Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

LAbas vakarėlis smile.gif

Nu ką, aš skaičiuoju dienas iki atostogų, o liko tik 6 bigsmile.gif

Su maistu pykstuosi visai... pusty2iams m4sgalis ir pomdoras, pietums tas pats, vakarienei keptos vištos su agurkais biški. Jaučiuosi kaip primušta... na atskrido nelemtosios dienos, tai vos vos gyva....

Cuba, kur tu ten lakstai ? smile.gif

Miaškute, o kur tavo dukriukas? Praleidau žiūriu kiek naujienų smile.gif
Atsakyti
Jadzka, mano mažoji Škotijoj studijuoja, va, parlekia Velykoms. Seniai nemačiau, gruodį tik buvau nulėkus pakeliui iš komandiruotės, tai va, penktas mėnuo jau... doh.gif

Norėjau tuos kviečius kotletams užmerkt, žiū - o anuose jau gyventojai apsigyvenę doh.gif , žodžiu, nuspręsta už mane - ryt kepsiu žuvį. Salotas prie jų darysiu, girdi, Okkey - SALOTAS biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakarelis, ponios,

Meniu buvo be rysio:
Sumustinis, pica ir midiju salotos. Dar buvo vienas vafliukas. Tai tokios tokeles ax.gif

QUOTE(okkey @ 2014 04 14, 12:49)
pradejom matuoti nes as isitikinusi,kad mano baisiai storos doh.gif ir akurat aisku, kad storos, jus abi uz mane aukstesnes, tu ir "sunkesne" o va leskos mano storiausios, 52  doh.gif

Vajei, kokios storoooos! lotuliukas.gif greit grizti prie Dunkano! 4u.gif
Gal tavo liemuo, pvz, daug lieknesnis?

QUOTE(Jadzka @ 2014 04 14, 20:06)
LAbas vakarėlis smile.gif

Nu ką, aš skaičiuoju dienas iki atostogų, o liko tik 6  bigsmile.gif

Cuba, kur tu ten lakstai ? smile.gif

Jadzka, ar gerai, kad Dunkana pries atostogas pradejai? Ar galesi per jas laikytis?

As gal lengviau atsakyciau i klausima, kur as nekeliauju. Per paskutinius tris men buvau: Frankfurte, Buchareste, Paryziuje, Stokholme, Sofijoj, Berlyne, Briuselyje, Madride, Varsuvoje ir t.t.
Uz Europos ribu nebuvau. smile.gif

Rytoj iskrendu vel, bet planuoju visokio slamsto nelaikyti maistu.
Susirasysim mergickos, nepradinkit! mirksiukas.gif
Papildyta:
Miaskut, o su salotom tai ir mane nustebinai! biggrin.gif kokie ingredientai?
Esu tikra, kad atidirbsi recepta ir pasninkausi kaip zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 14, 20:24)
, žiū - o anuose jau gyventojai apsigyvenę doh.gif , žodžiu, nuspręsta už mane - ryt kepsiu žuvį. Salotas prie jų darysiu, girdi, Okkey - SALOTAS biggrin.gif

slove gyventojams lotuliukas.gif ju deka Miaska gaus SALOTU lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 04 14, 21:44)
Vajei, kokios storoooos!  lotuliukas.gif greit grizti prie Dunkano!  4u.gif
Gal tavo liemuo, pvz, daug lieknesnis?

Jadzka, ar gerai, kad Dunkana pries atostogas pradejai? Ar galesi per jas laikytis?

Rytoj iskrendu vel, bet planuoju visokio slamsto nelaikyti maistu.
Susirasysim mergickos, nepradinkit!

As matote toli nuo Dukano ir nenuejusi, vis dar padarugauju ax.gif o liemuo, kodel man atrodo kad musu visu triju apie 68 sukasi g.gif Miaskut bent jau tavo gi toks ane? ar jau nusukai kiokiu 5 cm rolleyes.gif

- Jadzka dabar light versijos laikosi, nieko tokio atostogos nepakens mirksiukas.gif

- oi bent jau mes su Miaska niekur nedinksim, va jus panelytes nedinkit bigsmile.gif

vakar labai super diena judesiuko atzvilgiu gavosi: ryte tenisiukas, o vakare su dvirka dar prasikosiau, jeee smagumke bigsmile.gif

grazaus antradienio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Nu ką, smagumėlis, Svoriukas po truputį ritinas ir ta palengvinta Dukano versija man patinka smile.gif

Cuba, maladiec, skraidymas yra gerai, tik va meniu matyt sunku derinti jau...

