Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

As didziaja laiko dali namuose praleidziu, nepersidirbu tai iek cia bevalgysi blush2.gif

0kristut0 o tau tikrai yra ka mesti? blush2.gif
pvz mano kaulai lb smulkus, kai pas slieka lotuliukas.gif tai kiekvienas papildomas kg nuseda ten kur nereikia ir iskart i akis krenta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 02 26, 20:57)
As didziaja laiko dali namuose praleidziu, nepersidirbu tai iek cia bevalgysi  blush2.gif 

0kristut0 o tau tikrai yra ka mesti?  blush2.gif
pvz mano kaulai lb smulkus, kai pas slieka  lotuliukas.gif tai kiekvienas papildomas kg nuseda ten kur nereikia ir iskart i akis krenta  doh.gif

na as niekad nesveriau 50kg .. dbr 60kg, tai manau yra ka mesti.. ypac nuo pilvo slaunu, ir pagurklio.. jau net nesvajoju apie 50kg, nors iki 56-57 kg pakristu , aijsq svajone tai 55kg .negaliu nesioti sukneliu ar sijonu apmtemptu.. nes pilvas kaip 5 menesi nestumo, toks issokes.. doh.gif kai buvau nescia toki pilva turejau 5-6 menesi.
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif Prisiregistravau čia tik šiandien,tai esu visiška naujokė,tad jejgu bus kas ne taip prašau labai stipriai nepykti smile.gif o prisiregistravau vien tik dėl šios temukės.. tris dienas skaičiau visą temukę nuo pradžių iki galo ir pati įkvėpta jūsų nusprendžiau pradėti stikliniauti ax.gif kadangi čia,pas jus visai linksma,tai norėčiau ir aš į jūsų būrį smile.gif ar priimsit? blush2.gif
Atsakyti
Zinoma kad priimam mamuliuk* 4u.gif Kiek nori kg.atsikratyt?

As kas trecia diena subludiju vis doh.gif Vakar sausainius kepiau cool.gif Nu ir kaip visada,pavalgiau as ju ,ir dar vakare o ne diena doh.gif Pykstu,oj kaip pykstu ant saves verysad.gif
Si savaite tikrai nebus su minusu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 27, 13:02)
Zinoma kad priimam mamuliuk*  4u.gif  Kiek nori kg.atsikratyt?

As kas trecia diena subludiju vis doh.gif Vakar sausainius kepiau  cool.gif Nu ir kaip visada,pavalgiau as ju  ,ir dar vakare o ne diena doh.gif  Pykstu,oj kaip pykstu ant saves verysad.gif 
Si savaite tikrai nebus su minusu  schmoll.gif

atsikratyti tai noriu 4kg smile.gif mano ūgis 161cm,o dabartinis svoris 54kg..bet man gal svarbiau būtų išmokti gražiai valgyti blush2.gif ta prasme,dažniau,bet po mažai smile.gif nes aš arba galima sakyt badauju,arba valgau laaaabai daug doh.gif blush2.gif o tas prie gero nepriveda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 02 27, 10:30)
Sveikos,merginos 4u.gif  Prisiregistravau čia tik šiandien,tai esu visiška naujokė,tad jejgu bus

sveika prisjungusi 4u.gif 4u.gif

pradzioje bus gal sunkiau.. bet paskui tiktrai iprasi nepersivalgyti .. ax.gif as dar tik antra savaite laikausi, o jau nebemoku atrodo vienu prisedimu daug suvalgyti, nes jauciuosi paskui apsunkusi..

mano svoris soktelejo zemyn ! bigsmile.gif lb laimynga as:) nzn ar gerai kiek istempsiu bet snd noriu suvartoti lb mazai kaloriju.. MKD

taigi pusrycius pradedu su :
~8.30 2 virti kiausiniai puse pomidoro

ir paskui pietums ir vakarienei tik kiausinis su salotomis ir pomidoru., nzn ar istempsiu.. as galiu valandu nesekti mano organizmas, pats jau reikalauja kazka suvalgyti, kas 2 val.. gal koki traputi tada suvalgysiu ziuresiu.. hm
Atsakyti
Sveikos,
mamuliukas* sveika prisijungusi 4u.gif

