Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Dar šiltnamyje yra įšalo, tai neskubu su sėja. Gavoju, kad pomidorų tikriausiai net nesėsiu į šiltnamį, pernai pabandžiau, šiemet kažkaip nesinori.

Turiu vario sulfato galvoju sulaistyti šiltnamio žemelę. Ar kas nors dezinfekuojate su juo? g.gif Internete tai nerandu, kad būtų blogis, rašo jog trąšos, fungicidas. Dar žiūriu, kad bordo skystis tiktų nuo ligų, bet reikia analizuoti kaip jį susimakaluoti, irgi vario sulfatas dedasi, bet gal labiau vaismedžiams tas marmalas tinka g.gif Nesinori užteršti ir šiltnamio dirvos su tom dezinfekcijomis, bet kažkuo būtų gerai pradezinfekuoti, nes ligų tai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 18, 17:00)
turiu savuose lobynuose pomidorą Alką. ...

negirdėtas nematytas. Pirmąkart auginsi?
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 02 18, 19:29)
4u.gif teks matyt kažkaip pratampyt tą šiltnamį  nors ir neguminis lotuliukas.gif

Ne, jie npyko, tik paaiskino, kad cia ne ju, Pacios pard, nekaltos, kad ju virsininkai neorganizuoja, matyt jiems pakanka irtaip pelno.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 18, 19:28)
dziaugtusi,kad kazkas kitas platina ju seklas,jei patiems nedaeina
+ kai didele paklausa ax.gif

Ats.akau i sita posta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 18, 19:34)
negirdėtas nematytas. Pirmąkart auginsi?

As esu auginusi, konkreciai neapibudinsiu, tik pamenu kad ta meta, kai auginau sakiau :"geras" biggrin.gif nesimuso, nesikandziojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2014 02 18, 11:42)
Aciu visoms uz patarimus del baltasparniu.Bandysiu sekmadieni skalbt siltnami su zaliuoju muilu biggrin.gif

Pradejau ir as dairytis to zaliojo muilo ax.gif Kad sienas plaut reikia, tai maciau, o dirva irgi nupurkst g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 02 18, 20:20)
Pradejau ir as dairytis to zaliojo muilo  ax.gif Kad sienas plaut reikia, tai maciau, o dirva irgi nupurkst  g.gif  blush2.gif

Laba vakara,
Esu jusu darbstuoliu fane thumbup.gif , tik speju skaityti jusu pokalbius, jau isiterpt nelabai kaip ir beisiterpiu blush2.gif Aciu jums visoms uz patarimus, patirties pasidalijima mirksiukas.gif Norejau pasiklaust, kas per zalias muilas ir ka su juo plaunate? Ka jis padeda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 18, 18:13)
Pasirodo ne man vienai  biggrin.gif Aš tai pasikasiau bent kažkiek: nuploviau šiltnamio vidų (fui pats nemėgstamiausias darbas daržininkystėje), pasisėjau į vazoniukus braškių, gumbinių salierų.

as zalio muilo neturiu, tai liks turbut neplauti langai mano siltnamio g.gif Galvoju taip karstu vandeniu nuplauti, o pavasari nupurksiu langus is vidaus probiotikais. http://www.avai.lt/i.../emdirbyst.html
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 18, 19:38)
as zalio muilo neturiu, tai liks turbut neplauti langai mano siltnamio  g.gif Galvoju taip karstu vandeniu nuplauti, o pavasari nupurksiu langus is vidaus probiotikais. http://www.avai.lt/i.../emdirbyst.html

Pernai neturėjau žalio muilo tai puikiai tiko ir fairy ax.gif
Atsakyti
o aš nieko neplausiu - pakeisiu plėvelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merepop @ 2014 02 18, 19:29)
Laba vakara,
Esu jusu darbstuoliu fane  thumbup.gif , tik speju skaityti jusu pokalbius, jau isiterpt nelabai kaip ir beisiterpiu  blush2.gif Aciu jums visoms uz patarimus, patirties pasidalijima mirksiukas.gif  Norejau pasiklaust, kas per zalias muilas ir ka su juo plaunate? Ka jis padeda?  4u.gif

Pernai pas mane buvo baltasparniu, tai reiktu kazkaip pradezinfekuot g.gif Va pasiskaiciau kad gerai tas zalias muila, va sako ir fairy gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 18, 19:47)
Pernai neturėjau žalio muilo tai puikiai tiko ir fairy ax.gif

Zalias muilas, tai lyg ir naturalus produktas, skaitosi, o vat fairio siltnamyje prisibijociau blush2.gif

As irgi keisiu plevele, bet tik stogo smile.gif Sienos stiklines.
Atsakyti
na dėl Fairy gerumo drįsčiau suabejoti..
Atsakyti