Dėl atostogų... Light Dukano laikytis manau pavyks smile.gif Na viena diena per savaitę tik baltymai, o paskui baltymai ir daržovės ir t.t.

Va taip:
user posted image

Tai nemanau, kad labai daug nusižengsiu smile.gif

Atsakyti
Sveikos, mergičkos!
Savaitė buvo sunkiiii, bet ir savaitgalis nerealus! Buvau Londone, prisivaikščiojau, turiningai pasišopinau, paragavau nerealių dalykų. Vakar vakare tik su maže parsiradom namo. thumbup.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 04 09, 08:45)
Aš tai biškį nevilty - nu užlipo kilas ar pusantro ir nekrenta, vakar jau tokia pavyzdinga buvau, o ryte - oplia, plius puskilis, nu ir vėl virš 54, nu kaip užkniso...

Storule tu mūsų storule. lotuliukas.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 04 09, 09:10)
o saldainių suvis reik iki 1 per dieną bandyt sumažint, o ne du po pietų, su po vakarienės, dar du šiaip...

Visi porom, porom, porom, porooom... biggrin.gif Man irgi taip - vienas saldainis ne saldainis. Be 2-3 net nepradedu. doh.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 04 11, 08:11)
Bet jau stengiuosi tvarkytis savo ėdimo reikalus, nusipirkau riešutų, džiovintų mangų, bandysiu vietoj saldainių tokiais reikalais užkandžiaut.

Oi, žinok kaliorijų riešutuose dvigubai daugiau negu saldainiuose. 100 g saldainių sukramsnoti vienu kartu ne taip paprasta, o vat riešutų - easy. Kalorijų atžvilgiu geriau tie 6 saldainiai... 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2014 04 11, 14:45)
Et, miargai, ir kaip tą šokoladą mažint? Dukrikė atėjo, dėžutę belgiškų saldainukų atnešė... wub.gif  O prieš porą dienų - plytukę belgiško šokolado, aš dar jo nesuvalgiau

Iš pradžių pabandyk gražiuoju. Jei nepadės ir vis tiek neš, pasakyk, kad į kampą ją pastatysi. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai įsisukusi į becukrius guminukus. Dukanas leidžia tokius. 100 g. - 169 KCal. O 100 g. suėst jų tai sunku...
Atsakyti
Sveikutės - ale kaip malonu ne tik su Okkey sveikintis wub.gif

Tai va, užsikuičiau šiandien, katę nešiau sterilizuot, grįžus dar kambarius prasiurbiau, žuvį užmarinavau, duoną užmaišiau, dviračio sėdynę pasikeičiau, tada jau lėkiau mažikės ir katės. Gerai, kad vakar darbų daug pasidariau, ką galėjau - į savaitės pabaigą nusistūmiau, kad kuo daugiau šiandien dieną atsilaisvinčiau.

Taigi - pietūs tik dabar. Valgom keptą orkaitėje skorpionžuvę su ryžiais ir DAUG DARŽOVIŲ cool.gif
Atsakyti
niu Miaskut maladec thumbup.gif jau darzoves butu gerai, o cia DAUG darzoviu - tai is vis super drinks_cheers.gif

o as ka, va atsigeriu kafkes ir leksiu kaunan - siandien baseinas laukia bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Užtat šiandien aš visai ne maladec - aplankė kolegė iš dekretinių su skaniukais, nu tai neplanuotai prisilesiau šio bei to, o juk mažinu saldumynus doh.gif lotuliukas.gif

Labuks 4u.gif
Atsakyti
MIASKAAAAA blink.gif nono.gif nono.gif

O as mergikes taip gerai prasiplaukiau thumbup.gif pataikiau si ryta trenere susitikti, (as ne pas ja lankiau, bet gerai pazinojau - o ji mane pazino, net varda prisimena - jooo ir kasgi manes neprisimena lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir ji plauke salia manes kitam takelyje, tai va nebutu trenere, rado auka taip sakant,-pajaute pareiga mane pavaikyti, irankiais papildomai uzmete programa sustate - vienzo nuvaike konkreciai rolleyes.gif bet gera, oi gera buvo thumbup.gif
Atsakyti
Okkey, smagu skaityt thumbup.gif , kad jau varai už tris, tai aš galiu bambą krapštydama ant sopkės vartytis lotuliukas.gif
Atsakyti