As nors macius, bet jei yra galimybe, tai ir vel paspoksau

Pabaiga vakar graudi labai buvo
blioviau kartu su Bihter ir Behliuliu. Blem, jis tikrai ją myli, nes tokį vyrą pravirkdyti tai reikia o ho ho kaip pasistengti....

QUOTE("Monika" @ 2014 03 26, 07:15)
blioviau kartu su Bihter ir Behliuliu. Blem, jis tikrai ją myli, nes tokį vyrą pravirkdyti tai reikia o ho ho kaip pasistengti.... 

Ką rodė?

QUOTE("Monika" @ 2014 03 26, 09:15)

Man irgi kažkaip labai suspaudė širdį....
QUOTE(Milagra @ 2014 03 26, 09:46)
Grįžo visi iš restorano, Behliulis nėjo namo, o sakė einantis pasivaikščioti į miškelį. Bihter su Adnanu nuėjo į savo miegamąjį, kol A buvo vonioje, Bihter stovėjo prie lango ir matė lauke jai po langais stovintį Behliulį, priėjus Adnanui prie Bihter ir ėmus ją bučiuoti, Behliulis ir Bihter pradėjo verkti štai kokia pabaiga

Aš įtariu, kad Bihter labai geros draugės trūko, kad galėtu pasipasakoti ir, kad jai kas patartu. Kartais žiūriu ir taip norėtusi atrodo patart.

Kaip visad, moteris kalta. Dabar Behliulis vaizduoja nekaltą, slepias nuo Bihter. Juk pats pirmas lįst pradėjo
Mano akim, per daug jie viską sureikšmina, na, bet tada nebūtų serialo

Kaip supratau, iki Velykų baigsis serialas, nes kitą reklamuoja. Oo, tikiuos , bus panašus į Atpildą
Po vakarykštės serijos, Behliulį būčiau palikus ir net neatsisukus, triznius
Turbūt, viena filmą ir težiūriu, visos matę

Aš visdar žiūriu (jau trečią kartą)
labai patogus laikas, sėdžiu, mezgu ir žiūriu UM

QUOTE(eliss @ 2014 04 01, 14:57)
Kaip supratau, iki Velykų baigsis serialas, nes kitą reklamuoja. Oo, tikiuos , bus panašus į Atpildą
Turbūt, viena filmą ir težiūriu, visos matę 

Aš žiūriu