Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(zaRAza @ 2014 03 08, 15:05)
Gavau sita ax.gif
<...>

o vaizdų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 08 kovo 2014 - 20:33
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 08, 16:05)

Nesitikejau, kad bus tokia persvieciama. Aisku, lino faktura panasia isivaizdavau, bet tikejausi maziau "kiauros". Dydis nenusakomas, iprastai is jcrew imu M arba S, sitos S laisvokas ganetinai, bet ji ir turetu buti tokia polaisve, tai sunku sprest padidinta/pamazinta. Kazin dar kas bus, kai panesiosiu, visgi linas turi savybe prasitampyt.

Turiu kelias j.crew linines, visos tokios labai laisvos, nešiojant labai išsitampo, po skalbimo atsistato, paprastai nešioju XS, tai linines pernai pirktos po kartą užsidėdavau ir turėjau skalbt, kad sutraukt, nes kaip naktiniai pasidarydavo, šiemet pasiėmiau pora XXS. Šita labai faina, nėra tokia medžiaga permatoma kaip kitų lininių:
user posted image
Atsakyti
Kalbant apie lininukes. Ėmiau šią XS, maniau kad bus didinta, bet atitinka sakyčiau doh.gif , tokia tik tik, aptempta. Labai tikiuosi kad prasitampys apsirengus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 08, 16:50)
Bet 32C atitinka 70C, Jums manau reikėjo 34C pirkti  g.gif

Apimties didesnės nenorėčiau, ant ribos, kad jau būtų ir per laisva...
Atsakyti
Gražuolis Bow coat, 2 dydis

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kitfu5U
Papildyta:
Kokia seniena, XS

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kitfy.U
Atsakyti
Gavau si sijonuka
user posted image

FLORAL JACQUARD MINI
item 07835

Patiko labiausiai tuo, kad mini, bet padoraus ilgio biggrin.gif galima bus nesioti drasiai negalvojant kad per trumpas ir nereiks atlenkineti. Medziaga tokia gobelenine.
Dydis 4. Man su ~ 97 cm klubais dabar per klubus kaip tik, bet va per liemeni (pas mane ~ 70 cm) tai dar lieka vietos sociai nors ir nuleidau zemyn kiek eina

cia keli variantai vaizdu:

user posted image
user posted image

antroj foto tipis irgi is nauju - spalva: DEEP RIVIERA dydis: X-SMALL

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 10, 17:10)
Gavau si sijonuka

Gražu smile.gif. Ypač faina, kas sijonas su kišenėm! [man tai visada tik pliusas biggrin.gif ]
Atsakyti
[quote=enura,2014 03 10, 18:10]
Gavau si sijonuka

Grazu, bet vis neapsisprendziu ar as jo noriu ar ne ax.gif Matosi, kad medziaga is storesniu, bet visgi norejau paklausti, ar bus galima ji nesioti is vasara, ar jis labiau "zieminis" sijonukas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 10, 18:19)
Gražu smile.gif. Ypač faina, kas sijonas su kišenėm! [man tai visada tik pliusas  biggrin.gif  ]

Aga, as irgi megstu kelnes ir sijonus su kisenem 4u.gif
Atsakyti
Enura, mano akimis labai graziai atrodo ant taves sijonas wub.gif Man pirmas variantas grazesnis, nes jame isryskeja sijonas, o antrame megtukas biggrin.gif

Siandien matyt pasirodymu vakaras bus, nes ir as padariau nuotraukas biggrin.gif
Gavau ilgai laukta suknele. Siaip, tikrai labai daili. Bet kazkaip uzsivilkus pirmas vaizdas sie tiek nuvyle verysad.gif Man labiau patiktu, jeigu butu kiek ilgesne ir kazkokia ji labai pusta. Bet su smailanosiais ant nedidelio kulniuko, lyg ir nieko. O su ploksciapadziais, taip kaip rodesi Aleja.lt (ant kurios man visi jcrew rubai tobulai atrodo) kazkaip ne taip. Ir kisenes joje visai ne prie ko, nes ispucia dar labiau. Nors apskritai visada laikiau kisenes sukneles privalumu g.gif
Zodziu, man iki tobulumo joje truksta ilgio. Primenu, kad mano ugis 168, ne kazkoks ax.gif Sukneles dydis 4. Dydis, mano manymu, tinka su 89 per krutine.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aireda, pirmiausia tai aciu uz komplimenta, bet zinok toli grazu ant manes ne visi jcrew rubai atrodo gerai doh.gif Kurie netinka tu ir nerodau tongue.gif
O Tau suknele puikiai atrodo. Tik as rankoves palenkciau arba patempciau aukstyn. Kisenes nieko blogo nedaro, nesumastyk nukirpt !!! Papursk antistatiku, turetu stot i vietas. O judesy nieko nesimatys, juk nestovesi taip kaip foto visur. Visas gerai. Dydis idealiai. O del ilgio tai cia kaip ir man buvo. As nebuvau pratus prie tokio. Bet kuo senyn tuo vis i ivairesnius paziuriu. Net mini kelis jau turiu biggrin.gif
Zodziu, suknele LAIK. Man labai grazu wub.gif

Enurai sijonukas labai tinka. Tipis antras ne mano spalva, bet su abiem grazu. Ir su rioziniu labai grazu turetu buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 10 kovo 2014 - 18:56
Giriu Enura ir Aireda wub.gif vienintelis kas Airedai liemuo tik tik, dar kiek ir butu per aukstai, bet dabar liuks, toks paaukstintas, bet graziai smile.gif
Atsakyti

Žinau, kad ant j.crew loaferiu reiktų užsidėti profilaktiką, tad gal kas galite patarti kur Kaune dedate batukams odiniu padu profilaktika? AČIŪ atsakiusioms 4u.gif

Atsakyti