Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(Agorėa @ 2014 03 07, 16:42)
O man nei vienas personažas neužkliūva, visi patinka. Nihal gal ir surūgusi, bet geros širdies, gražiai bendrauja su tarnais, ypač patiko jos gailėjimasis dėl to, kad nepakvietė į renginį, jautė kaltė. Man patinka tokie, kurie nelaiko save perdėtai aukščiau už kitus. O va Bihter stengiasi parodyti, kad ji čia valdžia, jei nuo pirmų dienų pati nebūtų elgusis negražiai su tarnais, tai ir jei neapkalbinėtų. Manau visada gerumu daugiau gali pasiekti nei savo valdžios parodymu.

Aš kaip tik manau, kad tarnai iš pat pradžių nerodė pagarbos Bihter, o tik apkalbinėjo ( išskyrus Suleimaną ), manau ne Bihter, o tarnai ir ypač Džemilė elgėsi labai negražiai todėl palaikiau Bihter kai ji norėjo išvaryti tarnus, kai Džemilė apkalbinėjo Firdefs, tik tiek, kad Suleimanas dėl to nebuvo kaltas ir vertas, kad ir jį išvarytų...
Atsakyti
Nihal ne tik surūgusi. Ji išlepinta, nejaučianti jokios pagarbos suaugusiems, net savo artimiesiems. Ji tik pilna pavydo. Pastebėjot kaip ji visų pavydi? Pas ją atrodo galvoje niekas daugiau nesisuka, tik žodis MANO. Ne tik Bihter ji pavydi Adnano, ji pavydi visų, ir Biulento, ir Behliulio ir netgi tarnų. Sakysit ne? O prisimenat, kaip ji elgėsi su Beširu? Atseit jis jai kaip brolis, bet kai buvo išvažiavę į Ankarą, kai pastebėjo, kad panelės į jį žvilgčioja, ji dar specialiai jam į parankę įsikabino, parodyti, kad jis MANO.... Taip geri ir nuoširdžiai mylintys nedaro.... Taip daro tik pilnos pavydo savanaudės išlepintos mergiūkštės lotuliukas.gif

Manau, kad nereikia aiškinti, kaip man ji nepatinka, matosi iš mano komentarų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dar pora momentų užfiksavau dabar žiūrėdama - kaip panelė įsižeidė, kad tėvas jai paliepus barzdos nebėgo skustis, o pasakė, kad nusiskus prieš kažkokį susitikimą. Bei kaip ji pavydėjo Behliulio mašinos. Ir vis laidė užuominas Adnanui, kad jau ruoštų raktelius, nors mokslų dar nepabaigė. Ir, beje, taip ir nepabaigė. O mašiną vis tiek gavo.

Kas čia matė kaip Bihter nuo pat pradžių žemino ir blogai elgėsi su tarnais, norėčiau paklausti kurioj vietoj čią taip buvo, nes aš tikrai to nemačiau. Jos elgesys buvo labai adekvati reakcija į tarnų elgesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 07, 17:50)
Kas čia matė kaip Bihter nuo pat pradžių žemino ir blogai elgėsi su tarnais, norėčiau paklausti kurioj vietoj čią taip buvo, nes aš tikrai to nemačiau. Jos elgesys buvo labai adekvati reakcija į tarnų elgesį  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Būtent. Bihter iš pradžių su tarnais elgėsi kaip dauguma šeimininkų. Tik tie tarnai šiaušėsi ir nuolat Bihter apkalbinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 07, 10:50)
Kas čia matė kaip Bihter nuo pat pradžių žemino ir blogai elgėsi su tarnais, norėčiau paklausti kurioj vietoj čią taip buvo, nes aš tikrai to nemačiau. Jos elgesys buvo labai adekvati reakcija į tarnų elgesį  ax.gif

drinks_cheers.gif Kiek gi galima kentėti, kai tarnai tave žemina, turi tam būti ribos. Man šioje situacijoje Adnanas neteisingai pasielgė, kas gi pagaliau tavo šeima? Bihter ar tarnai? Jis iš pat pradžių turėjo kitokią išeitį rasti, o ne su visais kitais žeminti Bihter. Jau nekalbu apie nepagarbą Bihter iš Nihal pusės....

O jis pats kaip elgiasi? Na gerai, susipyko, pasidarė Bihter abortą ( nors aš ne iš tų pateisinančių abortus) ir manau, kad daug nesuklydo šiuo atveju. Pagalvokim, kokia pekla būtų užvirusi, jei ji būtų pasiryžusi gimdyti? Jei Adnanas po pirmo pykčio iš namų išvažiuoja, tai kas toliau? Sakysit Bihter užsirakino, jo neįsileido... O kai jis į miegamajį neateina, ir pats savo noru naktis dirbtuvėj leidžia, tai jau tvarkoj? Tik Bihter kalta kai neįsileidžia? Argi jis ne dirbtuvėse ir pirmąją naktį praleido?
Atsakyti
Gerai, kad Džemilė taip lengvai neišsisuko dėl tų Firdevs naktinių thumbup.gif Bet vis vien niekada nepasimoko schmoll.gif
Atsakyti
senojoj temoj,pirmąkart kai rodė per tv,daug diskutavom...aš ir tada,ir dabar esu tos nuomonės,kad dėl viso erzelio ir nelaimių namuose kalta bihter ax.gif tuomet sakiau,kad bihter kibo prie behliulio,bet dauguma įrodinėjot,kad romaną pradėjo behliulis,o bihter vos ne jo auka ax.gif bet,berods,vakar serijoj,behliulis jai arklidėse pasakė,kad reikia laikytis atstumo...
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 07, 18:56)
senojoj temoj,pirmąkart kai rodė per tv,daug diskutavom...aš ir tada,ir dabar esu tos nuomonės,kad dėl viso erzelio ir nelaimių namuose kalta bihter ax.gif tuomet sakiau,kad bihter kibo prie behliulio,bet dauguma įrodinėjot,kad romaną pradėjo behliulis,o bihter vos ne jo auka ax.gif bet,berods,vakar serijoj,behliulis jai arklidėse pasakė,kad reikia laikytis atstumo...

Aha, o paskui pats ja pabuciavo biggrin.gif
Tikrai ne Bihter girta jam prisipazinejo meileje ir kitaip prie jo lindo ax.gif O atstumo paprase laikytis tik del to, kad subine svilo, bijojo, kad dede nepagalvotu, kad rastelis tikrai Bihter skirtas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 07, 12:59)
Tikrai ne Bihter girta jam prisipazinejo meileje ir kitaip prie jo lindo  ax.gif O atstumo paprase laikytis tik del to, kad subine svilo, bijojo, kad dede nepagalvotu, kad rastelis tikrai Bihter skirtas buvo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 07, 21:59)
Tikrai ne Bihter girta jam prisipazinejo meileje ir kitaip prie jo lindo  ax.gif O atstumo paprase laikytis tik del to, kad subine svilo, bijojo, kad dede nepagalvotu, kad rastelis tikrai Bihter skirtas buvo biggrin.gif
bet jis žingsnius atgal darė,jautė kaltę arba,kaip jūs sakot,subinė svilo...o jai tai nei subinė svilo,kad vyras sužinos,nei kalta jautėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, tų žingsnių pirmyn atgal buvo daug ir iš abiejų pusių smile.gif Tiesiog ištisas valsas smile.gif Oi, t.y. tango biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 kovo 2014 - 20:33
Nu jau Bihter golfas tai doh.gif blink.gif
Atsakyti