Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 292

tia va, mes buvom paciam pristatyme "pasidusint" ir iskart po jo autografu. tai dar drauge palikau eilej, pati aplekiau kur reikia , grizus dar 20min stovejau... prisipirkau knygu , bet maziau ,nei pernai . taupusis variantas buvo biggrin.gif
[/quote]

Buvau suplanavusi šiandien varyt, bet kažkas aukščiau esantis pasijuokė iš mano planų.... ax.gif
MM, kiek pamenu Jūs pernai pirkote A. Tapino „Vilko valanda“. Patiko? Ši knyga taip pat mano sąrašiuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saruncikas @ 2014 02 22, 18:12)
Buvau suplanavusi šiandien varyt, bet kažkas aukščiau esantis pasijuokė iš mano planų.... ax.gif
MM, kiek pamenu Jūs pernai pirkote A. Tapino „Vilko valanda“. Patiko? Ši knyga taip pat mano sąrašiuke smile.gif

Man patiko , nes patinka pats zanras stympanko apskritai smile.gif o siaip tai ner kazkokia labai labai vau
siemet sau pirkau be Silvos dar "Begancios su vilkais" ,Ilzes Butkutes nauja poezijos knygele , o daugiau tai vyrui, vaikams,Daliukui smile.gif
tiesa, informacijoj galima uzsideti antspauda knygu muges nemokamai . tai susianspaudavau visas, tik vienos netraukiau, nes kazkodel pasidare geda, kad pirkau biggrin.gif Uzkalnio nauja knyga nusipirkau , nors ir labai jo nemegstu ,bet pasirode idomi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 22 vasario 2014 - 18:17
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 22, 18:16)
Man patiko , nes patinka pats zanras stympanko apskritai smile.gif  o siaip tai ner kazkokia labai labai vau
siemet sau pirkau be Silvos dar "Begancios su vilkais" ,Ilzes Butkutes nauja  poezijos knygele , o daugiau tai vyrui, vaikams,Daliukui smile.gif
tiesa, informacijoj galima uzsideti antspauda knygu muges nemokamai . tai susianspaudavau visas, tik vienos netraukiau, nes kazkodel pasidare geda, kad pirkau  biggrin.gif Uzkalnio nauja knyga nusipirkau , nors ir labai jo nemegstu ,bet pasirode idomi

Prajuokinot... Čia Jūs apie tą „evangeliją“ tikriausiai... Nea, šitos sąraše neturiu, bet negarantuoju, kad neišeisiu iš mugės su knygomis, kurių neplanuoju pirkti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saruncikas @ 2014 02 22, 17:54)
Grizau is knygu muges. Sabaliauskaites autografo eileje laukem valanda! ir dar po to eile be galo buvo .... zmoniu daugybe.
Papildyta:

wub.gif Aš rytoj tik dėl Silva Rerum III planuoju vykti, bet manau grįšiu ne su viena knyga smile.gif

kažin kada knygynuose III dalis pasirodys?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 02 22, 18:29)

knyguklubas.lt jau pardavinėja, tai tikrai netruks ir knygynuose pasirodyt
Atsakyti
QUOTE(Saruncikas @ 2014 02 22, 18:27)
Prajuokinot... Čia Jūs apie tą „evangeliją“ tikriausiai... Nea, šitos sąraše neturiu, bet negarantuoju, kad neišeisiu iš mugės su knygomis, kurių neplanuoju pirkti... blush2.gif

aha. ta pati . tai as irgi jos neplanavau pirkti ... dar vienos vos nenusipirkau , bet ,ai sakau , taupuko programa gi cool.gif

QUOTE(ralija @ 2014 02 22, 18:29)

galima gal leidykloj nusipirkti , bet cia irgi raso , kad isankstinis uzsakymas g.gif
http://www.baltoslan...a/silvarerumiii
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 22, 18:34)
toj nuorodoj yra foto su spalvom su veidais tetu smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

o neturit birios ? as tai siaip sviesiausias perku . galvoju sios gal Bare linen... bet cia apie save rasau - blyskiaveide biggrin.gif

neturiu birios,vis dvejojau del tspalvio,ir nenupirkau g.gif
as ir blyskiaveide thumbup.gif
Atsakyti

Pirksiu netrukus

www.stevemadden.com
-50% kodukas
user posted image

Atsakyti

Labai laukiam

BE naujosios pudrytes is QVC
eiti per tuneli 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 22, 19:16)
Man patiko , nes patinka pats zanras stympanko apskritai smile.gif  o siaip tai ner kazkokia labai labai vau
siemet sau pirkau be Silvos dar "Begancios su vilkais" ,Ilzes Butkutes nauja  poezijos knygele , o daugiau tai vyrui, vaikams,Daliukui smile.gif
tiesa, informacijoj galima uzsideti antspauda knygu muges nemokamai . tai susianspaudavau visas, tik vienos netraukiau, nes kazkodel pasidare geda, kad pirkau  biggrin.gif Uzkalnio nauja knyga nusipirkau , nors ir labai jo nemegstu ,bet pasirode idomi

drinks_cheers.gif aha, man irgi toks ispudis su Tapino knyga ax.gif patiko, bet ne wow biggrin.gif o i knygu muge man negalima eiti schmoll.gif pernai kai isejau, tai vyrui siauba ivariau doh.gif nes tempiau kelis maisus su kalnu knygu doh.gif siais metai nevaziavau, nes visas knygas uzsisakiau internetu is anksto biggrin.gif bet aisku pacios muges dvasios man niekas neatpirks biggrin.gif kazkaip man dusia atsigauna vien ten apsilankius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2014 02 22, 20:50)
drinks_cheers.gif aha, man irgi toks ispudis su Tapino knyga ax.gif patiko, bet ne wow biggrin.gif o i knygu muge man negalima eiti schmoll.gif pernai kai isejau, tai vyrui siauba ivariau doh.gif nes tempiau kelis maisus su kalnu knygu doh.gif siais metai nevaziavau, nes visas knygas uzsisakiau internetu is anksto  biggrin.gif bet aisku pacios muges dvasios man niekas neatpirks  biggrin.gif kazkaip man dusia atsigauna vien ten apsilankius biggrin.gif

na, ten labai faina pabut visuose pristatymuose idomiuose, bet zmoniu ta jura nervina smile.gif Sabaliauskaites tai ten visiskai anslagas buvo . stebejos uzsienieciai , kas cia per rasytoja , kad tokios eiles smile.gif
Papildyta:

Nedaug truksta drinks_cheers.gif
www.jcrew.com
-40% sale
user posted image

Atsakyti
Merginos ar yoox renkat ? pirksit siandien ?
Atsakyti