sveikos, gal zinote kelinta valanda jcrew pildo?
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 12:24)
Apie 12:30 pildydavo, bet lyg nepildo dar, ar jau anksčiau pildė, nesuprantu
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 13:24)
kad nera dabar stabilaus laiko.... issikraipe.... siandien nuorodos jau buvo pildomos
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 12:40)
kad nera dabar stabilaus laiko.... issikraipe.... siandien nuorodos jau buvo pildomos
Bet visko nepildė ane? Nes tų einamų daiktų tai tikrai nepildė

QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 06, 13:43)
Anksti ryte tai buvo pvz striukių dydžių iš nakties kažkas likę, bet po to lyg ir nedadėjo

nu skaicius prekiu nepakito, bet nuorodos tai tirkai pilde... papilde ir as pirkau henley crepe tunic ir dar toki mini sijona senos kolekcijos prigriebiau
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 12:47)
nu skaicius prekiu nepakito, bet nuorodos tai tirkai pilde... papilde ir as pirkau henley crepe tunic ir dar toki mini sijona senos kolekcijos prigriebiau

QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 06, 12:43)
Anksti ryte tai buvo pvz striukių dydžių iš nakties kažkas likę, bet po to lyg ir nedadėjo

Niekados nebus taip, kad pildytu VISKA.
aciu, nes kiek ziuriu mano nuorodos tuscios:(
Papildyta:
merginos, gal kuri zinote ar MERINO TIPPI CARDIGAN taip pat siek tiek didinti kaip ir papratsi merino tippi, ar mazinti? nes paparastu nesioju S dydi, ar cardigano irgi s imti ar M su 92 cm per krutine? bijau kad nesiskestu sagutes.
Papildyta:
merginos, gal kuri zinote ar MERINO TIPPI CARDIGAN taip pat siek tiek didinti kaip ir papratsi merino tippi, ar mazinti? nes paparastu nesioju S dydi, ar cardigano irgi s imti ar M su 92 cm per krutine? bijau kad nesiskestu sagutes.

QUOTE(linamog @ 2014 03 06, 12:50)
Niekados nebus taip, kad pildytu VISKA.
Tai ne tą gi turiu omeny, jau perku jcrew gal penkti metai, žinau kad nepildo visko

QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 14:09)
aciu, nes kiek ziuriu mano nuorodos tuscios:(
Papildyta:
Papildyta:

as turiu pernai ar uzpernai metu kolekcijos tippi cardigan su 93-94 S dydi. jums siulau imti S dydi irgi. per visus jis man laisvas, bet per krutine gerai
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 15:12)
as turiu pernai ar uzpernai metu kolekcijos tippi cardigan su 93-94 S dydi. jums siulau imti S dydi irgi. per visus jis man laisvas, bet per krutine gerai
Aciu uz patarima

QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 14:09)
Papildyta:

Manau, kad reikia S dydzio

Su 90 cm turiu ir XS ir S d. Tai S d jau man toks labai polaisvis ir susegtas, atsisegus is viso kabo