Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(coco5 @ 2014 02 27, 16:04)
rimtai šiemt pagavot Rope? bigsmile.gif  Sierroj? nesuprantu kaip as pražiūrėjau. Gaudau mergaitei 12 -13 dyžio, bet jau nebesitikiu, kad kada įmes ax.gif

tai kad ne vieną ir ne du kartus jau buvo įmetę nuo sausio mėnesio sekant mirksiukas.gif.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 02 27, 16:05)

ir tau kudlotos mintys kyla? bigsmile.gif
Atsakyti
Kasmyro kardiganas S
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 02 27, 14:08)
Labas
Kieno buvo zalios saskaitos  zinutės surasytos  4u.gif

Ar yra jau kas paima Mažeikių dėžutę?
Jei ne, galiu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
KC paltytis
Dar vienas paltytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 vasario 2014 - 16:16
QUOTE(manouche @ 2014 02 27, 17:12)
tai kad ne vieną ir ne du kartus jau buvo įmetę nuo sausio mėnesio sekant mirksiukas.gif.
Papildyta:

ten gerai parasiau, nuuu...su kudlotom mintim biggrin.gif

o kas tie rope batai? g.gif

parodykit prasau, gal ir man reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 02 27, 17:04)
rimtai šiemt pagavot Rope? bigsmile.gif  Sierroj? nesuprantu kaip as pražiūrėjau. Gaudau mergaitei 12 -13 dyžio, bet jau nebesitikiu, kad kada įmes ax.gif

reikia labai labai kantriai sekti kas dieną. įmeta ir visada rašo almost gone. man irgi pavyko nusipirkti cool.gif . Beje net būna kad foto nėra o pirkti leidžia (taip ir man buvo, tik spėliojau ką gausiu, gavau labai labai gražius naujesnio modelio)

ai nu ir reik tada pirkti labai labai tyliai, nerėkaujant, kad konkuruojančios firmos iš po nosės nenukosėtų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 27 vasario 2014 - 16:18
QUOTE(linamog @ 2014 02 27, 17:16)

nu is kur tokios kainos??? thumbup.gif pamoka isisavinau,acius blush2.gif ta sukne kur rodziau VISTIEK pajamiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 27, 17:17)
reikia labai labai kantriai sekti kas dieną. įmeta ir visada rašo almost gone. man irgi pavyko nusipirkti  cool.gif . Beje net būna kad foto nėra o pirkti leidžia (taip ir man buvo, tik spėliojau ką gausiu, gavau labai labai gražius naujesnio modelio)

o berniukams tik dideli dydžiai, reiktų J1, bet irgi neužmatau. Juodų, be kailiuko...
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2014 02 27, 16:13)
Ar yra jau kas paima Mažeikių dėžutę?
Jei ne, galiu ir aš  mirksiukas.gif

Dar nera , bigsmile.gif labai reik ax.gif
Atsakyti
reikia labai labai kantriai sekti kas dieną. įmeta ir visada rašo almost gone. man irgi pavyko nusipirkti  cool.gif . Beje net būna kad foto nėra o pirkti leidžia (taip ir man buvo, tik spėliojau ką gausiu, gavau labai labai gražius naujesnio modelio)

ai nu ir reik tada pirkti labai labai tyliai, nerėkaujant, kad konkuruojančios firmos iš po nosės nenukosėtų  cool.gif

nu va aš praėjusiais metais diena iš dienos tikrinau ir pasigavau už 25$ thumbup.gif o šiemet ne tokia atkakli, tai turbūt ir liksiu be nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 27, 18:12)

LAAbai biggrin.gif
Ir taip skaitau ir kitaip, nu neįprata, vienok, rašyba bigsmile.gif Ir prisipažinimai cool.gif
Linamog irgi tame kažkokį vaidmenį vaidina biggrin.gif Žagsi gal jau cool.gif

Parašiau laišką Aneritai tai tai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 27 vasario 2014 - 16:22

ai nu ir reik tada pirkti labai labai tyliai, nerėkaujant, kad konkuruojančios firmos iš po nosės nenukosėtų  cool.gif

As atsiliepimu paskaicius irgi uzsimaniau kitai ziemai, raso kad nesala kojos. Bet man kai jos visad sala blush2.gif sakau isbandysiu nu gal gal
Atsakyti