Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2014 02 21, 13:53)
Mergaites, laiskucius surasiau 4u.gif  Kas negavote, o manote, kad turejote gauti, rasykite i AZ arba sandrixxxx@gmail.com
Laukiu visu sveciuose, dalinames 360 dezute ir senesnes 4u.gif

Valio!!! is karto po poliklinikos pas jus smile.gif galite pakuoti mano gerius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siūlau naują, per mergaites pirktą ir man netikusią TH suknelę, S dydis,nedidinta kaina 100 Lt su siuntimu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 21 vasario 2014 - 14:09
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 21, 13:27)
nu tiek rankiniu graziu, bent 6 norisi  biggrin.gif  kaip cia sisirinkti doh.gif

rodykit, ka grazaus matoto. Turiu uzsakyma - surast mamai rankine, tai gal pagelbetumete biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau pasitikslinti, YOOX parduotuveje rankinem 7% taksu, o batams nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 21 vasario 2014 - 14:10
QUOTE(kavamale @ 2014 02 21, 14:03)
rodykit, ka grazaus matoto. Turiu uzsakyma - surast mamai rankine, tai gal pagelbetumete  biggrin.gif  mirksiukas.gif

aga man irgi misija impossible surast mamai rankine biggrin.gif
Atsakyti
Juicy perkat turbūt? Lyg papildė, nusiunčiau kelnes žalias būtinai reikia biggrin.gif nes neatsiuntė pardė man jų prie bliuzono, vėl atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(silktouch @ 2014 02 21, 14:44)
Valio!!! is karto po poliklinikos pas jus smile.gif galite pakuoti mano gerius  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 21, 15:14)
Juicy perkat turbūt? Lyg papildė, nusiunčiau kelnes žalias būtinai reikia biggrin.gif nes neatsiuntė pardė man jų prie bliuzono, vėl atsirado  bigsmile.gif

Perka , perka.

Man jau kruva pripirko.

Laukiu ikomponuojant i krepseli sekanti dar vieno apredelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas pirkę GEI GEI firmos batus? ar atitinka dydį,
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 02 21, 14:21)
Perka , perka.

Man jau kruva pripirko.

Laukiu ikomponuojant i krepseli sekanti dar vieno apredelio  mirksiukas.gif

bet ten įdomiai, tai atsiranda tie dydžiai tai dingsta, paspaudi ant vienos spalvos ir kitos dar atsiranda, bespaudinėjant atsirado dydis mano kelnių biggrin.gif nesuprasi
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2014 02 21, 12:17)
Sios suknios neturiu (apie kuria kalbama), bet turiu daugybe kitu. Tokiu prabangesniu sakykim gal truputi  ax.gif

Tai galiu drasiai teigti, nei viena dar nenuvyle, o stai si isvis lukescius pranoko wub.gif :

http://www.freepeopl...5-50c8d8f80fec/

dėkui 4u.gif
Atsakyti
As irgi noriu sukneles vasarai.. Bet, kad tiktu ne kudenai.. blush2.gif
Patarkit, ka... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti