Įkraunama...
Įkraunama...

Darboholikių klubas

Sveikutės,

mes šiandien atrakciją su [ietum pasidarėm - norėjau ko nors, nežinau ko, tai kepiau brokolių pyragą - skaniai visai gavosi, tarsi ir lengvas, bet tuo pačiu sotus, na ir daržovės thumbup.gif

Šiaip tai bjauriai jaučiuosi, o ir nuo wc toli nueit negaliu, tai nieko šiai dienai neplanuoju, voliuosiuos su knyga. Ryt jau turėtų būt geriau, gal prasimanysim su dukra kokį pasivaikščiojimą.
Atsakyti
labas rytelis gazeles 4u.gif

viespatie su viespaciukais, vakar toki ilga posta ryte rasiauir namukompas pakibo, galvojau nuzudysiu doh.gif

taigis siandien sutrumpinta versija pateiksiu tik lotuliukas.gif

Miaska blink.gif brokoliu pyragas, DARZOVES, atciumiet kokia saunuole thumbup.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 04 26, 10:56)
As turiu 58,2 kg prisidavimui, tai neblogai, kaip po Velyku ir vakarieniu savaites.

Okkey, i sunestinius pietus nusinesk tai, kas tau skanu, ir ka tu pati mielai valgysi.  4u.gif
Pavyzdziui lasinuku ir tu savo ridikeliu is siltnamio  thumbup.gif

Ka jus savaitgaliui kepsit, virsit?

oi svoris tikrai super, sventes visai nepakenke thumbup.gif

kaip tik tokia minti ir buvau audziusi, taigis pripjausciaukalna lasiniu,s vogunu laisku, ridikeliu, dar turejau puse krekeriu tinginiu pyrago likuti ir ta atsitysiau,t aigis viskas bus normaliai amaliai parparmaliai lotuliukas.gif

savaitgalis mano superinis buvo, oras nuostabus, daug darbu lauke pasidariau, pajudejau, dvirka pasivazinejau, tenisiukas palostas ir islostas lotuliukas.gif , mityba vidutine, vakar buvo cepelinai - bet nepatikesit - tik 3 ivaldziau thumbup.gif aisku po to gabaliuka pyrago su kava jamiau, bet siaipviskas super, svarstykles kaip ir nebaudzia, siandien va dar per pietus daugiau nei iprastai pasmaguriausiu, bet esu nusiteikusi vakare su dvirka sventinius pietus isvazineti bigsmile.gif

grazaus pirmadienio primadonos wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

ui kaip man patinka patrumpintos darbinės savaitės thumbup.gif

Grįžtu į normalią žmogaus būseną po mm, vėl sportai meniu, taigis, nepasiduosiu Okkey cool.gif

Pietukams turiu brokolių pyrago likutį, persiėst neplanuoju, ryte dviratis, vakare dviratis, treniruotė, dviratis, lankas thumbup.gif

Geros savaitės, gražuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
na va o as po sunestiniu pietuku, kuriais visai nedidziuoju cool.gif lapnojau taip: 2 medziotoju desreles, saukstas grybu, saukstas salotu su tunu, vytintos mesos kokie 8 gabaliukai, mini sumustinukas su silke, mini sumustinuks su kepta duona ir kiausiniu salotom, dar keli sumustinukai su kaskuo, biski lasako, pomidoru, sv laisku, ridikeliu..vienzo gerai marmalo privariau lotuliukas.gif siaip angliav nebuvo daug jei ne blyn 4 vafliukai, kurie paskui su arbata i burna isoko, va ju tai tikrai nereikejo doh.gif
Atsakyti
Tu valgyk, brangioji, valgyk, o tai nukūdus pastaruoju metu kažkaip... cool.gif

Aš irgi jau po pietų, suvalgiau savo brokolių pyrago likutį, gardus ir šildytas, reikės dar kada neužilgo iškept, nes net dukra valgo, o tai jau retas atvejis doh.gif

Dabar bus bananas pavakariams, vakarienei bais noriu ko nors su duona - vakar vakare kepta, šviežutė, turiu liesos mėsos vyniotinio, tai gal tokį sumuštiaką ir sumesiu. O jei ko truks - šaldytuve dar turiu ledų ir raugintų pasukų.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Vajei, kaip man skaniai okkey visi maistukai nuskambėjo. Ir aš noriu tų visų silkučių ir lašinukų ax.gif Dar ant viršaus ir Miaškos brokolių pyrago užkramtyčiau pasimėgaudama.

O aš šiandien kol kas tik Cezario salotų su jautiena valgiau. Kažkaip jaučiu, kad savaitgalį nebuvau labai gera, tai paribosiu truputį savo norus. O jų turiu tai eina sau, kokių nuodėmingų biggrin.gif

Ryt išlekiu į Italiją, tai kaip manot, bus lengva gražiai sau valgyt, ar nelabai? doh.gif
Laikysiuos saiko, bet ragausiu visko.

Šiandien dar į trniruotę einu. Tai bus kompensacija ir džaiugsmas kartu paėmus. Lai lai lai, kaip aš jos laukiu.
Atsakyti
Ir tu gali valgyt pasigardžiuodama, Cubuk, ledų, picų, makaronų cool.gif

Et, kaip aš laukiu savo Italijos! Bet dar negreit rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės,

Vakar šiaip ne taip ištvėriau nepersivalgiusi. Bet jau taip norėjosi viską iš eilės šlamšti.. blink.gif
Tai gavosi taip:
- Capucino su šokoladiniu saldainiu
- Cezario salotos su jautiena (Vapiano)
- Pora jautienos liežuvio gabalėlių (nemažų) su rimtu šaukštu baltos mišrainės

Šiandien kol kas tik kapučino ir vienas mažas šokoladinis saldainis. Bet jau badas jaučiasi. Laukiu pietų meto. ax.gif Norėčiau kokios nors mėsos su daržovėmis suvalgyti. Būtų konkretus ir sotus patiekalas, jokių marmalų, jokių anglių..

