Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

mergaites turiu klausymą ,sakykit o .lilydirect.com/ kvepalai ten su jais viskas gerai noriu pirkt, bet ten meginelis raso (Tester Without Cap) tai cia tik be dezutes bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 22, 15:29)
o šie:
http://www.yoox.com/...p...2AF&sizeId=

nerašo ar padidinti ar ne  unsure.gif  nu taip reikia ilgaaulių ir rudų ir juodų  doh.gif  tų populiariųjų RL man nepagavo mergaitės, dabar reikai knistis Yooxe biggrin.gif

man tai reiki rudu... bet kaip savita sako - ilgu aulu iki keliu. gal siti tokie ir butu ... g.gif man siti neblogi atrodo
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2014 02 22, 14:34)
mergaites turiu klausymą ,sakykit o .lilydirect.com/ kvepalai ten su jais viskas gerai noriu pirkt, bet ten meginelis raso (Tester Without Cap) tai cia tik be dezutes bus?  blush2.gif

without cap bus be kamstelio.

as dazniausiai perkuosi sau unbox arba tester with cap, nors kitoms mergaitems tinka ir be kamsteliu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 22, 15:37)
without cap bus be kamstelio.

as dazniausiai perkuosi sau unbox arba tester with cap, nors kitoms mergaitems tinka ir be kamsteliu  ax.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri norit sito grazuolio kailinio Hale Bob megztuko? M dydi turiu kreipsiuke bigsmile.gif http://www.ideeli.co...olor_id=3293134
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 02 22, 14:36)
man  tai  reiki  rudu...  bet  kaip  savita sako  - ilgu  aulu  iki  keliu.  gal  siti  tokie  ir  butu ... g.gif man  siti  neblogi atrodo

man tai jie labai dailūs rolleyes.gif manau, kad bus iki kelių, ilgesnių ir nenorėčiau, bet kaip dydį pataikyt doh.gif nes RL tai žinojau, kad 8 geras bus, bet negavau, o čia ką daryt? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 02 22, 15:55)
man tai jie labai dailūs rolleyes.gif  manau, kad bus iki kelių, ilgesnių ir nenorėčiau, bet kaip dydį pataikyt doh.gif  nes RL tai žinojau, kad 8 geras bus, bet negavau, o čia ką daryt?  tongue.gif

as tai paprastai imu savo dydzio batus ir viskas smile.gif
Atsakyti
Ar dar galeciau atsiusti yoox? siaip ne taip prisirinkau batus karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2014 02 22, 15:09)
Ar dar galeciau atsiusti yoox? siaip ne taip prisirinkau batus  karsta.gif

drinks_cheers.gif siuskit, kaip tik truksta iki free
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

Gal kas norit Jcrew Cece balerinų, minkštutės, oda viduj ir išorėj,7,5us dydis, juodos, vidpadis 25cm. Pirktos su 40 proc. off nuo sale. Gavos 176lt
user posted image
Atsakyti
www.stevemadden.com -50% clearance prekems!
Atsakyti
Savita imete tikrai geruliu batu wub.gif , tik man baisu be uztrauktuko pirkt. Atrodo, kad nera keltis auksta, bet sunkiai kisasi, kai nera uztrauktuko unsure.gif
Atsakyti