Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė ir nevaisingumas

QUOTE(anoli @ 2006 12 02, 15:52)
Sveika. Labai geras endokrinojogas yra Kazanavičius jis dirba Vilniuje ir Kaune. As pas ji lankiausi, labai geras thumbup.gif  , bent jau man. Aisku  pas ji nepigu.

O kiek apytiksliai konsultacija kainuoja, ar jos metu tiria echoskopu, kaip pas jį patekti? Ir dar... ar dažnai reikia lankytis gydantis skydlaiukę, nes labai jau nemegstu to vaiksciojimo pas daktarus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simba_R @ 2006 12 02, 22:46)
O kiek apytiksliai konsultacija kainuoja, ar jos metu tiria echoskopu, kaip pas jį patekti? Ir dar... ar dažnai reikia lankytis gydantis skydlaiukę, nes labai jau nemegstu to vaiksciojimo pas daktarus  schmoll.gif

Konsultacija kainuoja 60-80lt. ( jeigu neklystu) Echoskopu tiria skydliaukia. Daro hormonu tyrimus ten pat vietoje ir labai greit buna atsakimas. O del daznumo tai cia jau kaip kam paskiria. As pas ji vazinejau kas 1-2 men. Kai reikedavo israsyt man vaistu. As zinau tik vilniuje kur randasi. Via Medika tel. 852622439. O kaune tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(anoli @ 2006 12 03, 11:34)
Konsultacija kainuoja 60-80lt. ( jeigu neklystu) Echoskopu tiria skydliaukia. Daro hormonu tyrimus ten pat vietoje ir labai greit buna atsakimas. O del daznumo tai cia jau kaip kam paskiria. As pas ji vazinejau kas 1-2 men. Kai reikedavo israsyt man vaistu. As zinau tik vilniuje kur randasi. Via Medika tel. 852622439. O kaune tai nezinau.

Ačiukas.
Reiks usiregistruoti pas jį. O kiekvieną kartą reikia hormonų tyrimus daryti? Kokiu periodiškumu jie atliekami? Kadangi as prieš menesi dariau TTH, FT3,FT4, AntiTPO, prieš savaitę kartojau TTH.... Nes tyrimai tai nepigus. g.gif
Atsakyti
Jei teisingom ciklo dienom daryti tyrimai, tai manau bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 12 03, 14:48)
Jei teisingom ciklo dienom daryti tyrimai, tai manau bus gerai  4u.gif

čia skaičiau pasisakymą, kad šie hormonai gali būti tiriami bet kada.... O kaip ištikro yra???
Atsakyti
Kazanavičius man visada liepdavo atlikt juos prieš pat mmm ax.gif
Atsakyti
As jau 3,5 metu gydausi skydliaukes hipertireoze blush2.gif .. Buvau lyg ir apsigydziusi, taciau ji pas mane vel suaktyvejo, ir vel turiu gerti be galo be krasto ta prakeikta metizoli blink.gif . Hormonu tyrimus darau kas menesi ir dazniausiai mokamai, nes santariskes nelabai jau linke rasyti nemokamus tyrimus.
Bet kai ateinu su jau padarytais tyrimais, tai priekaistauja, kodel pasidariau kitur (santariskiu ligonines laboratorijoje), o ne per ja, nes ji tipo nemokamai parasytu bent viena hormona issitirti. Bet va praejusia savaite jau nuejau pas ja be tyrimu, o ji man visus mokamus israse verysad.gif Tai ir pradejau mastyti, gal tada ir mokamai eiti konsultuotis, nes paaiskinti ji tikrai nepersistengia. Vaistu doze irgi sunkiai pastaruoju metu nutaiko verysad.gif
O daug tas Kazanavicius su skydliaukem dirba? Gal jis kitu, pvz. daugiau diabetu, specializuojasi? Nes daug endokrinologu daugiausiai su diabetikais dirba. Cia as pirma karta suzinojau, kad hormonus tiksliausia daryti pries mmm, o man to mano gydytoja niekada neminejo verysad.gif
Kiek apytiksliai kainuoja VIA MEDIKOJ skydliaukes hormonu tyrimai? As Santariskese moku apytiksliai po 25 Lt uz kiekviena.
Atsakyti
QUOTE(m a m a @ 2006 12 04, 00:11)
As jau 3,5 metu gydausi skydliaukes hipertireoze  blush2.gif  .. Buvau lyg ir apsigydziusi, taciau ji pas mane vel suaktyvejo, ir vel turiu gerti be galo be krasto ta prakeikta metizoli  blink.gif . Hormonu tyrimus darau kas menesi ir dazniausiai mokamai, nes santariskes nelabai jau linke rasyti nemokamus tyrimus.
Bet kai ateinu su jau padarytais tyrimais, tai priekaistauja, kodel pasidariau kitur (santariskiu ligonines laboratorijoje), o ne per ja, nes ji tipo nemokamai parasytu bent viena hormona issitirti. Bet va praejusia savaite jau nuejau pas ja be tyrimu, o ji man visus mokamus israse  verysad.gif  Tai ir pradejau mastyti, gal tada ir mokamai eiti konsultuotis, nes paaiskinti ji tikrai nepersistengia. Vaistu doze irgi sunkiai pastaruoju metu nutaiko  verysad.gif
O daug tas Kazanavicius su skydliaukem dirba? Gal jis kitu, pvz. daugiau diabetu, specializuojasi? Nes daug endokrinologu daugiausiai su diabetikais dirba. Cia as pirma karta suzinojau, kad hormonus tiksliausia daryti pries mmm, o man to mano gydytoja niekada neminejo  verysad.gif
Kiek apytiksliai kainuoja VIA MEDIKOJ skydliaukes hormonu tyrimai? As Santariskese moku apytiksliai po 25 Lt uz kiekviena.

