Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

Ameja, jei jaučiate, kad nenešiosite, nelimpa, perryšku, tada dėkit į išparduotuvę, nors atrodo tikrai gržiai ir jums tamsiaplaukei ypatingai tinka.
Atsakyti
[quote=ameja,2014 02 17, 22:43]

Kaip is zurnalo nuzengusi 4u.gif
Atsakyti
ameja, fantastiskai wub.gif spalva thumbup.gif, del tokios noriu paltuko, nes siaip as ju nenesioju.
Atsakyti
QUOTE(ameja @ 2014 02 17, 21:43)
Sveikos, mergaites. Ikeliu savo sabrina coat paltuka, dydis atitinka, tik man spalva per ryski. Net neisivaizduoju ka daryti, palikti ar parduoti  doh.gif

Labai gražu wub.gif Nebijokit tų ryškių spalvų smile.gif
Neturėčiau Cocoon'o panašios spalvos reikėtų man šio. Pamenu dar kai pirmus kart išėjau su juo sulaukiau komplimentų iš nepažįstamų vyresnio amžiaus moterų, būtent dėl spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 17 vasario 2014 - 22:12
Ameja, eina sau kaip gražu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif labai tinka wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Ikeliu savo sabrina coat paltuka, dydis atitinka, tik man spalva per ryski. Net neisivaizduoju ka daryti, palikti ar parduoti  doh.gif
<...>
Sorry uz nuotraukos kokybe.

Prisidedu prie visuotinių panegirikų smile.gif PUIKIAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 02 17, 16:59)
Grazu
Norejau toki sijona pardavinėti, bet dabar po šio pasirodymo vėl gailiu

pasilik mirksiukas.gif

QUOTE(Pink* @ 2014 02 17, 17:51)
Burbuliukai ir sijono spalva 

aciu 4u.gif

QUOTE(Lin1 @ 2014 02 17, 18:03)
matosi, kad smagus kardiganiukas, o kas per sijonukas nuotraukoje?

sijonukas cia JCrew (ne factory) mini in wool (nepamenu tiksliai viso pavadinimo), pernai pirktas

QUOTE(vilbur @ 2014 02 17, 18:35)
Gal galit nuorodą įdėt  4u.gif kuris čia

sitas tai pernai metu, neturiu issisaugojus nuorodos. va toks vat http://www.polyvore....ing?id=61439078

QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 17, 19:00)
Enura, gražu

aciu 4u.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 02 17, 19:18)
Enura, labai grazu, ypac kai nuotrauka perteikia tas grazias ryskias spalvas wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(snace @ 2014 02 17, 19:41)
Enura, grazu  4u.gif sijonuka ir as toki pat turiu, labai fainuolis  thumbup.gif viena diena kazkoks durnius sove i galva ir sugebejau penktadieni, tariama dzinsu diena, nueiti su juo i darba... tai visa diena bijojau islysti is po stalo, nes trumpumas tai geras jo..  doh.gif

manau be reikalo tongue.gif mirksiukas.gif as tai su juo komfortiskai jauciuosi su nepermatomom pedkelnem, trumpokas tik kai atsisedi bet po stalu nesimato
vat vasara be pedkelniu tokio trumpumo tai jau no no ir as schmoll.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 02 17, 21:27)
enura, netgi labai zavus derinukas thumbup.gif
Man, apart pencil, jokie sijonai netinka

dekui 4u.gif uztat pencilai tinka tobulai drinks_cheers.gif

Sveikos, mergaites. Ikeliu savo sabrina coat paltuka, dydis atitinka, tik man spalva per ryski.

prie juodos aprangos atrodo fantastiskai wub.gif

Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif Siandien kaip tik norejau parduoti, bet koleges neleido. Pamatavau darbe, tai sako graziausias jcrew paltas is visu mano turimu.
Atsakyti
QUOTE(ameja @ 2014 02 17, 20:43)

Spalva labai graži. Būtų įdomu pamatyti kaip atrodo užsisegus, nes šiaip rankovės tai smarkiai didelės atrodo.
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien gavau tai pakomentuosiu:

TOOTHPICK CORD
item 03904
COLOR: neon amethyst
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kf71R17

na emiau 29 dydi, tai turejo buti dideli... bet man jie tikrai atrodo jei ne 2 dydziais, tai vienu tikrai mazinti arba toks modelis kad turi buti laaabai aptempti. Nes visur labai priglude, isskyrus per liemeni. Aisku, jeigu prasitampys tai gal ir bus didoki g.gif Patiko kaip atrodo apsivilkus ir kazkaip sakyciau nestorina, bent jau man taip susisviete rolleyes.gif ir spalva labai faina wub.gif ryski bet ne bjauriai neonine. Dar siu metu spalva jeigu neklystu visu atspalviu violetine rolleyes.gif Turbut pasiliksiu juos

KEEPER CHAMBRAY SHIRT IN STAR DOT
item 06723
https://www.jcrew.co...p;bmUID=keIG7sG

Kazkaip tikejausi plonesniu ir minkstesnio dzinso ax.gif Siaip faini, bet dar nezinau ar pasiliksiu, nors labai tinka su situo veriniu

MOROCCAN STONE NECKLACE
item a0110
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kf6FDqw

toooks masyvus tikraja to zodzio prasme biggrin.gif uzsidejus nepamirsi kad kazka turi ant kaklo rolleyes.gif
bet patiko, ispudingas toks, pasilieku

Atsakyti
enura, oho, koks verinys bigsmile.gif Ispudingas, nesu maciusi tokio wub.gif Bet jau masyvumas, man labai grazus tokie papuosalai, bet tik ant kitu ax.gif
Prie progos parodyk kaip realiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti