Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(klementyna @ 2014 04 02, 19:09)
ačiū, atrodo toks saldokas, meilės nenoriu  4u.gif  4u.gif

toks pozityviai savotiškas Happy-Go-Lucky (2008)
ir man labai šis The Station Agent (2003)
bet jie tokie, kitokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 04 02, 18:49)
toks pozityviai savotiškas Happy-Go-Lucky (2008)
ir man labai šis The Station Agent (2003)
bet jie tokie, kitokie smile.gif

ačiū, pažiūrėjau vakar happy-go-lucky. visai neblogas filmas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amabel @ 2014 04 02, 17:42)
Subtilumas mane labai gerai nuteikė. Pradžioj liūdesio buvo, bet paskui labai gražiai viskas vystėsi  rolleyes.gif

ačiū, šitą filmą jau buvau mačiusi, tikrai vertas žiūrėjimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2014 04 02, 17:42)
Subtilumas mane labai gerai nuteikė. Pradžioj liūdesio buvo, bet paskui labai gražiai viskas vystėsi  rolleyes.gif

taip,taciau knyga nepalyginamai geresne 4u.gif
Atsakyti
nusprendžiau pažiūrėt du paskutinius nematytus filmus su R. Goslingu biggrin.gif

Gangster Squad (2013) - bent jau iki galo šitą pažiūrėjau biggrin.gif Goslingas fainas, Penn'as fainas, kostiumai faini. kas dar g.gif Emma Stone irgi nieko. pats filmas - stipriai vidutiniškas, sakyčiau nuvylė. nemažai vietų buvo juokinga ir visai ne ten, kur turėjo būti smile.gif

liko The Slaughter Rule, na gal ten bus geriau viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 03 balandžio 2014 - 22:11
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 03, 23:10)
nusprendžiau pažiūrėt du paskutinius nematytus filmus su R. Goslingu  biggrin.gif

Gangster Squad (2013) - bent jau iki galo šitą pažiūrėjau  biggrin.gif Goslingas fainas, Penn'as fainas, kostiumai faini. kas dar  g.gif Emma Stone irgi nieko. pats filmas - stipriai vidutiniškas, sakyčiau nuvylė. nemažai vietų buvo juokinga ir visai ne ten, kur turėjo būti smile.gif

liko The Slaughter Rule, na gal ten bus geriau viskas  biggrin.gif

As visus esu maciusi su Goslingu filmus,tai paskutinis Jusu nematytas su juo nieko gero irnesakyk.gif

Paziurejau nemazai filmu,kazkaip neberasiau cia...Bet paminesiu tik tuos,kurie patiko,taigi :

Atradau Nyphomaniac II dali doh.gif biggrin.gif Pirmaja kai paziurejau,tai nusivyliau pabaiga, o pasirodo buvo ir antroji dalis,kuri viska uzpilde.. Vaizdu buvo daug ir visokiausiu,tai pirmoji dalis tik gelytes sakyciau..Zodziu daug kas jau matete si filma,tad nera ka kalbeti, o kas nemate,tai paziurekite,jei aisku tema bus idomi is pavadinimo ax.gif

Kadangi Nimfomaneje atradau dar viena fainuoli Shia LaBeouf,tai nutariau paziureti ka sis aktoriukstis yra gero nuveikes ir ka gi,radau superiniu filmu thumbup.gif
Wall Street: Money Never Sleeps ir Charlie Countryman abu filmai verti demesio manau. Pirmasis stipresnis uz antraji,bet antrajame jis nepakartojamas 4u.gif Pasizvalgysiu ka dar idomaus jis turi rolleyes.gif

Exit through the gift shop ,tai dokumentinis filmas apie gatves mena,ant sienu paisymo mena.. Vyras uzmate ji per TV ir norejo kad paziureciau..Kazkaip neypatingai norejau sio filmo,bet jis taip greit uzkabino, o kas idomiausia,kad ipusejus filmui jis pasisuko truputi kita linkme,buvo baisiai smalsu kuom viskas pasibaigs. Zodziu laiko manau nesugaisit,paziurekit bendram isprusimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 04 balandžio 2014 - 16:00
Vajuza, be tavęs tema merdi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 04, 16:59)

Atradau Nyphomaniac II dali  doh.gif  biggrin.gif  Pirmaja kai paziurejau,tai nusivyliau pabaiga, o pasirodo buvo ir antroji dalis,kuri viska uzpilde.. Vaizdu buvo daug ir visokiausiu,tai pirmoji dalis tik gelytes sakyciau..Zodziu daug kas jau matete si filma,tad nera ka kalbeti, o kas nemate,tai paziurekite,jei aisku tema bus idomi is pavadinimo  ax.gif

Iš kur daug? Nespėjo pasirodyt ir visi puls žiūrėt?
Tarp kitko, atsisiunčiau vakarui su vyru pažiūrėt rolleyes.gif Kaip tik per Labą rytą kalbėjo apie jį ir prisiminiau. Bet jau įsivaizduoju, kad sakysim, o dieve, kas per velnias biggrin.gif Man tokie filmai net nežinau, iš šizofrenijos srities rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 04, 17:38)
Iš kur daug? Nespėjo pasirodyt ir visi puls žiūrėt?
Tarp kitko, atsisiunčiau vakarui su vyru pažiūrėt rolleyes.gif Kaip tik per Labą rytą kalbėjo apie jį ir prisiminiau. Bet jau įsivaizduoju, kad sakysim, o dieve, kas per velnias biggrin.gif Man tokie filmai net nežinau, iš šizofrenijos srities rolleyes.gif

Ellis,nepatikesi,bet turetu patikti tau,pamatysi,tik pabandyk paziureti mirksiukas.gif Pirmoji ziauriai uzkabino,o antroji nors ir stipresne,bet ir tuo paciu kontrastiskesne,koncentruotesne galbut,daugiau scenu,kurios gal ne kiekvienam patiks...,bet visgi verta pamatyti manau... Na as be vyro ziurejau,kazin kaip ten jam,bet manau,jog ir jam turetu patikti,tik kartais ziureti tam tikrus filmus galbut kartais reiketu atskirai,bet tai tik mano situacijoje,mano nuomone smile.gif

Klementyna,maciau,kad cia kazkaip merdi temele,na bet tuoj atgaivinsim mirksiukas.gif

Paziurejau vakar dar su savo Shia LaBeouf Lawless irgi labai netgi neblogas smile.gif
Nemegstu rasyti apie ka tie filmai,kadangi visuomet pati perziuriu treileri ir man buna aisku daugmaz apie ka filmas (neatsikraciau sio iprocio biggrin.gif )

Na ka mamkos,grazaus savaitgalio ir gero kino,kas ziuresite mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 05 balandžio 2014 - 09:01
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 04, 16:59)
As visus esu maciusi su Goslingu filmus,tai paskutinis Jusu nematytas su juo nieko gero  irnesakyk.gif

pažiūrėjau The Slaughter Rule. ne šedevras, bet man patiko smile.gif toks lėtas ir vyriškas biggrin.gif žiemiški gamtos vaizdai gražūs. visai užskaitytinas.

filmų su Goslingu pabaigos proga, dar pažiūrėjau patį pirmą filmą, kuriame jo vaidyba (neneigsiu, ir jis pats biggrin.gif ) mane ir užkabino - Murder by numbers biggrin.gif tokio įspūdžio, kaip pirmąkart, aišku nepadarė, bet vėl galima pakartoti, kad tų dviejų vaikinukų vaidyba (R. Gosling ir M. Pitt) visa filmo vinis, kitiems aktoriams (kad ir tai pačiai Bullock) iki jos kaip iki mėnulio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 05 balandžio 2014 - 11:10
O as visus jo filmus maciau,tai sio vienintelio The Slaughter Rule niekaip neprisiverciau ziureti,vis prasukinejau ir prasukinejau,tai paziurejau realiai jo gal kokius 15min visumoje. Man truko mano aktoriaus ten,jo buvo mazai ir jis toks vaikelis ten rolleyes.gif , ai,isjungiau ir tiek smile.gif
Jei uzmatau koki fainuoliuka,tai praziuriu jo visa repertuara,bet mazdaug nuo kokiu 2006m iki dabar,ankstensiu nesinori kazkaip ziureti..

The company you keep visai neblogas sakyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 05 balandžio 2014 - 11:56
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 05, 12:53)
,bet mazdaug nuo kokiu 2006m iki dabar,ankstensiu nesinori kazkaip ziureti..

kodėl? g.gif
Atsakyti
Vajuza, man siaip kazkaip keista, zinau, kad tau patinka visokie itempti su veiksmu filmai ir ka nors parekomenduoji ir pamatai kad tai pvz Tree of life arba ta Nimfomania atrodo kad visai kitas zmogus butu tuos filmus rekomendaves biggrin.gif
Vakar pirma dali ziurejom tai nzn. Gal jei visas dalis i viena filma sudetu ir viskas greiciau rutuliotusi tai gal visai fainas butu. Tai va dabar nezinau ar antra dali beziuresim ar ne ax.gif
Atsakyti