Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2014 02 25, 15:12)

aš dar šitą pridėsiu http://www.saksfifth...p;bmUID=khFjCKo
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 02 25, 17:12)

a kod4l man jo neduoda i krepšą dėt, rašo patikrnkite ką norite dėt, ir spalva parenku ir darau add to bag doh.gif

arba man šiandien nelemta čia nusiųst ka nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasiklausiu patyrusių naršytojų - kur galėčiau rasti pavasariui striukelių simpatiškų? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2014 02 25, 16:43)
Sveikos,

Pasiklausiu patyrusių naršytojų - kur galėčiau rasti pavasariui striukelių simpatiškų?  Ačiū smile.gif

gal 6pm, sierroj pradėkit paieškas, tada dar yoox sale patikrinkit g.gif
ir amazone gėrių pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 25, 15:27)
a kod4l man jo neduoda i krepšą dėt, rašo patikrnkite ką norite dėt, ir spalva parenku ir darau add to bag doh.gif

arba man šiandien nelemta čia nusiųst ka nors  lotuliukas.gif

deda deda, tik spalvą reik rinktis ne ant paveiksliuko to juodo spaudžiant, o lentelėj virš jo mirksiukas.gif aš vakar taip su clinique vargau, kol dašilo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2014 02 25, 16:43)
Sveikos,

Pasiklausiu patyrusių naršytojų - kur galėčiau rasti pavasariui striukelių simpatiškų?  Ačiū smile.gif

QUOTE(rozete @ 2014 02 24, 18:18)
kalbant apie striukes, tai yoox yra nestorų dygsniuotukių smile.gif
http://www.yoox.com/...p...4HB&sizeId=

Šitas pasižiūrėkit, dar Macys.com pakuiskit 4u.gif.
Atsakyti
Junkites prie MACYS.COM 4u.gif
Atsakyti
Taure dar 22 dienos bus saskaiteliu ar jau viskas ? Galima lekt i banka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 25, 16:32)
Taure dar 22 dienos bus saskaiteliu ar jau viskas ? Galima lekt i banka  biggrin.gif

tikiuos, kad dar bus, nes dabar tik už kremuką dar tegavau, norėtųsi didesnio siuntinuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 25 vasario 2014 - 17:52
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 02 25, 18:52)
tikiuos, kad dar bus, nes dabar tik už kremuką dar tegavau, norėtųsi didesnio siuntinuko  biggrin.gif

itariu abi siuntos kartu ateis, as 22 dienos gavau uz 6pm kur viskas po 14$ buvo ir uz dezikus Elizabeth arden, kur pirkom smile.gif irgi laukiu gal dar bus, reikes tada pas Anerita su mini sunkvezimiuku vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Evvva laukė M dydžio, papildė bigsmile.gif
http://www.sierratra...-women~p~6595g/
-35% PGD76351
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 02 25, 15:46)
kad jau tuso nebepriima  verysad.gif clinique tamsiai žalio

kas dar koki parekomenduotų tušą ilginantį, nes blakstieno ne trumps ir, kad nebyrėtų g.gif

As dabar tokiu dazaus 4u.gif ir man patinka thumbup.gif pirma syki toki riesta ikalbejo mane amerikonka konsultante pirkt biggrin.gif taip profesonaliai patarinejo biggrin.gif kad nesusilaikiau. Ir nesigailiu thumbup.gif nors pries clinique buvau nusistacius, kadangi man akis grauze - ale nezinau kuris dabar- neatrenku lotuliukas.gif bet sitas man liuks - issilaiko ir per nakti, jei reik biggrin.gif nei byra, nei tepa mirksiukas.gif tai pasiemiau dar viena- griekas neimt blush2.gif uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti