Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(willow @ 2014 03 01, 20:19)
Na aš geriu 3 tabl reguliariai savo gydytojos išrašytas. Bet išgėrus daugiau, pvz dar vieną kaptoprilio krenta apatinysis, o viršutinis išlieka.... Dabar va 166/80 (kaip minėjau rytinis 140/74 man buvo per žemas ir iš lovos neišlipau). Išgėriau savo vakarinę lercapin. Žiūrėsiu. Plius įkaliau xenax.
Ir kaip minėjau tas smaugimas.... nežinau ar jis nuo limfmazgio... \Pirmą kartą pajutau spalį kardiologė suvedė į kraujospūdį, kalio sumažėjimą, cholesterolio padidėjimą, diabetą,djT padidėjimą vos ne iki ribos, nuėjau pas endokrinologą, matė mazgą, kuris tokio pat dydžio jau 8 metai ir lėtėjančią skydliaukės veiklą. Dabr tai vyksta berods antra ar trečia diena....

Matau, esat prisijungus... Gal pabandykit nitroglicerino po liežuviu. Jei smaugimas dėl širdies, turėtų palengvėti. Ir spaudimą mažina...
Atsakyti
willow, reikia nueiti pas endokrinologą dėl skydliaukės, jei sumažėjusi veikla, gali būti smaugimas, turėsi gerti vaistus, bet visa bendra būklė pagerės, pablogėti sveikata galėjo ir dėl skydliaukės problemų, kurias paskatinti galėjo ir stresas
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 03 01, 21:19)
Ir kaip minėjau tas smaugimas....

Pasitikrinti skydliauke butinai reikia, kas be ko drinks_cheers.gif Bet smaugimas gali buti ir nuo skrandzio refliukso bedu. drinks_cheers.gif Kai tik as gyvenu nervuose, paumeja refliuksas, ima smaugti mane taip, kad as ieskau slaptu ranku nuo kaklo nuimti doh.gif Krutine spaudzia, sirdis kalatojasi, spaudimas sokineja, galva svaigsta. Ir dabar man refliuksas paumejo, puse nakties nemiegota.
Ir vaistas tera vienintelis-dieta ir nesinervuoti doh.gif Tarsi tai butu taip paprasta. doh.gif
Atsakyti
Rytoj kompiuterinis tyrimas. Prieš tai buvo du kompiuteriai - pirmas kai nustatė metastazes prieš keturis mėnesius, sekantis praėjus mėnesio bioterapiją prieš tris. Antras nebuvo blogiau, bet nebuvo ir geriau. Nerandu sau vietos
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 02, 06:32)
Ir dabar man refliuksas paumejo, puse nakties nemiegota.
Ir vaistas tera vienintelis-dieta ir nesinervuoti doh.gif Tarsi tai butu taip paprasta. doh.gif

Kai pajausi, kad pradeda "smaugti", padažyk piršto galą į druską, ir ją sučiulpk-bent man tai padeda...
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 03 02, 10:08)
Rytoj kompiuterinis tyrimas. Prieš tai buvo du kompiuteriai - pirmas kai nustatė metastazes prieš keturis mėnesius, sekantis praėjus mėnesio bioterapiją prieš tris. Antras nebuvo blogiau, bet nebuvo ir geriau. Nerandu sau vietos

Karme, puikiai Jus suprantu. Šiuo metu išgyvenu ligos sugrįžimą su mts, kol vyksta tyrimai, gydymo negaunu, kala per smegenis nrealiai. Viena gerai, kad iškvietus greitąją elektrokardiograma nerodo jokių infarktų, neuralginia skausmai ir pan. Kraujospūdis džiazuoja. Dabar numušė, kraujagyslės apsiramino - jaučiuos nestipriai,, bet pakenčiamai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 02, 06:32)
Pasitikrinti skydliauke butinai reikia, kas be ko drinks_cheers.gif Bet smaugimas gali buti ir nuo skrandzio refliukso bedu. drinks_cheers.gif Kai tik as gyvenu nervuose, paumeja refliuksas, ima smaugti mane taip, kad as ieskau slaptu ranku nuo kaklo nuimti doh.gif Krutine spaudzia, sirdis kalatojasi, spaudimas sokineja, galva svaigsta. Ir dabar man refliuksas paumejo, puse nakties nemiegota.

Ne taip seniai tikrinausi: veikla lėtėja, bet vaistai kol kas netikslinga vartoti, mazgelis stabilus laikosi kokie 8 metai , daugiau kaip ir nieko nėra/// Tiesa, diabetas priskreto, bet nuo taksotere daug kam tai būna....
Atsakyti
willow, 4u.gif laikykis.
Turejau problemu su dusuliu, kvepavimu ir sirdies ritmu kai buvo pakankamai zemas hemoglobinas. Sutvarkius Hb, dingo dusulys...Dabar jauciu, kad vel kazkas vyksta, reikes pasitikrinti kraujo rodiklius.
Skydliauke mano neveikianti jau virs 10 metu, gyvenu su L-Tyroxonu kasdien.
Atsakyti
Pas mus ir vėl perversmas gydymo plane doh.gif Kitą savaitė numatyta operacija, keičiant naviko pažeistus kaklo slankstelius. Gal ką operavo Ambrozaitis, ar turit atsiliepimų apie jį?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 03 03, 10:40)
Pas mus ir vėl perversmas gydymo plane doh.gif  Kitą savaitė numatyta operacija, keičiant  naviko pažeistus kaklo slankstelius. Gal ką operavo Ambrozaitis, ar turit atsiliepimų apie jį?

apie si gydytoja nieko negirdejau. gal visagalis guglas padetu g.gif
o kas prieme toki sprendima ir kuo argumentavo? bus keiciami kaklo slanksteliai? dar negirdejau apie tokias operacijas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safyre: 03 kovo 2014 - 11:07
QUOTE(Teoleda @ 2014 03 01, 14:45)
Relanium daugiau raminantys,ir kad miegotų,mano artimiesiems labai padėdavo Doltardas arba Baralginą leisdavau,tik jis rusiškas,reikėtų paieškot jo.O morfijus jau kraštutinė priemonė...O šeimos gydytoja ką pataria?

Mana mamai padėdadavo labai gerai padėdavo doloblok leidžiami vaistai.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 02 28, 16:52)
Uztai neigalumo nustatymo komisijai ,esu sveika! Moterys mato realia situacija,o vyras savo gieda,kad as sveika .Zinoma,buciau pati laimingiausia,jei buciau isties sveika. Ir jiems visiskai net  nesvarbu  pooperaciniai pakitimai...Tokia ten  saraskino kontora,kad negaliu  doh.gif

Mamai tas pats buvo, tik ji iseidama pasake, kad skusis, uzpilde ten kazkokia forma, ir po dienos jau reikalai pasikeite. Jei aktualu, galesiu smulkiau paklausti kaip ten ka dare.
Atsakyti