QUOTE(willow @ 2014 03 05, 00:29)
Man tiesiog smalsu, o kodėl jums reikia palaukti dėl DLV? Šie du kontaktai dabar man svarbūs - rūpestingi jie. Va dr. Adas dabar kankinasi su manim kaip paimti kraujo, kuris nu niekaip nebėga.... Nors šiandien jau paėmė apie 120ml. Pirmadienį dar nors 100 pasiurbt.
Atsakysiu kaip supratau, nesu tikra, kad supratau teisingai. Man spalio mėnesį buvo kritinė būklė, metastazės plito tokiu tempu, kad visai susilpo kraujas, hemoglobinas buvo apie 50, o leukocitai nesiekė 2 ten kažkokių vienetų, gal tūkstančių, kai norma apie 4. Spalio vidury pradėjau bioterapiją, tačiau būklė gerėjo lėtai. Taigi Česas paaiškino, kad anksčiau, kol buvau kritinėj būklėj, DLV neturėjo prasmės, tačiau dabar, man pagerėjus jau galima apie ją galvoti. Bet gal dar per anksti, net nežinau. Aš linkstu į tai, kad reikia ieškot pinigėlių ir ruoštis morališkai. O ar ilgai trunka susitarimo dėl DLV stadija, ar daug formalumų? Sėkmės jums, aš irgi su baime galvoju apie tuos 300 mililitrų kraujo, gal jį paėmus vėl man reiktų perpylimo, nes mano kraujas prastai auga
Nida44, aš labai džiaugiuosi, kad patekau pas Česą, nors gyvenu Kaune ir tenka nuolatos važinėti į Klaipėdą. Jis kelia pasitikėjimą, paaiškina viską, ne tik ko paklausi