Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 02 21, 14:13)
Niekas neturite šios suknelės? Man labai graži ir modelis idealus, tik įdomu, kaip dydžiai. Ir dar minusas - jos man visai nereikia doh.gif
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Esminis jos minusas - sinteeeeeeeeeeeetika, uz toooooooooooookia kaina. As silkines suknias 50$ su pap.nuolaida, ir tai dar pamastau, ar imt, ar reikia.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2014 02 21, 12:07)
Pas mane 88-95, tai turiu 4. Imčiau dabar 2. Galit imt 2, jei netiks, galėsim keistis  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif bandau 2 tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 21, 16:04)
Esminis jos minusas - sinteeeeeeeeeeeetika, uz toooooooooooookia kaina. As silkines suknias 50$ su pap.nuolaida, ir tai dar pamastau, ar imt, ar reikia.

Turiu aš tų šilkinių,su sintetinėm paprasčiau - įmeti į skalbenkę, nei lygint, nei ką, o ir tamprumas man aktualus. Galvojau ją dėvėti puošnesniems savaitgalio išėjimams - tai dar vienas pliusas, kad ne tradicinė iš bridesmaid kolekcijos - neturiu kur su tokios eit...
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 21, 16:09)
biggrin.gif  bandau 2 tada  4u.gif

tai kad jau nera 2, as irgi norejau bet neber verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 02 21, 15:12)
Turiu aš tų šilkinių,su sintetinėm paprasčiau - įmeti į skalbenkę, nei lygint, nei ką, o ir tamprumas man aktualus. Galvojau ją dėvėti puošnesniems savaitgalio išėjimams - tai dar vienas pliusas, kad ne tradicinė iš bridesmaid kolekcijos - neturiu kur su tokios eit...

Neitikinot. biggrin.gif Neverta ji tokiu pinigu. Beje, as savo silka visa be isimties skalbyklej skalbiu, jokiu problemu. Sifonini pasirenkat ir spakaina.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 21, 13:55)
Reikia - kažkas rodėsi, man patiko. Tik kad horizontalios juostelės storina tai sau neimu biggrin.gif

Niu laaaba dieenaa, kad tik nesustorintu!!!! Labai jau daug cia tawes yra lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif
Tvirta, grazi medvilne. Su maikute po apacia as vaikstau ir dabar. Graziai ir po svarku ziurisi. Labai patenkinta siuo pirkiniu. Plaut neploviau, bet jau pora kartu rankomis ploviau sita (manau butu lb panasus war.):
user posted image

Lyginti irgi sugalvojau lb paprastai ant lyg. lentos. Is sono lyginu, kai atsimusu i akmenukus, juos vel nustumiu nuo to krastelio, kad netrugdytu ir toliau lyginu. Nzn ar suprantamai cia parasiau, bet lengvas reikals.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 21, 12:58)
O sita grozi koki dydi imti su 89cm krutine?  g.gif  Ir is vis ar grazus?  biggrin.gif
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

As turiu, man nepasirodė didinta, ėmiau savo įprasta dydi. Su mažesne jau rankų nepajudinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 21, 08:10)
Bet gi turėjo nebūtu iki kovo 3 d.  lotuliukas.gif

doh.gif neisiu net ziuret schmoll.gif , nes man NIEKO NEREIKIA biggrin.gif cool.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 21, 12:57)

laaabai laukiu vaizdines medziagos, derinuku su graziuoju nauju pirkiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 02 21, 16:05)
As turiu, man nepasirodė didinta, ėmiau savo įprasta dydi. Su mažesne jau rankų nepajudinciau  smile.gif

Koki dydi turit su kokiom apimtim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edita7676 @ 2014 02 21, 15:13)
tai kad jau nera 2, as irgi norejau bet neber verysad.gif

matau, bet tikiuosi rytoj atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 02 21, 15:13)
Ir dar minusas - jos man visai nereikia doh.gif

O jetau, aš du trečdalius J.C. rūbų perku su šiuo "minusu" lotuliukas.gif Manau čia daug kam taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 02 21, 17:21)
O jetau, aš du trečdalius J.C. rūbų perku su šiuo "minusu" lotuliukas.gif  Manau čia daug kam taip biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti