Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

sveikos, gal zinote kelinta valanda jcrew pildo?
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 12:24)

Apie 12:30 pildydavo, bet lyg nepildo dar, ar jau anksčiau pildė, nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 13:24)

kad nera dabar stabilaus laiko.... issikraipe.... siandien nuorodos jau buvo pildomos
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 12:40)
kad  nera dabar stabilaus  laiko....  issikraipe....  siandien  nuorodos  jau buvo  pildomos

Bet visko nepildė ane? Nes tų einamų daiktų tai tikrai nepildė g.gif Anksti ryte tai buvo pvz striukių dydžių iš nakties kažkas likę, bet po to lyg ir nedadėjo
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 06, 13:43)
Bet visko nepildė ane? Nes tų einamų daiktų tai tikrai nepildė  g.gif  Anksti ryte tai buvo pvz striukių dydžių iš nakties kažkas likę, bet po to lyg ir nedadėjo

nu skaicius prekiu nepakito, bet nuorodos tai tirkai pilde... papilde ir as pirkau henley crepe tunic ir dar toki mini sijona senos kolekcijos prigriebiau
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 12:47)
nu skaicius  prekiu  nepakito,  bet  nuorodos  tai tirkai  pilde...  papilde  ir as  pirkau  henley  crepe tunic  ir dar  toki  mini  sijona  senos  kolekcijos prigriebiau

drinks_cheers.gif Taip, tikrai yra nuorodų papildytų.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 06, 12:43)
Bet visko nepildė ane? Nes tų einamų daiktų tai tikrai nepildė  g.gif  Anksti ryte tai buvo pvz striukių dydžių iš nakties kažkas likę, bet po to lyg ir nedadėjo

Niekados nebus taip, kad pildytu VISKA.
Atsakyti
aciu, nes kiek ziuriu mano nuorodos tuscios:(

Papildyta:
merginos, gal kuri zinote ar MERINO TIPPI CARDIGAN taip pat siek tiek didinti kaip ir papratsi merino tippi, ar mazinti? nes paparastu nesioju S dydi, ar cardigano irgi s imti ar M su 92 cm per krutine? bijau kad nesiskestu sagutes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 06, 12:50)
Niekados nebus taip, kad pildytu VISKA.

Tai ne tą gi turiu omeny, jau perku jcrew gal penkti metai, žinau kad nepildo visko smile.gif Norėjau pasakyt benrą skaičių prekių
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 14:09)
aciu, nes kiek ziuriu mano nuorodos tuscios:(

Papildyta:
merginos, gal kuri zinote ar MERINO TIPPI CARDIGAN taip pat siek tiek didinti kaip ir papratsi merino tippi, ar mazinti? nes paparastu nesioju S dydi, ar cardigano irgi s imti ar M su 92 cm per krutine? bijau kad nesiskestu sagutes. g.gif

as turiu pernai ar uzpernai metu kolekcijos tippi cardigan su 93-94 S dydi. jums siulau imti S dydi irgi. per visus jis man laisvas, bet per krutine gerai
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 06, 15:12)
as turiu  pernai  ar  uzpernai  metu  kolekcijos tippi  cardigan su  93-94  S  dydi.  jums  siulau  imti  S  dydi  irgi. per  visus  jis  man laisvas,  bet  per  krutine  gerai

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2014 03 06, 14:09)

Papildyta:

Manau, kad reikia S dydzio 4u.gif

Su 90 cm turiu ir XS ir S d. Tai S d jau man toks labai polaisvis ir susegtas, atsisegus is viso kabo ax.gif

Atsakyti