kazanavičius specializuojasi būtent visose srityse. O pigiausi hormonai Aids centre - po 15 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simba_R @ 2006 12 03, 12:07)
Ačiukas.
Reiks usiregistruoti pas jį. O kiekvieną kartą reikia hormonų tyrimus daryti? Kokiu periodiškumu jie atliekami? Kadangi as prieš menesi dariau TTH, FT3,FT4, AntiTPO, prieš savaitę kartojau TTH....  Nes tyrimai tai nepigus.  g.gif

Man darydavo kas kart kai reikedavo israsyt vaistus nes kuoreguot juos reikia. tai jeigu as vaziuodavau pas ji kas 1-2 men tai ir darydavo kas 1-2 men. o del tyrimu, tai darydavau juos ne pagal mmm. Aisku jeigu tie hormonai nesusija su litiskais hormonais. smile.gif
Atsakyti
Šiandien užsiregistravau pas Kazanavičių Trakų g., mane informavo, kad konsultacija 100 Lt, echo + 20 Lt. jeigu reikia "durti į mazgus" (taip ir pasakė smile.gif ) +30 Lt. Kiekvienas hormono tyrimas apie 22 Lt.
Reiks eiti, nes mano TTH pagal šviežiausią tyrimą mažesnis nei 0,005.

Pasakykite, merginos, ar daug Jūsų turėdamos hipertireozę nejaučiate jokių jos simptomų...
Atsakyti
QUOTE(Simba_R @ 2006 12 04, 19:09)
Šiandien užsiregistravau pas Kazanavičių Trakų g., mane informavo, kad konsultacija 100 Lt, echo + 20 Lt. jeigu reikia "durti į mazgus" (taip ir pasakė smile.gif ) +30 Lt. Kiekvienas hormono tyrimas apie 22 Lt.

As irgi uzsiregistravau pas ji. Tai tyrimu kainos nera labai aukstos, beveik visur tiek pat.

As tai savo gydytoja labai gerbiu, ji visumoj geras zmogus ir galbut gydytojas, bet tas darbas valstybineje ligonineje matyt viska ir pagadina... Jei tai butu kokia persalimo liga, tai tiek nepergyvenciau, nes informacijos visur gali gauti. O vat hormonus sureguliuoti - reikia pasistenkti. Juk nuo to labai priklauso, ar galesime pastoti, o pastojusios - isnesioti sveika vaikiuka verysad.gif o vaikiuko norisi frusty.gif

QUOTE(Simba_R @ 2006 12 04, 19:09)
Pasakykite, merginos, ar daug Jūsų turėdamos hipertireozę nejaučiate jokių jos simptomų...

Nu as tai labai greitai pavargstu. Labai nervuota pasidariau. Neaiski termoreguliacija. Kai vieniem karsta - man buna salta, ir atvirksciai...

Jau vaistus pamirstu gerti, kai 3 metus diena is dienos geriu. frusty.gif

O yra tarp jusu tokiu, kurios turedamos hipertireoze pastojo, isnesiojo ir pagimde vaikuti ?? 4u.gif Ar nestumo metu gerete vaistus? kokius? Kokia doze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m a m a: 04 gruodžio 2006 - 23:17
QUOTE(m a m a @ 2006 12 05, 00:19)
As irgi uzsiregistravau pas ji. Tai tyrimu kainos nera labai aukstos, beveik visur tiek pat.

As tai savo gydytoja labai gerbiu, ji visumoj geras zmogus ir galbut gydytojas, bet tas darbas valstybineje ligonineje matyt viska ir pagadina... Jei tai butu kokia persalimo liga, tai tiek nepergyvenciau, nes informacijos visur gali gauti. O vat hormonus sureguliuoti - reikia pasistenkti. Juk nuo to labai priklauso, ar galesime pastoti, o pastojusios - isnesioti sveika vaikiuka  verysad.gif o vaikiuko norisi frusty.gif
Nu as tai labai greitai pavargstu. Labai nervuota pasidariau. Neaiski termoreguliacija. Kai vieniem karsta - man buna salta, ir atvirksciai...

Jau vaistus pamirstu gerti, kai 3 metus diena is dienos geriu.  frusty.gif
O yra tarp jusu tokiu, kurios turedamos hipertireoze pastojo, isnesiojo ir pagimde vaikuti ??  4u.gif Ar nestumo metu gerete vaistus? kokius? Kokia doze?

Na del nestumu tai nzn, bet zinok ne vien tokia esi. As geriu vaistus ir pastoviai vazineju pas gydytojus jau 14 metu. O su saltkreciu, karscio pylimu, nervingumu, tachikardija, ranku drebejimu ir t. t. jau susigyvenau. Laikykimes mergaites, privalom buti stiprios wub.gif
Atsakyti