Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 02 26, 23:52)
Pabūsiu kritiška. Batai žudikai bigsmile.gif. O kur su tokiais eisit, pamąstėt? Dėl grožio? Pasidesit ir ziuresit? Tas "tinklelis" tai šiaip sau. dar pabandziau isivaizduot, o jei tinklines pedkelnes uzsimaut lotuliukas.gif. ir nepraktiski labai. Mokat vaiksciot ant kablų ir platformų? Nelinksta kojos per kelius? Bais vargingai atrodo ziurint kaip panos maknoja tokiais batais, per kelius koju neistiesdamos, nes tiesiog neigudusios "podiumu vaiksciot" bigsmile.gif.

nu nu batai zudikai su 10 cm kulnu lotuliukas.gif viskas gerai su jais, moteris turi atrodyti elegantiskai, be to cia tas "elegantiskumo" paprastas variantas, be to cia dar platorma paslepta, nejau su tokiaais nevaikstot? tas tinkliukas man irgi nelabai, bet keista nejau cia skaitosi aukstas kulnas???? ne su kedais ir bearpaw (ugg cia netiko biggrin.gif ) kasdien vaiksciot, as UZ smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 26, 23:52)
Pabūsiu kritiška. Batai žudikai bigsmile.gif. O kur su tokiais eisit, pamąstėt? Dėl grožio? Pasidesit ir ziuresit? Kasdienai? Perdaug fyfiškai nuolat atrodysit. Tas "tinklelis" tai šiaip sau. dar pabandziau isivaizduot, o jei tinklines pedkelnes uzsimaut lotuliukas.gif. ir nepraktiski labai. Mokat vaiksciot ant kablų ir platformų? Nelinksta kojos per kelius? Bais vargingai atrodo ziurint kaip panos maknoja tokiais batais, per kelius koju neistiesdamos, nes tiesiog neigudusios "podiumu vaiksciot" bigsmile.gif.

Ziauri tu, nors man jeigu nebutu tokio tinklelio, jie butu tikrai liuks ir i kluba, ir i koki tusa, i svecius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 26, 23:58)
Ziauri tu, nors man jeigu nebutu tokio tinklelio, jie butu tikrai liuks ir i kluba, ir i koki tusa, i svecius ir t.t.

papildysiu: i teatra, kina, susitikti su draugem thumbup.gif kasdien galu gale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 26, 22:58)

As tik del to, kad prieš siunčiant, zmogus daugiau pagalvotų, į tuos klausimus turėtų atsakymus, man negaila biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 27, 00:52)
Pabūsiu kritiška. Batai žudikai bigsmile.gif. O kur su tokiais eisit, pamąstėt? Dėl grožio? Pasidesit ir ziuresit? Kasdienai? Perdaug fyfiškai nuolat atrodysit. Tas "tinklelis" tai šiaip sau. dar pabandziau isivaizduot, o jei tinklines pedkelnes uzsimaut lotuliukas.gif. ir nepraktiski labai. Mokat vaiksciot ant kablų ir platformų? Nelinksta kojos per kelius? Bais vargingai atrodo ziurint kaip panos maknoja tokiais batais, per kelius koju neistiesdamos, nes tiesiog neigudusios "podiumu vaiksciot" bigsmile.gif.

nera labai aukstas kulnas, nes platfoma apie 2,5 cm, ne visiski zudikai mirksiukas.gif pacio kulno lieka apie 8 cm, na su tokiais dar imanoma paeit
Atsakyti
Gymboree imsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 26, 22:52)
Pabūsiu kritiška. Batai žudikai bigsmile.gif. O kur su tokiais eisit, pamąstėt?

irnesakyk.gif ką tu nusimanai... Gi labai patogu lemputes keist lubiniuose šviestuvuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 26, 16:47)
irnesakyk.gif ką tu nusimanai... Gi labai patogu lemputes keist lubiniuose šviestuvuose biggrin.gif

pipiec lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2014 02 26, 21:54)
Ačiū už patarimus kur dairytis striukelių. Gal dar pasakysit kokie reikalai su TH striukių dydžiais yra?

Sakyciau, atitinka, jei nemegstat kaip dešrelė apsitempt.

QUOTE(Dilma @ 2014 02 26, 23:47)

Perkam?! bigsmile.gif
Papildyta:
P.s. Į tema apie tuos kasdienius pasipuosimus, kada jau gali pajaust, kad persistengei, kai neprastam restorane atneša meniu rusų kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 02 27, 06:54)

P.s. Į tema apie tuos kasdienius pasipuosimus, kada jau gali pajaust, kad persistengei, kai neprastam restorane atneša meniu rusų kalba biggrin.gif

lotuliukas.gif cia geras
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 02 27, 06:54)

Perkam?!  bigsmile.gif

mastau.gif gal geriau tegul mums meniu lietuvišką atneša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 02 26, 20:52)
Tai gal kas padės susigaudyti batų dydžiuose Ugg?  blush2.gif

labai nuo modelio priklauso 4u.gif bent kiek realiai matavaus as 4u.gif tokiu nesimatavau biggrin.gif situ man kulnas per extremalus kasdienai, o baliui netinkami biggrin.gif 4u.gif
bet as imciau tokiu, kokius paprastai pekru is JAV 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 27 vasario 2014 - 09:05