Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 02 24, 20:33)
Cia S dydis ? g.gif  pas mane tiek  pat visose m dydzio striukese  landsendo ax.gif
Papildyta:

Taip, tikrai cia S dydis Regular. Matavau jau tikrai tiksliai.
Atsakyti
Jau nupirkot is saksfifthavenue? ax.gif 4u.gif ar dar renkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 02 25, 10:52)
Jau nupirkot is saksfifthavenue? ax.gif  4u.gif ar dar renkat? 4u.gif

Renkasi naujas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal jau gavote is ruum šias striukes? Jos atitinka dydį pagal jų duotą matų lentelę? Nėra padidintos? Ar nėra labai plačios? Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus pirkusių 4u.gif
http://www.ruum.com/...atId=cat160040#

Ir šios kelnytės ar tiktų lieknam berniukui?
http://www.ruum.com/...pant/L320B22505

Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 25, 10:06)
Labas rytas,

gal jau gavote is ruum šias striukes? Jos atitinka dydį pagal jų duotą matų lentelę? Nėra padidintos? Ar nėra labai plačios? Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus pirkusių  4u.gif

striukė labai faina ir verta dėmesio. Aš pirkau kitiems metams, tai mano akim žiūrint ne padidinta ir tikrai ne plati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 02 24, 23:32)
mergaites, gal kuri turite talbots velvetines kelnes, gal patartumete del dydziu, su 106 cm per klubus koki dydi ziureti reiketu blush2.gif
http://www.talbots.c...tegory=cat70008
kiek suprantu reikia 12 dydzio blush2.gif

Uoj, baikit juokus, nezinau, koks juosmuo, bet maksimum 10.
QUOTE(proksi @ 2014 02 24, 23:48)
as kazkaip supratau, kad viskam, bet sale pasluotas kaip reikalas nieko idomaus jau nebeliko sad.gif

As ka is sale dejau, niekam krepsy neminusuoja.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 02 25, 10:13)
striukė labai faina ir verta dėmesio. Aš pirkau kitiems metams, tai mano akim žiūrint ne padidinta ir tikrai ne plati  smile.gif

ačiū, nesuper 4u.gif
Kokį dydį pirkot? Kaip suprantu išsisega pašiltinimas? Žiemai tiks?
Maniškiui bus 7 žiemos pradžioje, bet 7-8 dydis tikrai jam bus didelis, būtų idealu 6-7, bet tokio nėra biggrin.gif Todėl man patiktų jei jos būtų mažintos/didintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 25, 10:17)
ačiū, nesuper  4u.gif
Kokį dydį pirkot? Kaip suprantu išsisega pašiltinimas? Žiemai tiks?
Maniškiui bus 7 žiemos pradžioje, bet 7-8 dydis tikrai jam bus didelis, būtų idealu 6-7, bet tokio nėra  biggrin.gif Todėl man patiktų jei jos būtų mažintos/didintos biggrin.gif

išsisega. viršutinė medžiaga tokia tanki, turėtų būti neperpučiama. Tikiuosi, kad tiks žiemai smile.gif Aišku, priklauso ir nuo žiemos. Pirkau 7 - 8, mano vaikui bus 7 vasarą, ūgis vidutinis, tikiuosi, kad tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 02 25, 09:56)
Renkasi naujas  4u.gif

prisijungiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 02 25, 10:23)
išsisega. viršutinė medžiaga tokia tanki, turėtų būti neperpučiama. Tikiuosi, kad tiks žiemai  smile.gif Aišku, priklauso ir nuo žiemos. Pirkau 7 - 8, mano vaikui bus 7 vasarą, ūgis vidutinis, tikiuosi, kad tiks  smile.gif

ar galėtumėt pamatuoti plotį tarp pažastukų, rankovės ilgį nuo kakliuko ir striukės ilgį? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki

Ar turit Gymboree papildoma koduka?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 02 25, 10:26)
ar galėtumėt pamatuoti plotį tarp pažastukų, rankovės ilgį nuo kakliuko ir striukės ilgį?  blush2.gif

45
49
61
biggrin.gif
Atsakyti