Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žemuogytė @ 2014 02 19, 10:01)
Iš DKNY būtų taxai rankinei ?  4u.gif Ir kiek ?  4u.gif
Ir gal kas nors gali patikslint trumpinius Dimensions (in inches): 10.5L x 11H x 1W  ? Ką reiškia LxHxW  blush2.gif Ilgis aukštis ir...? Ar ne taip ?  blush2.gif

ILgis*aukstis*plotis smile.gif
Atsakyti
butu ideali rankine, jei butu labiau kvadratine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 02 19, 09:01)
Iš DKNY būtų taxai rankinei ?  4u.gif Ir kiek ?  4u.gif
Ir gal kas nors gali patikslint trumpinius Dimensions (in inches): 10.5L x 11H x 1W  ? Ką reiškia LxHxW  blush2.gif Ilgis aukštis ir...? Ar ne taip ?  blush2.gif

taip, yra 7%
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 02 19, 00:40)
Laba diena, ar dar turite sephoros 10% nuolaidos koduka?

jau nebeturim ax.gif

QUOTE(Izidora @ 2014 02 19, 02:11)
Labas rytas, dar renkamas TBS? man vieno dalyko tik reikia... prisidėčiau jei galima...

neturim siuo metu uzsakymu is TBS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 02 18, 22:12)
Situos turiu, labai smagus ir grazus batukai  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif ar Jums irgi jie kažkiek didinti? Nes man rašo merginos,kad negali būti jog 9 d tiks 9.5-40 d blush2.gif biggrin.gif o man ir draugei su 39 dideli jie,nes siaura koja ir pavažiuoja į priekį

Rašančių daug,bet dar kol kas yra Guess hosanna pumps, 9 d mano manymu tiktu 39 d platesnei kojytei arba 39,5-40 siauresnei, kaina 160 Lt arba galim keisti į 7,5 d tongue.gif 150 Lt
user posted image

Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2014 02 18, 23:43)
as sita pirkau, tobula visom prasmem wub.gif
http://www.ebags.com...ductid=10258403

Labai panaši į mano j.crew , o kortelės ar gerai išsiima,viršuje kur užtrauktukas? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ateinu ir as padekoti uz diiideli siuntinuka visai seimynai- aisku daugiausia visko man biggrin.gif Viskas super tiko ir patiko, tiek gerybiu prigaudete- LABAI DIDELIS ACIU Jusu sauniai komandai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir atskiras aciu Justarm uz vargeli persiuncian 4u.gif
Tik siuntinuke neradau vieno kasmyriuko ir bluefly.. Gal nukeliavo pas kt pirkeja ? Gal kuri toki gavote?? unsure.gif g.gif M dydis sp tokia kaip foto..
QUOTE(aniuta241 @ 2014 02 18, 16:41)
Siulome nuostabuji Hayden kasmyriuka is Bluefly  wub.gif
Dydis M (i mazesne puse siek tiek), spalva Pale heather oatmel
Keliauja i Kauna su sekancia dezute.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 19 vasario 2014 - 10:55
sveiki, ar DSW is LT galit pirkt?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 19, 11:42)
Labas rytas, ateinu ir as padekoti uz diiideli siuntinuka visai seimynai- aisku daugiausia visko man  biggrin.gif  Viskas super tiko ir patiko, tiek gerybiu prigaudete- LABAI DIDELIS ACIU Jusu sauniai komandai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir atskira Justarm uz vargeli persiuncian  4u.gif
Tik siuntinuke neradau vieno kasmyriuko ir bluefly.. Gal nukeliavo pas kt pirkeja ? Gal kuri toki gavote?? unsure.gif  g.gif M dydis sp tokia kaip foto..

O kiek per krūtine turi būti, kad M šio kašmyro tiktų?
Pasm ane 92 ir liemuo 72 g.gif M ar S reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 19 vasario 2014 - 10:56
Kazin kada Macys imsit? Pradejau panikuoti, kad neliks mano juodu Nine West...
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2014 02 19, 10:52)
sveiki, ar DSW is LT galit pirkt?

tik is usa
QUOTE(Arelija @ 2014 02 19, 10:55)
O kiek per krūtine turi būti, kad M šio kašmyro tiktų?
Pasm ane 92 ir liemuo 72 g.gif M ar S reikia?

jis pilnai atitinka dydi, ne kiek nedidintas, imti savo iprastini reikia. man sie kasmyrai superiniai, daug labiau nei jcrew patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2014 02 19, 10:12)
Labai panaši į mano j.crew , o kortelės ar gerai išsiima,viršuje kur užtrauktukas?  smile.gif

lengvai issima,kur uztrauktukas ten skyrius centams
Atsakyti
Savita,
ar Landsend uzsakymu yra ?
Jei yra, tai kada pirksit ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 02 19, 12:04)
tik is usa
lengvai issima,kur uztrauktukas ten skyrius centams

Bet kur pagrindinis piniginės užtrauktukas, ten dedasi viršuje kortelės, pas mane lygiai taip pat,tai jos man sunkiai išsiima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 19 vasario 2014 - 11:14