0kristut0 na va, kaip saunu thumbup.gif o kodel nori mazai kaloriju suvartot? g.gif viena diena gal ir nieko...ale iskrovos diena biggrin.gif bet daugiau tai nerekomenduociau blush2.gif

Dabar pas mane svoris vietoj stovi kelias dienas doh.gif
Pas mus broliene su mergicom atvare thumbup.gif kaip cia susilaikius nuo sausainiuu prie kavos ir pan dalykeliu.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 02 27, 17:10)
Sveikos,
mamuliukas* sveika prisijungusi  4u.gif

0kristut0 na va, kaip saunu  thumbup.gif  o kodel nori mazai kaloriju suvartot?  g.gif  viena diena gal ir nieko...ale iskrovos diena biggrin.gif bet daugiau tai nerekomenduociau  blush2.gif

Dabar pas mane svoris vietoj stovi kelias dienas  doh.gif
Pas mus broliene su mergicom atvare  thumbup.gif  kaip cia susilaikius nuo sausainiuu prie kavos ir pan dalykeliu..  g.gif  lotuliukas.gif

joa tik alia iskrovos diena daryti ir noriu , o ryt jau valgyciau kaip visada ,
.. jau vkr buvau moraliskai nusiteikusi.. kad isjudinti gal svori,. bet snd jis ir taip pakrito.. na bet ziuresiu , gal pabandyti tokia diena snd ..gal ir veidui padetu, turiu problematiska veido oda . doh.gif
Atsakyti
As esu iskrovos diena su kefyru darius biggrin.gif litro neyveikiau lotuliukas.gif bet alkana visiskai nesijauciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2014 02 27, 17:19)
As esu iskrovos diena su kefyru darius biggrin.gif litro neyveikiau  lotuliukas.gif  bet alkana visiskai nesijauciau smile.gif

ir kaip , nukrito kazkiek ? o paskui trbut sugryzo atgal.? smile.gif skaiciau ,kad kas 2 sav sveika alia daryti iskrovos diena...po pusryciu kiausiniu daugiau nebenoriu ypac virtu.. gal tiktu scramble egg.. g.gif

as nesiryztu su kefyru atrodo buciau alkana.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 02 27, 19:32)
ir kaip , nukrito kazkiek ? o paskui trbut sugryzo atgal.? smile.gif skaiciau ,kad kas 2 sav sveika alia daryti iskrovos diena...po pusryciu kiausiniu daugiau nebenoriu ypac virtu.. gal tiktu scramble egg.. g.gif

as nesiryztu su kefyru atrodo buciau alkana..  biggrin.gif

Kazkiek nukrito smile.gif ataugo, bet ne viskas smile.gif
as tai soti jauciaus, bet as kefyra megstu, bet retai ji geriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2014 02 27, 17:06)
sveika prisjungusi  4u.gif  4u.gif

pradzioje bus gal sunkiau.. bet paskui tiktrai iprasi nepersivalgyti ..  ax.gif as dar tik antra savaite laikausi, o jau nebemoku atrodo vienu prisedimu daug suvalgyti, nes jauciuosi paskui apsunkusi..
mano svoris soktelejo zemyn ! bigsmile.gif lb laimynga as:) nzn ar gerai kiek istempsiu bet snd noriu suvartoti lb mazai kaloriju.. MKD

taigi pusrycius pradedu su :
~8.30 2 virti kiausiniai puse pomidoro

ir paskui pietums ir vakarienei tik kiausinis su salotomis ir pomidoru., nzn ar istempsiu.. as galiu valandu nesekti mano organizmas, pats jau reikalauja kazka suvalgyti, kas 2 val.. gal koki traputi tada suvalgysiu ziuresiu.. hm

tikrai sunkoka smile.gif antra diena šiandien taip maitinuosi smile.gif tai vkr vakere biskiuką labiau nuklydau,o šian jau mažiau ax.gif o reikia kelti dienos meniu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2014 02 27, 18:32)

as nesiryztu su kefyru atrodo buciau alkana..  biggrin.gif

Aš karts nuo karto ir pasidarau iškrovos dienas su kefyru..man lb patinka,nes labai jį mėgstu smile.gif bet man reikia emociškai nusiteikt šitai iškrovai,tada bevargo ir praeina ji...o jej jau ne,tai tokia iškrova jau po pietų pasibaigia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti