Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Oho, tany, nu ir augimo tempai to pomidoro pirmoj fotkėj blink.gif pas mane tik po savaitės sudygsta, o čia jau su tikrais didžiuliais lapais po trijų savaičių bigsmile.gif geras bigsmile.gif Labai gražūs vyšniukai, tokie nepertysę, pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 26, 11:34)
kai kas irgi tokius dirba  smile.gif 

pas mane skuduriniai ir popieriniai, ir dar žmones aptarnaut reikia, tai ne visad nosis ištįsus link kompo, bet stengiuosi neatsilikti nuo naujienų biggrin.gif
žemių gal reiks nusipirkt pagaliau, jei nepamiršiu tik doh.gif deklaracijai jau suruošiau popierukus, tai galima bus atsipalaiduot prie kokio lovelio pikiuojant biggrin.gif
O aš gal šiemet be vyšniukų apsieisiu, nežinau dar, kaip ir kitus išbandyt reikėtų blush2.gif Laukiu ir aš kovo, o tada marfečkos ir kitas gėris tūps į vietas biggrin.gif damačkos vios 4 išlindo pas mane, geras daigumas thumbup.gif , yra kas iš 2 tik po 1 išlindo, yra kas išvis nesiteikia rodytis.
Atsakyti
Nu ka, nesulaukiau atsakymo, siandien ikisau seklas i saldytuva grudinti ax.gif
Dar nezinau, kada cia sesiu, ar po kovo 8, ar pries, nebeziuresiu as tu geru-blogu dienu, kai tik bus laiko, tai ir sesiu smile.gif
Atsakyti
pala, priminkit, kada tas laikas pagrindinei sejai? kovo 3 ar 8?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 02 26, 12:36)

9-11
Atsakyti
Emiau ir nusipirkau zurnala "Rasos"... Radau toki straipsni apie seklu kokybe, daiguma, serifikavima... Skaiciau, skaiciau ir uzkliuvo augalu dauginamosios medziagos skyriaus vedejos sakinukas: "Negalima pardavineti seklos isaugintos, pavyzdziui, Rusijoje ar Baltarusijoje, nes tokia nera pripazinta lygiaverte isaugintai ES ir jos pardavimas nelegalus..."

Pasijutau kaip kokia nusikaltele, kuri remia nelegalu versla mad.gif
Ir siaip jau dabar kas rusiska tapo LT toks blogis, kad jau ir augint negalima?! O jau ES tai sventa karve?! Ten viskas dygsta, tobula ir kokybiska?!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezinaukasbustie2: 26 vasario 2014 - 13:10
... savaitė, dvi ir kelsime foto savo mini šiltnamių mirksiukas.gif pamažu viskas dygsta tik saulytės labai, nu labai trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 02 26, 12:36)

QUOTE(Paladė @ 2014 02 26, 12:46)

teisingai kovo 9 smile.gif, bet manes nebus ta diena, tai todel sesiu kovo 3, kad spetu isdygti iki 9
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 02 26, 13:07)

Pasijutau kaip kokia nusikaltele, kuri remia nelegalu versla  mad.gif

škiš, nedorėle, ir kaip jums ranka kyla sėti rusiškas sėklas- maža jumi estiškų, latviškų, lenkiškų, kinietiškų, amerikonskų, ispanskų, iš bėdos- lietuviškų cool.gif jumi tik iš sibiro padavai- sentimentai sukyla ar kame reikals g.gif
O jei rimtai- sakoma, jog reikia rinktis augalus ir sėklas iš panašaus klimato regiono, ar net kiek šiauresnio- tada derlius garantuotas. Ką mes kalti, kad rusai, o ne norvegai mumis užkariavo! ( kaži anie ką sėja?)
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2014 02 26, 13:07)
"Negalima pardavineti seklos isaugintos, pavyzdziui, Rusijoje ar Baltarusijoje, nes tokia nera pripazinta lygiaverte isaugintai ES ir jos pardavimas nelegalus..."

Pasijutau kaip kokia nusikaltele, kuri remia nelegalu versla  mad.gif
Ir siaip jau dabar kas rusiska tapo LT toks blogis, kad jau ir augint negalima?! O jau ES tai sventa karve?! Ten viskas dygsta, tobula ir kokybiska?!

greičiau politika - su kuo sienos uždaros, to ir prekės turi būt papildomai sertifikuojamos. su rusiškais vaistais ta pati istorija. Dabar ukrainietiškos tabu, o jei įstos į ES bus legalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 26, 13:23)
škiš, nedorėle, ir kaip jums ranka kyla sėti rusiškas sėklas- maža jumi estiškų, latviškų, lenkiškų, kinietiškų, amerikonskų, ispanskų, iš bėdos- lietuviškų cool.gif jumi tik iš sibiro padavai- sentimentai sukyla ar kame reikals g.gif
O jei rimtai- sakoma, jog reikia rinktis augalus ir sėklas iš panašaus klimato regiono, ar net kiek šiauresnio- tada derlius garantuotas. Ką mes kalti, kad rusai, o ne norvegai mumis užkariavo! ( kaži anie ką sėja?)

Nelabai anys linke siltnamius statytis ir darzus pas save kastis, ka parduotuves jiems isaugina - tas ir isauga biggrin.gif Nors kaimuose, ukiuose kitaip zinoma, as cia daugiau kalbu apie miestiecius, gyvenancius nuosavuose namuose.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 02 26, 13:35)
Nelabai anys linke siltnamius statytis

baltarankiai, tai ne mes - žemės matrionos, kasam, rausiam, beriam, slepiam po patalais, plunksnom apkaišom, lempikes žibinam, pečiais šildom...

laukiu jau kada bus galim apikiuot mano džiaugsmą- jaučiu į loviuką pirma sodinsiu, paskui į bokalus tik. Vakarais irgi stalinė lempa jiems šviečia ( jau nutūpė ant rašomo stalo vaikų- laukiu bumbėjimo greitu laiku jau doh.gif )

tiesa, o jumi mini balkoninukai dygsta ilgai? pas mane 0 judėjimo g.gif
Atsakyti