Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Man reik tases. Juodos. Ir kad atrodytu brangiai ir prabangiai biggrin.gif bigsmile.gif Uz iki 100 baksiku rolleyes.gif Tai jei netycia uzmatysit, prasom reikstis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 26, 15:25)
lotuliukas.gif
nu ne, keturženklės sumos dar nesu gavus  biggrin.gif .

Ten dar įskaičiuota buvo už daaaaug arbatžolių cool.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 02 26, 14:29)
Ten dar įskaičiuota buvo už daaaaug arbatžolių  cool.gif  ph34r.gif

odiedas patikėjo, kad tai batai?
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 26, 15:30)
odiedas patikėjo, kad tai batai?

Nu taip.. unsure.gif
Juolab, kad tuos batus greit gavom apžiūrėti.. jei gerai skaičiuoju, 9 poros iškart atskrido doh.gif cool.gif O arbatų jis negeria cool.gif
Tai ir sakau, rizikingu būdu išbandžiau mūsų santykių tvirtumą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 26, 14:25)
lotuliukas.gif
nu ne, keturženklės sumos dar nesu gavus  biggrin.gif .
iš mano pirkimo topų topas- crocsai kūdikiui, kažko susišvietė, kad dydis 4, tai tas pats kas 4T, kai atėjo nušvitimas, gavau "užsakyta" biggrin.gif. tai gerai, kad kaip tik ėjom lankyti naujagimės mergaitės  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na man basuciu laaabai reik ir bateliu ir .... smile.gif biggrin.gif na visokiu batu, nes visada rubu yr , o vat batus perku cia lietuvoj, nes koja doh.gif , tai ko dabar nenupirkus, jei tik bebus,, tas basutes, nes jei man dideles mano dideliam vaikui su beveik 40 koja turetu but geros. smile.gif 4u.gif

P.S .Gerdulka, jei esat , pataisiau savo skubu uzsakyma. Dings mano braslietas doh.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibai: 26 vasario 2014 - 13:59
Vaikams rubu nereikia? g.gif childrenspace duoda 40% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2014 02 26, 13:26)
Man reik tases. Juodos. Ir kad atrodytu brangiai ir prabangiai biggrin.gif  bigsmile.gif Uz iki 100 baksiku rolleyes.gif Tai jei netycia uzmatysit, prasom reikstis rolleyes.gif

Tokį variantą reik išparduotuvių "event'uose" medžiot, rėkavimai, bijau, čia Jum nepadės schmoll.gif. Kokiam Ideeli red sale, Dillards per akcijas, Macys, Hautelook gal dar, Yoox'e.. Ilgai neužsiguli "brangiai-prabangiai-papigiai" biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Disaster @ 2014 02 26, 14:48)
Vaikams rubu nereikia? g.gif childrenspace duoda 40% 4u.gif

O cia su kodu specialiu? g.gif
nes as tik 20% koduka radau...
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2014 02 26, 14:26)
Man reik tases. Juodos. Ir kad atrodytu brangiai ir prabangiai biggrin.gif  bigsmile.gif Uz iki 100 baksiku rolleyes.gif Tai jei netycia uzmatysit, prasom reikstis rolleyes.gif

tai eikit į yoox, ten gal dar ne viskas prašluota smile.gif
man ten geriausia vieta tašių medžioklei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 26, 15:38)
tai eikit į yoox, ten gal dar ne viskas prašluota smile.gif
man ten geriausia vieta tašių medžioklei  cool.gif

ten viskas issluota, tokiu pat paranmetru ir man reik tases, bet pigiai uz brangia kaina:)
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 02 26, 15:13)
O cia su kodu specialiu? g.gif
nes as tik 20% koduka radau...

Tokį radau FORTY2, tik netikrinau, ar veikia.
Atsakyti
TomKa
Ryte nusiunciau du kodukus,abu duoda -40%,su jusu gal dar duotu nuolaidos? g.gif negavau dar "nupirkta" galit bandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disaster: 26 vasario 2014 - 15:23