Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 21, 14:20)
nu reikia ir man to stebuklingo puku nurinkejo, kazkaip nerandu vis... biggrin.gif

Į pūkų nurinkėjų temą - pirkit tik nuo elektros tinklo veikiantį, o ne pakraunamą, pakraunami labai trumpai veikia ir labai trumpai tarnauja, per 3 mėnesius 3 pakraunamaus pakeičiau, o ir pūkus "valgo" gerai kelias minutes, kol akumuliatorius pilnai pakrautas. Su veikiančiais tiesiai nuo elektros tinklo - jokių problemų smile.gif
Atsakyti
http://www.yoox.com/...p...FB&sizeId=1

o kas cia per sudetis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 21, 15:05)
o kur perkat?

QUOTE(Pum@ @ 2014 02 21, 15:13)
o kokias perkat? As kiek isbandziau vis tik prie skinijos gryzau. Issitampyti jos kaip tik neissitapo, o po skalbimo jos stipriai susitraukia. Mano vaikas kudas, labai gerai jos prigludusios. Tik dydi didesni reik pirkti, nei vaiko ugis. Burbuliuotis, burbuliuojasi, bet tam priemone turiu nurinkti.

QUOTE(ylang @ 2014 02 21, 15:16)
g.gif geresnių pėdkelnių nei skinijos ir vegateksos neaptikau iki šiol (klynas bent mums dar nė karto nėra nukaręs, susiburbuluoja minimaliai, tačiau pūkų nuėmėju puikiai nusirenka, malonios prie kūno

keista, bet maniškei Skinijos pėdkelnių klynas amžinai kabo... nespėju taisyt. Ir dydį visad didesnį perku... bet šiaip ji kūdutė labai, gal todėl.

O atradau dabar labai geras lenkiškas, tiesa nepigios, bet kokybė superinė wub.gif žinau "tašką", kur jomis prekiauja, su prekybcentrių lenkišku šlamštu nėr ką lygint schmoll.gif dar benetono neblogos, Mark & Spencer. O Skinijos tai jau nurašiau.... nes dar ir nuo vaiko pėdkelnių burbulus nuiminėt neturiu kada biggrin.gif

Gerdulka, nusiunčiau yoox cool.gif pagriebk, ką.... ax.gif negaliu atsilaikyt kai tokios kainos itališkiems batams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 21, 14:29)
O atradau dabar labai geras lenkiškas, tiesa nepigios, bet kokybė superinė  wub.gif  žinau "tašką", kur jomis prekiauja, su prekybcentrių lenkišku šlamštu nėr ką lygint  schmoll.gif 

Prašom išsamiau ta tema, ir aš noriu žinot tą "tašką" 4u.gif
Atsakyti
Sierra -45% Nuoroda
HSP02931
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 21, 15:20)
dabar tai tik HM pėdkelnes perku, pačios geriausios mums  smile.gif

hm man irgi labai patinka drinks_cheers.gif tik vienas modelis pynutėmis megztas nepatiko, nes irgi klynas greit išsitampė ir smukdavo. O va tos lygios thumbup.gif
Atsakyti
Man su H&M nepasiseke. Nupirkau kazkokias be peduciu (nu tipo nera to uzkulniuko, kaip kapronines tokios). Placios, burbuliuotis burbuliavosi ne ka maziau nei skinijos. Pliusas tik, kad nesitrauke taip stipriai, lengviau vaikui paciam apsimauti.

Ai, numojau ranka ir pinigu nebemetau bandymams. Atsisedu, nuburbuliuoju ir gerai irnesakyk.gif Dar ir mazajam tinkamos nesioti buna.
O uz pedkelnes moketi koki 40lt nu nafik...
Atsakyti
Merginos, gal pirkę tokį? Ar verta pirkti?
user posted image
Atsakyti
CK paltukas 29,97$
Atsakyti
QUOTE(ORIX @ 2014 02 21, 13:45)
Ar yra renkamas uzsakymas is RL?????

Renkasi 4u.gif
QUOTE(greisita @ 2014 02 21, 14:25)
4u.gif Labas, gal kas pasakytų - ar TH striukes taip pat didintos, kaip pvz. suknelės?
Ši domina
http://www.6pm.com/t...lag-belt-v-sand

O 6pm yra koks kodukas šiuo metu?

nera kodo rolleyes.gif
QUOTE(piene_66 @ 2014 02 21, 14:26)
Mergaites, Zulily nerenkat?

QUOTE(kriisti @ 2014 02 21, 14:28)
jei ko reikia siųskite o Taure atsikėlus paiims, ten turi free ship ir nereikia prisijungiančiu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip ieiti i calvin klein ? Tunel bear nebeveikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2014 02 21, 15:52)

Kodėl man nieko nerodo, tik bendrą psl blush2.gif
Atsakyti