QUOTE(speedy @ 2014 04 09, 07:47)
... nes variklis - tokia dalis skalbyklėje, kuri apskritai nelabai genda. Todėl tas "10 metų" labai vertingas dalykas (
senas marketingo triukas - duoti "n metų" garantiją tam, kas negenda). Dar galima pridėti, kad būgnas nesurūdys - bus super.
tamsta niekaip nesupranta, kad ne del to lipduko 10 year waranty cia zmones puola kazka pirkt...o del komplekso priezasciu

....as pvz pagal issilavinima mechanikas, bet ne motais ta permatoma dezute ant lg skalbenku prekybos centruose....man rupejo tuo metu isore,kaina....10 metu varikliui visiskai nesukele jokiu jausmu,ta tiesiogine pavara siek tiek maloniau nuteike,bet nebuvo pagrindine priezastis....tuo metu,2011m,ziurejau biudzetines elektrolux (iki 1500lt)....ir man ju isvaizda pasirode labai slyksti,plius gauti sidabrines spalvos pasirode misija neimanoma...beliko rinktis tarp samsung bubble

ir lg.......bosh-siemens kaina,o taip pat spalva netenkino..........ma rodos skalbia jos visos vienodai
nesenai lankiausi pas tevus,kuriems buvau pirkes rodos 2005m beko pigia skalbykle....nu ka,skalbia,bet triuksminga,sokineja...balta spalva korpuso jau pasidare dryzuota,nes apatine dalis,vidurine didzioji dalis,o taip pat virsutine valdymo panele jau visos skirtingu atspalviu,nei balta,nei gelsva...muiline kazkokia...bet skalbia.....jei jau lg ,samsung yra s....tai gal pakalbekim apie beko ir kitokius brandus
QUOTE(Tučka @ 2014 04 09, 14:54)
ne i tema, bet gal zinot kaip uzblokuoti?
pagooglinkit....ziurint kokia narsykle naudojat,tada yra nustatymuose kaip uzblokuoti tuos popupus,adonus,banerius....yra ir programeles....man tai labai nemaiso