Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 13, 12:40)
Apskritai, neverta čia apie ta pati diskutuoti, kiekvienas mato, tai ką mato rolleyes.gif juk ir gyvenime, vieniems vienaip atrodo, kitiems kitaip. Serialas tam ir sukurtas,kad visi ji matytų kitaip.

Tai juk is tu skirtingu nuomoniu ir gimsta diskusijos mirksiukas.gif Juk butu tikrai nuobodu ir neidomu, jei visos turetume ta pacia nuomone, liaupsintume tik viena ar kita puse biggrin.gif Tada ir panasiu temu nevertetu kurt smile.gif O dabar turim kur paplepet ir draugiskai pasigincyt, juk su savo vyrais serialu subtilybiu nepatarinesim gi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 13, 04:40)
Apskritai, neverta čia apie ta pati diskutuoti, kiekvienas mato, tai ką mato rolleyes.gif juk ir gyvenime, vieniems vienaip atrodo, kitiems kitaip. Serialas tam ir sukurtas,kad visi ji matytų kitaip.

Oi dar ir kaip verta diskutuot! Jei būtume visos tos pačios nuomonės, taigi ir forumų nebūtų, o va dabar nuomonės skiriasi taigi ir padiskutuot galima! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 13, 12:32)
Kažkaip keista, kad Bither psichinį pamišimą dėl BEhliulio, čia dauguma pateisina, bet va naivios, nuo vaikystės širdyje auginamos meilės, kuria Nihal jaučia Behliuliui tai ne biggrin.gifBeje 18 metu nebe vaikas?man tai dar ir koks vaikas.Tokiu metu,  man dar galvele tikrai kitaip dirbdavo,. Ko gero jos vietoj dėl Behliulio irgi būčiau alpejusi, nes i viska su rožiniais akiniais ziurejau bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mano nuomone,toks metas-kai dar ne suaugęs,bet ir jau nebevaikas ax.gif neseniai namuos turėjom 18-etį(tiesa,dabar jau 21-ių metų vyriškį hihihi.gif,tai viską žino,viską išmano,bet pats mąstymas dar toooks..."pasaulis gražus,tik mes išprotėję..."...)ir pati save prisimenu tokių metų-atrodai sau protinga ir visokia kokia,o iš tikro tai dar...

QUOTE(Milagra @ 2014 03 13, 12:57)
O man apskritai įdomu pasidarė - kodėl Nihal meilė tai nekalta, naivi, o Bihter ne? Todėl kad ji ištekėjusi? Dėl to meilė kitokia? Jei suklysti gyvenime, tai jau viskas purvina negrįžtamai pasidaro? Ji lygiai taip pat naiviai įsimylėjo Behliuli ir tai, deja, ją pražudė. O Nihal savo naivios meilės siekė lygiai taip pat manipuliuodama ir visai ne naiviais būdais  ax.gif Imho smile.gif

suklysti gyvenime galima,ir net reikalinga,nes ir iš klaidų mokomės,ir be klaidų bei kančios išgyventos-gyvenimas bevertis mirksiukas.gif tik jei jau suklydai,pripažink mirksiukas.gif aš jos nesmerkiu,kad įsimylėjo-tai vienas gražiausių jausmų-bet smerkiu už tai,kad nesugebėjo klaidų taisyt ax.gif arba bėk,viską palik,arba visiškai atsiribok...bet ne,patogu ir meilužį pašonėj turėt,ir ir vyrą,už kurio-kaip už peęiaus...juk ir su hilmiu Adnanas kariaut pradėjo ar ne per bihter motiną?o apie tolesnį jos pamišimą tai išvis tyliu...

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 13, 13:40)
KAdangi man NIhal manipuliavimai, kaip Jus sakote, labiau priimtini, nei Bither, todėl aš ja labiau ir pateisinu. Beje, jei jau suklydo, tai ir reikėjo viska tiesiai šviesiai pasakyti, butu visi laimingesni buvę. Apskritai, neverta čia apie ta pati diskutuoti, kiekvienas mato, tai ką mato rolleyes.gif juk ir gyvenime, vieniems vienaip atrodo, kitiems kitaip. Serialas tam ir sukurtas,kad visi ji matytų kitaip.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o diskutuoti verta mirksiukas.gif

Atsakyti
Diskutuojam , diskutuojam 4u.gif
O man išvis nesuprantama santuoka su giminaičiu doh.gif , na bet ten kita kultūra...
antra, Nihal mano akyse ir liko aikštinga mergaitė, kad ir kokias suaugusiųjų sukneles dėvėjo...ir trečia, negi galėjai iš Behliulio, lovelaso, tikėtis rimtų santykių, nežinia kiek jis toje santuokoje būtų išgyvenęs su ja...plius vyresnis, daugiau matęs...o Nihal net mokslų nebaigusi, po tėčio ir Madmuzelės sparneliu...
Kad didelis smūgis jaunai merginai paliktai prie altoriaus, tai taip...bet gyvenime būna blogiau...tikėkimės, kad ji vėliau laimingai ištekėjo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audrikea @ 2014 03 13, 16:29)
arba bėk,viską palik,arba visiškai atsiribok...bet ne,patogu ir meilužį pašonėj turėt,

tai, kad kelis kartus bandė bėgti, bet kad princas vis be žirgo biggrin.gif ir pilnom kelnėm , baimės...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 03 13, 16:33)
Diskutuojam , diskutuojam  4u.gif
O man išvis nesuprantama santuoka su giminaičiu  doh.gif , na bet ten kita kultūra...
tai juk behliulis nebuvo giminaitis g.gif juk jis tebuvo draugų vaikas g.gif o gal jau kažką painioju ax.gif

negi galėjai iš Behliulio, lovelaso, tikėtis rimtų santykių, nežinia kiek jis toje santuokoje būtų išgyvenęs su ja...plius vyresnis, daugiau matęs...o Nihal net mokslų nebaigusi

kažkaip nepamenu,kad būtų apie bihter mokslus pabaigtus ką rodę g.gif dirbo tam fonde,labdara užsiėminėjo,bet kad mokslai būtų baigti g.gif bet gal nepamenu...ir jei Nihal negalėjo nieko tikėtis iš lovelaso,ko iš jo tikėjosi bihter?ar lovelasas behliulis tik Nihal,bihter-mylintis vyras? rolleyes.gif
tai, kad kelis kartus bandė bėgti, bet kad princas vis be žirgo  biggrin.gif  ir pilnom kelnėm , baimės...
tai va,reikėjo spjaut į princą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 13, 16:50)
tai juk behliulis nebuvo giminaitis g.gif  juk jis tebuvo draugų vaikas g.gif  o gal jau kažką painioju ax.gif

kažkaip nepamenu,kad būtų apie bihter mokslus pabaigtus ką rodę g.gif  dirbo tam fonde,labdara užsiėminėjo,bet kad mokslai būtų baigti g.gif  bet gal nepamenu...ir jei Nihal negalėjo nieko tikėtis iš lovelaso,ko iš jo tikėjosi bihter?ar lovelasas behliulis tik Nihal,bihter-mylintis vyras? rolleyes.gif 
tai va,reikėjo spjaut į princą  mirksiukas.gif

nežinau, sūnėnu vis vadino g.gif , merginos pagelbėkit mums... ax.gif
Bihter man, atrodo, Amerikoje mokėsi unsure.gif
Nu, spjauk dabar, spjausi nepagausi... thumbup.gif
Atsakyti
Behliulio tėvas buvo Adnano pusbrolis, jaigu gerai pamenu. Tai Nihal ir Behliulis kaip ir netikri pusbroliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 13, 16:10)
Behliulio tėvas buvo Adnano pusbrolis, jaigu gerai pamenu. Tai Nihal ir Behliulis kaip ir netikri pusbroliai g.gif

Antros kartos pusbroliai,mano nuomone tai yra artima gimnyste!Bent, kraujo rysis tikrai yra.
Taip buvo mineta,Bichter mokesi Amerikoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 13 kovo 2014 - 15:16
Ale Behliulis vis tiek neatstoja nuo Nihal. Pasakė, kad ji eis į pasimatymą, tai iškart pašoko rolleyes.gif
Žodžiu, visi akis varto, visi kažko nori, daro problemas kur jų nėra rolleyes.gif
Nežinau, bet kuo toliau, tuo Bihter nepatinka. Kažko erzina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 13, 16:15)
Antros kartos pusbroliai,mano nuomone tai yra artima gimnyste!Bent, kraujo rysis tikrai yra.
Taip buvo mineta,Bichter mokesi Amerikoje

drinks_cheers.gif Vis vien giminė doh.gif O dabar biški ne į temą, tai yra ne apie serialą blush2.gif Pažystu moterį kuri susituokė su savo antros eilės pusbroliu, aišku žinojo, kad yra rizika jog jų vaikas gali gimti ne visiškai sveikas, bet ai galvoja tokios mes čia ir giminės- trečias vanduo nuo kisieliaus doh.gif Bet deja jų sūnus dabar yra kurčnebylys.
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 03 13, 18:06)
Pažystu moterį kuri susituokė su savo antros eilės pusbroliu, aišku žinojo, kad yra rizika jog jų vaikas gali gimti ne visiškai sveikas, bet ai galvoja tokios mes čia ir giminės- trečias vanduo nuo kisieliaus doh.gif  Bet deja jų sūnus dabar yra kurčnebylys.

Vai vai, vat ir kokios giminės tolimos artimos, bet vis tiek giminės. Labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 13, 13:50)
tai juk behliulis nebuvo giminaitis g.gif  juk jis tebuvo draugų vaikas g.gif  o gal jau kažką painioju ax.gif

kažkaip nepamenu,kad būtų apie bihter mokslus pabaigtus ką rodę g.gif  dirbo tam fonde,labdara užsiėminėjo,bet kad mokslai būtų baigti g.gif  bet gal nepamenu...

ir jei Nihal negalėjo nieko tikėtis iš lovelaso,ko iš jo tikėjosi bihter?ar lovelasas behliulis tik Nihal,bihter-mylintis vyras? rolleyes.gif 
tai va,reikėjo spjaut į princą  mirksiukas.gif

Buvo ax.gif

Ir Bihter mokslus Amerikoj baigė smile.gif

Na taigi Nihal naivi gera mergaitė vargšelė, o anie du atitiko kirvis kotą biggrin.gif

Atsakyti