Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios

zydrem, dekui uz nauja tema 4u.gif

Norejau neringos.jn paklaust - minejai, kad neprisipratini prolipid. Vat man idomu kodel ax.gif
Bandziau atidziai istudijuot jo sudedamasias dalis, ju savybes ir t.t. kilo nemazai klaustuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2014 03 01, 15:21)
zydrem, dekui uz nauja tema  4u.gif

Norejau neringos.jn paklaust - minejai, kad neprisipratini prolipid. Vat man idomu kodel ax.gif
Bandziau atidziai istudijuot jo sudedamasias dalis, ju savybes ir t.t. kilo nemazai klaustuku g.gif

Man visi kremai su prolipidu palikdavo tokį lipnumą-riebumą unsure.gif . Sunaudodavau nakčiai, pasitepus po kokios valandos lipnumo nebesijausdavo, bet kremas lyg plonytis apsauginis sluoksnis ant odos jausdavosi. Su milteliais ir spalva gaminant kiek geriau, bet nebuvau nei vienu patenkinta.
Atsakyti
Jei dėčiau į kremą su prilipid ksantano, tai kada reiketų dėti, pacioj pradžioj ar pabaigoj? Jei maišyčiau su aliejine faze, tai kremas juk iš karto tirštėtų?

Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2014 03 01, 22:37)
Man visi kremai su prolipidu palikdavo tokį lipnumą-riebumą unsure.gif . Sunaudodavau nakčiai, pasitepus po kokios valandos lipnumo nebesijausdavo, bet kremas lyg plonytis apsauginis sluoksnis ant odos jausdavosi. Su milteliais ir spalva gaminant kiek geriau, bet nebuvau nei vienu patenkinta.

Dekui uz atsakyma 4u.gif
va as irgi galvojau, kad taip gali buti, nes alkoholiai ir riebalu rugstys ten gana riebokos. Pasiskaitinejau, kad butent ju deka lecitinas gali geriau funkcionuoti, bet, man, turinciai riebia oda, gali buti per daug.
Bet atradau kitu idomiu formuliu su Hydrogenated Lecithin, galinciu sudaryti lameles bigsmile.gif
Kuo toliau, tuo idomiau... tik kur laiko rast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2014 03 02, 08:49)
Jei dėčiau į kremą su prilipid ksantano, tai kada reiketų dėti, pacioj pradžioj ar pabaigoj? Jei maišyčiau su aliejine faze, tai kremas juk iš karto tirštėtų?

tai dekite i alieju prieš ji kaitinant 4u.gif taip merginos minejo kad daro ,as ir esu taip gaminus bet su kitu emulsikliu ,aliejus netirsteja nuo ksantano 4u.gif

Atsakyti
Sveikos dalyvės,
gal nebūsiu nubausta, jei parašysiu čia prašymą? unsure.gif jeėi kreipiuosi ne čia, tai gal nukreipsite kur reikia?
Gal susisiektų su manimi asmeniškai geriausiai vilnietė, kuri sugebėtų už protingą kainą pagaminti pvz. 150 ml gelio dantų priežiūrai? Galbūt nepasirodytų ingredientai mistiniai, kuriuos aš pasiūlyčiau, o gal pasiūlytumėte ir savo?
Labai labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, prasau padekite?

isigyjau hialiurono rugsties is AZ milteliu pavidalo, bet visiskai nesigaudau proporcijose.. doh.gif
parasyta, kad naudoti 0,1-0,5%

tai kiek man jo deti tarkim i vandenine faze, jei pagaminus, sujungus ir vandenine ir aliejine fazes gausis mazdaug 100ml kremo...? g.gif

kaip apskaiciuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 03 07, 18:42)
mergaites, prasau padekite?

isigyjau hialiurono rugsties is AZ milteliu pavidalo, bet visiskai nesigaudau proporcijose.. doh.gif
parasyta, kad naudoti 0,1-0,5%

tai kiek man jo deti tarkim i vandenine faze, jei pagaminus, sujungus ir vandenine ir aliejine fazes gausis mazdaug 100ml kremo...? g.gif

kaip apskaiciuoti? g.gif

visu pirma kam tiek daug veido kremo g.gif nebent kūnui gaminate g.gif

matematika
100 (kremo kiekis) dauginta is 0,1 (pirma rekomenduodama norma ) ir padalinta ir 100 (procentas)
jei tai butu 50g kremo reikėtu 0,05 arba 0,25 gramų
jei neturte svarstyklių neįsivaizduoju kaip pasverti

Atsakyti
buvau knygyne, varčiau uogu knyga g.gif nu labai jau gražus paveiksliukai biggrin.gif bet... nustebino kad siūlo tureti svarstykles bent nuo 1 gramo g.gif o ne nuo tarkim bent 0,1g g.gif
veido kremas vienas -recepte apelsinų eterinio bet jokio perspėjimo kad i saule pasitepus iškarto neiti g.gif
na bet paveiksliukai tai labai gražūs

dar buvau KN biggrin.gif nusipirkau tai savo nugarai doh.gif geltonosios karpūros jau kvapas koks fainas wub.gif po masažo patepė tai kelias valanda jaučiau kvapą thumbup.gif
ir dar pastebejau kad KN reikalinga valytoja biggrin.gif 11val bet grindys kaip kad 19 val butų doh.gif net nustebau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 03 07, 19:17)
visu pirma kam tiek daug veido kremo  g.gif nebent kūnui gaminate  g.gif 

matematika
100 (kremo kiekis) dauginta is 0,1 (pirma rekomenduodama norma ) ir padalinta ir 100 (procentas)
jei tai butu 50g kremo reikėtu 0,05  arba 0,25 gramų
jei neturte svarstyklių neįsivaizduoju kaip  pasverti

ACIU uz atsakyma 4u.gif

o kodel taip nustebino kremo kiekis? smile.gif gaminu sau ir draugei smile.gif

hmm svarstykliu neturiu, bet tarkim jei hialiurono yra 1 g. indelyje, o reiktu 0,25gr, tai gal tiesiog galiu padalinti i keturias dalis ir ta ketvirtadali sunaudoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 03 07, 21:18)
ACIU uz atsakyma 4u.gif

o kodel taip nustebino kremo kiekis?  smile.gif  gaminu sau ir draugei smile.gif

hmm svarstykliu neturiu, bet tarkim jei hialiurono yra 1 g. indelyje, o reiktu 0,25gr, tai gal tiesiog galiu padalinti i keturias dalis ir ta ketvirtadali sunaudoti? smile.gif

ne tik pagalvojau kad labai jau nuobodu tik veidui 100ml teptis man 60ml inelis pabosta ax.gif puse sutepus paskui jau dekolte tepu su tuo paciu biggrin.gif

dečiau mažiau nei ketvertuka ax.gif nebent jusu receptas jau atidirbtas matuojant milimetrais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 03 07, 23:18)

Paprastai prie AZ produktų yra receptai su tuo produktu ir taip pat paskaičiavimas šaukšteliais, tam atvejui jei neturi svarstyklių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krepsyte: 08 kovo 2014 - 15:45