Vakar žiauriai gerai pasportavau. Labai labai gerai. Apskritai esu patenkinta, kad į sportus jau daugiau nei 1,5 metų einu be jokių pertraukų mažiausiai du kartus į savaitę. Jaučiasi rezultatas, nėra ką sakyt. O atsimenu, kai klausinėdavau Miaškos, po kiek laiko jai pasijautė sporto rezultatas.. smile.gif

Penktadienį dirbsit, ar imat laisvą dieną?

Linkiu gero antradienio ir išlįskit su savo meniu čia, pasipasakokit, kokios sveikuolės esat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 04 28, 13:00)
Tu valgyk, brangioji, valgyk, o tai nukūdus pastaruoju metu kažkaip..

ei ei nevaziuojam cia ant manes, gerai cool.gif vakar save nubaudziau ir kaip zadejau, vakare dvirka issitraukiau 14 km pramyniau, o gryzus kol diedams koltelus kepiau dar ir presui pratimus pavariau thumbup.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 04 28, 14:16)
- Vajei, kaip man skaniai okkey visi maistukai nuskambėjo. Ir aš noriu tų visų silkučių ir lašinukų  ax.gif Dar ant viršaus ir Miaškos brokolių pyrago užkramtyčiau pasimėgaudama.

- Ryt išlekiu į Italiją, tai kaip manot, bus lengva gražiai sau valgyt, ar nelabai?  doh.gif
Laikysiuos saiko, bet ragausiu visko.

zinok nieko gero tos mesukes, visgi nelabai mano skrandziui patiko tas primarmalavimas doh.gif , kaskaip nekaip vakare jauciausi doh.gif

taigis siandien jamu lengviau - pusryciai kriause, pietus varske+jogurtas su dukaniska ale duonyte, pavakariams vel jogurtas, vakarienei salotu kalna pasidarysiu ir gal kokiu kiausiu pasivirsiu g.gif nors vyrai mano saltibarsciu vakarienei nori..nu bus matyt vienzo ax.gif

- Italija..jo ..nebus lengva, bet tau jau brangioji su saiko jausmu problemu kaip ir neber mirksiukas.gif

QUOTE(Cuba @ 2014 04 29, 10:44)
Norėčiau kokios nors mėsos su daržovėmis suvalgyti. Būtų konkretus ir sotus patiekalas, jokių marmalų, jokių anglių..

Penktadienį dirbsit, ar imat laisvą dieną?

as siandien is vakaro orkaitej rankoveje kalakuto kumpi kepsi tai va ryt bus kalakuto kumpis ir daug ridikeliu salotu, skanu, sveika, angliu minimumas mirksiukas.gif

as tai penktad dirbu, bet uztat kita savaite ATOSTOGOS thumbup.gif aisku trumpai si karta tik savaitei iseinu, bet ir tai neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
Nea, aš laisvos neimu - neturiu planų, tai padirbėsiu, be to, užsienio kolegos dirba ir 1 d., tai bus susikaupę visko penktadienį.

Ale kokios pavyzdingos visos pasidarę! bigsmile.gif Stengsiuos neatsilikti.

Vakar pakimšau nesąmonių vakare, net bandelę surijau, ko šiaip nesu mėgėja doh.gif , o šiandien nieko pietams neatsinešiau, bet prasisukau: iš kavinės apačioje papirkau salotų su lašiša - DARŽOVĖS cool.gif

Ar sportuosit gegužės 1-ą? Aš kažkaip seniai jau mečiau sekmadieniais sportuot, miegu arba formulę-1 žiūriu, bet va per šventes nueinu, galvoju ir 1 d. nulėkt į ABL treniruotę.
Atsakyti
ohohoi mergikes bigsmile.gif

laisvadienis, jeee thumbup.gif

Miaska klausei ar geguzes 1 sporuosim, tai va - as sportuosiu, bet su zoliapjove, lygintuvu ir dar kastuvu lotuliukas.gif daug darbelio nusiplanavus nudirbti esu ax.gif

su mityba irgi paiisdykausiu, planuoju saltibarscius daryti, o vakare ir saslus kepsim thumbup.gif dar vis kepimo lauke sezono neatidare mes, ot apsileide doh.gif

oi mergaites nupasakosiu jums - dvi savaites atvargom masinu skelbimus bevartydami, vaikiai smegenus issuze, gi baisiai jiems masiniuko reikejo - nori pradeti mokintis vairuoti, tai vakar pagaliauuuuu - paieskos buvo vainikuotos, masiniukas jau kieme, sunus iki pat 11 val vakaro pirmyn- atgal po kiema bruzijo, o jau emociju, o jau patenkintas net grazu ziureti drinks_cheers.gif

Atsakyti
Okkey, sveikinu su pirkiniu! Lai gerai važiuoja 4u.gif
O koks mašiniukas? Mano didžioji gi susimovė su teisėm, o taip nori vairuot, taip nori… bernai duoda už vairo pasėdėt, kai driftint važiuoja, nesu baisiai sužavėta, nu bet ką tu jai doh.gif
Atsakyti