QUOTE(pumiks @ 2007 07 02, 22:05)
Sveiki, žinoma čia ne mano reikalas ir iš kart atsiprašau, jai nepatiks mano nuomonė, bet jau tokio amžiaus vaikučiai turėtų prašytis ant puodo. Mano sūnus dar mažas, bet dėsiu visas pastangas, kad nebereikėtų naudot pampersų. O gal, pabandykit kremuka "sudocrem", jis mums labai padeda ir dar pudryte pabarstau.
Mums ispradziu irgi padejo tas sudocrem, Tai diena todel ir nededu pampersiuko nes pati prasos ant puoduko, o nakti visko pasitaiko, tai del visako uzdedu pampersiuka
Papildyta:
QUOTE(marvaida @ 2007 07 02, 22:18)
Man labai padejo sudokream, o nuo bephanteno atsirado slapuojancios zaizdeles

O siaip sveikiausia ir veiksminga naturalios priemones.Man labai padejo medetku tepaliukas,berods 7%, o raukslems nepakeiciamas yra paprastas nerafinuotas,atvirintas saulegrazu aliejus. Medetku tepaliukas nuima deginima ir persejima ir veiksmingai gydo,o pirkau ji homeoptineje vaistineje Medikanoje, (na cia Klaipedoje).
Papildyta:
QUOTE(marvaida @ 2007 07 02, 22:18)
Man labai padejo sudokream, o nuo bephanteno atsirado slapuojancios zaizdeles

O siaip sveikiausia ir veiksminga naturalios priemones.Man labai padejo medetku tepaliukas,berods 7%, o raukslems nepakeiciamas yra paprastas nerafinuotas,atvirintas saulegrazu aliejus. Medetku tepaliukas nuima deginima ir persejima ir veiksmingai gydo,o pirkau ji homeoptineje vaistineje Medikanoje, (na cia Klaipedoje).
Mes taip pat ji naudojom, bet nemaciau jokio pagerejimo.
Taip pat bandau dar ir krakmolo patepti. man jis labai atrodo veksmingesnis