Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti imunitetą?

Norime savo vyresniaja beveik 3 metu dukryte leisti i darzeli. Patarkite, kokiu metu laiku geriau leisti? Gal dabar, kai saltas sezonas ir nera gripo virusu? Ar visgi rekomenduotumet palaukti pavasario? Ir kokiu imuniteta stiprinanciu preparatu duoti pries vedant i darzeli? Aciu.
Atsakyti
Palaukite pavasario. O dėl imuniteto stiprinimo reikia konsultuotis su savo gydytoja, kuri žino Jūsų problemas, ar reikia stiprinti imunitetą. Svarbiausia, kad mergaitė turėtų visus reikiamus skiepus.
Atsakyti
Sveiki,
mums 1,5 m. jau pora mėn lankom lopšelį. Bet per tuos pora mėn. sirgom visom įmanomom ligom (angina, bronchitas, roto virusas, slogos ir t.t.). Vaiką atrodo išgydom iki galo, bet paėjęs 3-5 dienas vėl serga... kaltinčiau lopšelį dėl ligų, bet kad kiti grupės vaikai taip dažnai neserga. g.gif
gydytoją rekomendavo Ribomunyl. Ar jis tikrai veikia, ar tai nebus dar vienas farmacininkų triukas? Gal yra dar kokių preparatų? Ką mums parekomenduotumėte?
Atsakyti
Jūsų vaikas nesiskiria nuo kitų vaikų. Pradėjęs lankyti vaikų kolektyvą labai retas vaikas neserga. O serga dažniausia dėl to, kad tėvai veda sergančius vaikus, o šie ir apkrečia sveikus- tai užburtas ratas. Jei tėvai būtų sąmoningi, tai , manau, vaikai darželiuose sirgtų žymiai rečiau. O stebuklo nei iš vieno preparato nebūna, vieniems pakanka ir paprastų planinių skiepų, vitaminų, o kitiems gali padėti ir Jūsų minimi preparatai. Gal juos pavartojus, vaikas sirgs rečiau.
Atsakyti
Sveiki.Mano dukra lanko darzeli ir labai daznai serga gal del tokiu oru o gal kad grupeje yra ir daugiau serganciu vaiku.Noreciau suzinoti ka galeciau duoti imunitetui stiprinti.Gal ka nors su eziuole?Aciu.
Atsakyti
Galima pabandyti preparatus su ežiuole, bet stebuklo tikėtis nereikia. Kolektyvuose vaikai dažnai serga dėl dažnų kontaktų su sergančiais vaikais, o ne dėl silpno imuniteto. Jei vaikas iki 5 metų serga 8-10 kartų per metus, tai nėra dažnas sirgimas.
Imunitetą labiausia stiprina sveika subalansuota mityba.
Atsakyti