Patiko guodzik
net labai!Striuke tiesiog super! truksta tik duminiu akiu makiazo,baltos odos ir nude atspalvio lupdazio
...Nu va kaip atsigauna tema!
QUOTE(angelinka @ 2014 03 29, 22:01)
Patiko guodzik
net labai!Striuke tiesiog super! truksta tik duminiu akiu makiazo,baltos odos ir nude atspalvio lupdazio
...Nu va kaip atsigauna tema!
arba jokio lupdazio, tik antakiu
net Tu grizai
QUOTE(liomi @ 2014 03 30, 01:05)
nu tikrai,Caros antakiu!Siaip labai grazi mergaite guodzik,nors ir ne i tema,veido forma tobula
grizau,kaip cia be Jusu
Galilea man nelabai,kazkaip viskas is skirtingu operu...Truksta isbaigtumo...Suknyte faina,nesupratau to kaspino ir batai su tase ne i tema...
O man Kaip tik kaspinas grazu
Galilea grazi tik suknele
Kaip smagu kad patiko
Striuke labai vykes pirkinys ziema uz labai mazai pinigu. Pasiteisino posakis:roges ruosk vasara
O prie siu kelniu vis nieko nepriderindavau tai ideja nuvogta ir moters gatveje kad klasika puikiai gali buti derinama ne su klasika
Tik as labiau megstu klasikines raudonas lupas nei dumines akis
cia nedaryta nieko nes buvo ankstyvas sestadienio rytas
o antakiai yra
kaip tik nesenai darytas ilgalaikis, neuzilgo laukia korekcija isgauti didesni ryskuma
O prie siu kelniu vis nieko nepriderindavau tai ideja nuvogta ir moters gatveje kad klasika puikiai gali buti derinama ne su klasika
Tik as labiau megstu klasikines raudonas lupas nei dumines akis
O man godzik nesiziuri, niuriai taip...
QUOTE(guodzik @ 2014 03 30, 07:57)
cia nedaryta nieko nes buvo ankstyvas sestadienio rytas
o antakiai yra
kaip tik nesenai darytas ilgalaikis, neuzilgo laukia korekcija isgauti didesni ryskuma 
as ne ta turejau omeny
-----
Siandieninis, duoti vaikams gerio, beje, su Mamos diena, kas ja siandien svencia - meiles visoms xxx
Sage, aukstakulniu auksine pora, raudonu vidpadziu

Liomi, pirmiausiai tai gražios lūpos
Sijonas galetu kiek siauresnis buti, ir sito sijono ilgio nesuprantu ir niekada nesuprasiu, ai, bet cia mano trūkumai,
labai grazus siaip sijonas, baltinukai faini, ...mmmm...nezinau, ar bateliai cia grazu... 
Ar Motinos diena ne pirmas geguzes sekmadienis???
Sijonas galetu kiek siauresnis buti, ir sito sijono ilgio nesuprantu ir niekada nesuprasiu, ai, bet cia mano trūkumai,
Ar Motinos diena ne pirmas geguzes sekmadienis???
Margaretta, dekoju, sirdele 
As myliu pencil, bet sis senas, kai liemuo turejo buti lb laibas, o klubai apvalaini, zo - tikrom moteryms
nors, as manau, jis neturi buti labai aptrauktas ... lb ji saugau, tik antra karta deviu, perduosiu vaikams 
JK siandien
As myliu pencil, bet sis senas, kai liemuo turejo buti lb laibas, o klubai apvalaini, zo - tikrom moteryms
JK siandien
liomi, labai nice
sijonas grazuolis, butu tobulai, jei labiau priglustu. Tik rankine man nelabai, ne mano skonio
Dirzas, laikrodis, marskiniai - atimciau
Liomi, giriu, sijono ilgis ir siluetas liuks.