Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (231 tema)!

QUOTE(Sulima_ma @ 2014 02 25, 11:31)
Mamos patarkit is gymboree su dydziais? su ūgiu apie 112 koki dydi jamt??  4u.gif

Aš tai pagal metus visada imu. Kažkaip pataikaiu iki šiol. Tik vat pastebėjau, kad Gymboree rūbeliai tokiems šiek tiek pilnesniems vaikučiams (bent jau mergaitiški)
Atsakyti
QUOTE(umnica @ 2014 02 25, 10:46)
sveiki, o SAKSFIFTHAVENUE yra kosmetikai taxai?kokie?aciu

yra tax 5% berods

QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 25, 11:28)
Žiūrint iš kokio miesto jūs pati esat. Siunčia Zuika ir Urtė.
Papildyta:
Kilka, kada planuoji imt Gymboree ? Ten kai kas jau dinginėja...o noriu komplektuką sudaryt. Tai geriau atsiųsčiau prieš pat pirkimą.

Jamsiu neuzilgo reik pazet kas susidejo,dar keliu zmogu laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 02 25, 11:31)
Mamos patarkit is gymboree su dydziais? su ūgiu apie 112 koki dydi jamt??  4u.gif

o man pvz berniukams pasirode kaip tik ne liekniems, nes maniskis lieknas, jam platoki, bet as patarciau I ugio lentele pasiziuret:)
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 02 25, 12:03)
o man pvz berniukams pasirode kaip tik ne liekniems, nes maniskis lieknas, jam platoki, bet as patarciau I ugio lentele pasiziuret:)

Tai vat ir ziuriu, bet pagal ju lentele su panasiu ugiu 5metu dydziai. Galvoju gal is patirties kas zinot kaip is tikruju yra smile.gif
Atsakyti
einu krauti gymboree kas nepsejo tas nepsejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 25, 10:31)
Man jau paranoja dėl tų skaičių doh.gif Bet apžiūrėjau ir spam'ą-lyg nėra ir ten...

Aha, as irgi dar neturiu ir labai laukiu
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 02 25, 12:18)
einu krauti gymboree kas nepsejo tas nepsejo tongue.gif

o nuolaidos taiko visoms prekem ar tik kasikui??
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 02 25, 11:03)
Aš taip pat negavau visų skaičiukų, kuriuos tikėjausi jau gauti...Tai, matyt, parduotuvės neatsiuntė prekių taip greit kaip norėtųsi. 4u.gif

Aš neskubinu, tik vis atrandu, kad spame jie šildosi doh.gif Tai vis galvoju gavau ar ne...
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 02 25, 10:22)
Turim saksfifthavenue.com koduka 75$ off nuo 300$ minusuoja.Galioja kosmetikai

jungiames mergaites bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2014 02 25, 13:24)
jungiames mergaites  bigsmile.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif prisijungiau. Retas atvejis, kad Saks duotų tokią nuolaidą ir taikytų kosmetikai thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif
kam gymboree uzsakiau su 20% off tuoj surasysiu.koda trejau 1, krepsy kiekis ribotas prekiu, neimanoma.....
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 02 25, 13:43)
drinks_cheers.gif prisijungiau. Retas atvejis, kad Saks duotų tokią nuolaidą ir taikytų kosmetikai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti