Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Gerulis Patrankos derinukas. Jei darytum sklastymą ant šono, tai būtum beveik kaip Trinity iš Matricos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 03 26, 15:40)
Gerulis Patrankos derinukas. Jei darytum sklastymą ant šono, tai būtum beveik kaip Trinity iš Matricos. biggrin.gif

Na jau,na jau..o kur juodas odinis lietpaltis?! biggrin.gif ...dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 03 26, 12:23)
Kad neišsikirti....juodžemis.

ziauriai geras bigsmile.gif bigsmile.gif scrolinau pirmyn-atgal kelis kart ir grozejausi biggrin.gif visi daiktai iki vieno patiko drinks_cheers.gif man asmeniskai geriausias is visu jusu matytu (daug gal nemaciau, nelabai senai paseku tema), jaunatviskas toks smile.gif
Atsakyti
Patranka, super gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Agnikes man toks mielas derinys, Patrankos patiko labai, nors biski zelaunas, tokia femal fatal dabar, o del spakliaus tai pritariu, man raudonu lupu cia truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 26, 19:12)
ziauriai geras  bigsmile.gif  bigsmile.gif scrolinau pirmyn-atgal kelis kart ir grozejausi  biggrin.gif visi daiktai iki vieno patiko drinks_cheers.gif man asmeniskai geriausias is visu jusu matytu (daug gal nemaciau, nelabai senai paseku tema), jaunatviskas toks smile.gif

Dėkavoju ax.gif

QUOTE(ViShy @ 2014 03 26, 19:46)
Patranka, super gerai bigsmile.gif

...dėkui tau 4u.gif ...man svarbus tavo komentaras ax.gif ..kada tu ant podiumo bigsmile.gif
QUOTE(Margaretta @ 2014 03 26, 20:15)
Agnikes man toks mielas derinys, Patrankos patiko labai, nors biski zelaunas, tokia femal fatal dabar, o del spakliaus tai pritariu, man raudonu lupu cia truksta smile.gif

...buvo jos biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif ...dėkui 4u.gif

...ryt bus beveik tos pat...tik kitoks boškiuką pūkuotas su raudonu rolleyes.gif
Atsakyti
Patranka, mano kraste ziema tesiasi, esu depresijoj belaukdama pavasario ( siandien diena turejom -10C unsure.gif ). Ant podiumo nelipsiu kol sniegas nenutirps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2014 03 26, 22:02)
Patranka, mano kraste ziema tesiasi, esu depresijoj belaukdama pavasario ( siandien diena turejom -10C  unsure.gif ). Ant podiumo nelipsiu kol sniegas nenutirps biggrin.gif

Žiema smagu...pasiilgus aš jos belekaip....o dar pas tave,pakraštį...išsivaizduoju tavo apsnigtą kiemą...mmmmm wub.gif
Atsakyti
Pūkuotas juodžemis 2. ....pakeistos keturios detalės 4u.gif

user posted image
Papildyta:

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 27 kovo 2014 - 09:59
Patranka, Jus galima myleti, jusu galima nekesti, bet abejingu likti negali ...wub.gif
Jus sios temos "RAZINKA" nekitaip..
Atsakyti
Mrs, geeeerai!!! o lupos!!! viskas labai patinka! ..... ir tos dvigubos durys geros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miholina' @ 2014 03 27, 09:58)
Patranka, Jus galima myleti, jusu galima nekesti, bet abejingu likti negali ...wub.gif
Jus sios temos "RAZINKA" nekitaip..

Dėkui 4u.gif ...eisiu kesti niką,ūsiu ROZINKA biggrin.gif ,juokauju smile.gif
QUOTE(Carinaa25 @ 2014 03 27, 09:59)
Mrs, geeeerai!!! o lupos!!! viskas labai patinka! ..... ir tos dvigubos durys geros  lotuliukas.gif

Ačiū tau...ale kuom mano durys tau tiek juoko kelia? ax.gif
Atsakyti