Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 292

www.saksoff5th.com

user posted image

www.vixpaulahermanny.com

user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.venus.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.jcrew.com
www.moosejaw.com
shop.nordstrom.com
www.saksfifthavenue.com
www.finishline.com
www.landsend.com
www.urbanoutfitters.com
www.sephora.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-21%
www.vitacost.com
www.harney.com
www.maccosmetics.com

Atsakyti
MM, aciu uz lastcall 4u.gif Neatsispyriau tam laikrodziui doh.gif , bet sviesaus ir neturejau tik tamsius...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 02 19, 14:00)
cia kaip balsas tyruose biggrin.gif as irgi bandziau prisibelsti, bet tik viena pakomentavo tai, ka naudoja, o daugiau - tyla, arba niekas nenaudoja, arba tiesiog nemato postu  biggrin.gif

panos, panasu, kad pameciau namu raktus su visa Juicy raktine  unsure.gif f...ck  unsure.gif vyras man galva nuims  unsure.gif

Aš naudoju PC gelį BHA 2% wub.gif , turėjau 9 proc gelį didesnį mėginėlį taip pat , irgi labai patiko drinks_cheers.gif turėjau PC lotion 2 % bha, NEPATIKO, nes per riebus, tiktų labai sausai odai. Jautėsi, kad oda apsunkus tokia unsure.gif
Turėjau tris mėginėlius kremukų, tai neimčiau nei vieno blush2.gif nelabai patiko.

Beje, galiu parduoti savo naują per mergaites pirktą
user posted image

arba galiu nupilti pabandymams, nes jo 100 ml, naudojasi labai taupiai drinks_cheers.gif daug rūgštinių priemonių turiu tai nebesunaudoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 02 19, 15:24)
Gal dar surasit  unsure.gif , laikau kumscius..  mirksiukas.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 02 19, 15:41)
ojej, kaip cia taip?  unsure.gif

jau radau doh.gif nu bet issiziojus esu doh.gif pasirodo maziaus diaper bag'e palikau, kai pirmadieni vaziavom pas pediatre doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 19 vasario 2014 - 15:33
QUOTE(Tiffany @ 2014 02 19, 16:32)
jau radau  doh.gif nu bet issiziojus esu  doh.gif pasirodo maziaus diaper bag'e palikau, kai pirmadieni vaziavom pas pediatre  doh.gif

jeeetus koooks palengvėjimas jums jaučiu.. man vaikai teises buvo paslėpę..policija sustabdė,dokus rodyt o jų nėr... su sustojusia širdimi verčiau visą tašę,kraupinau pareigūną jos turiniu ,(pampersai,džiūvėsėliai, žaislai,kremai,kosmetika tik smulkmenos lotuliukas.gif ) kol radau.. doh.gif
Atsakyti
Aciu labai uz gautus gerius wub.gif Viskas tiko ir laaaaabai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, gal kartais is amazon turite uzsakymu, noretume monstriukes, bet ten tik nuo 35 dol free shipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2014 02 19, 13:54)
Laba diena  4u.gif
mergaites, patarkit kurios spalvos akinukai labiau tiktu sviesiaplaukei  ax.gif
1. http://www.saksoff5t...amp;slotLoads=0
2. http://www.saksoff5t...amp;slotLoads=0

Man vienodus rodo g.gif
As sakyciau tokie: http://www.saksoff5t...amp;slotLoads=0
Dar geresnes kainos, paskubejom apsiakinti sitais biggrin.gif aj bet baisu amzinai, kad po to nebus... bet laikrodzio lauksiu -40% sakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija34 @ 2014 02 19, 12:58)
Aš nusipirkau vieną Free People Vinatge suknelę. Bet dabar galvoju, ar tie VINTAGE rūbai neatrodo, kaip čia pasakius -  vaiduokliškai? g.gif  unsure.gif

Man daiugiau-mažiau visi FP rūbai vaiduokliški.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2014 02 19, 15:15)
MM, aciu uz lastcall 4u.gif Neatsispyriau tam laikrodziui doh.gif , bet sviesaus ir neturejau tik tamsius...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 02 19, 15:32)
jau radau  doh.gif nu bet issiziojus esu  doh.gif pasirodo maziaus diaper bag'e palikau, kai pirmadieni vaziavom pas pediatre  doh.gif

valio smile.gif

QUOTE(Izabelee @ 2014 02 19, 16:15)
Aciu labai uz gautus gerius wub.gif  Viskas tiko ir laaaaabai patiko wub.gif

aciu Jums wub.gif

QUOTE(jurdarija @ 2014 02 19, 16:49)
Sveikos, mergaites, gal kartais is amazon turite uzsakymu, noretume monstriukes, bet ten tik nuo 35 dol free shipas?  4u.gif

siuo metu neperkam zaislu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 19 vasario 2014 - 18:19
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 19 vasario 2014 - 18:21
labai laukiu
www.fragrancenet.com-21%
ir
www.fragranceshop.com-15%
4u.gif
Atsakyti