Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 02 27, 19:50)
cia rimtai ar juokais ?  ax.gif

juokais, bet tokie laisvoki, per krutine 95 cm, o kita bliuskele tai didele verysad.gif
Atsakyti
Kvieciu jungtis prie shop mattel! Neblogu nuolaidu yra, plius papildomas 20% off kodukas

user posted image
Na baisiai smarkiai dovanos reik....user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 27, 19:53)
juokais, bet tokie laisvoki, per krutine 95 cm, o kita bliuskele tai didele verysad.gif

kokia didele, jeigu meribnukas tada skalbk, susitrauks tikrai smile.gif gali pabandyti factory paimti sau S dabar yra -30% ir pamatysi kurie labiau patinka, anuos parduosi. bent jau man asmeniskai peciaia ne vietoje, ir jeigu rankas i prieki kilnojau tada kelesi visi marskinukai i virsu ir vos vos ne plysta per nugara biggrin.gif tad visus marskinukus as visa laika imu L, o tada nesu siaurinti prie liemens, kitaip niekaip smile.gif

kiek cm per krutine marskinuku ? jie juk nesitempia ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 27 vasario 2014 - 19:01
http://www.dillards....1_301_504043745 grazus batukai, tik kulnai omg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 27, 19:57)
kokia didele, jeigu meribnukas tada skalbk, susitrauks tikrai smile.gif  gali pabandyti factory paimti sau S dabar yra -30% ir pamatysi kurie labiau patinka, anuos parduosi. bent jau man asmeniskai peciaia ne vietoje, ir jeigu rankas i prieki kilnojau tada kelesi visi marskinukai i virsu ir vos vos ne plysta per nugara  biggrin.gif  tad visus marskinukus as visa laika imu L, o tada nesu siaurinti prie liemens, kitaip niekaip smile.gif

kiek cm per krutine marskinuku ? jie juk nesitempia ...

bliuskute, tokia, idejau i j.crew parde brangi ji gavosi, nezinau ar panos pirks,nekenciu pardavinet doh.gif ne merino, o tokia kiaura, grazi nerealiai, o marskinuku rankoves ilgokos, bet tokie laisvalaikiui liuks, man patinka, medziaga plonyte, maloni, o tu gavai saviskius? prasau komentaru.....po smile.gif
Papildyta:
Panos, gal kas parsisiuntete ir jums mazi, noreciau pradzioje keistis turiu 11 dydi i 10

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 27, 19:00)
tai ne tik tavo bliuZką, bet dar ir mano vyro arba marškinius, arba pirštines priglaudė  doh.gif  unsure.gif  umn.gif

sakiau, kad man kaupimo manija cool.gif
QUOTE(Gafsa @ 2014 02 27, 19:08)
Jaučiu, sėdi dabar, šiltai apsirengus... unsure.gif

pavydole tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 02 27, 20:14)
bliuskute, tokia, idejau i j.crew parde brangi ji gavosi, nezinau ar panos pirks,nekenciu pardavinet doh.gif  ne merino, o tokia kiaura, grazi nerealiai, o marskinuku rankoves ilgokos, bet tokie laisvalaikiui liuks, man patinka, medziaga plonyte, maloni, o tu gavai saviskius? prasau komentaru.....po smile.gif

tai ji kiaura ? nes vis paziuredavau i ja, kiek cm per krutine ? mano turtai bus apie 22, kai mb uzsuks pas Anerita, pas mane merinukas ir sijonas is jcrew ziuresim smile.gif
as marskinukus 2 turiu abu L, rankoves as pusiau uzlenkiu ir man dailiai atrodo, nes medziaga marga nelabai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 02 27, 18:54)
Kvieciu jungtis prie shop mattel! Neblogu nuolaidu yra, plius papildomas 20% off kodukas

user posted image
Na baisiai smarkiai dovanos reik....user posted image

visam 20%, ir nukainuotoms?

siaip man masinu reik, sunaus gimtadienis greit:)
Atsakyti
dar gal Th pizama nori M ant S keistis? labai faina, tokia
user posted image

proksi, nematuosiu, gausi bus ciki 4u.gif dabar bandau keisti parasiutus smile.gif
Atsakyti
Panos, gal kas parsisiuntete ir jums mazi, noreciau pradzioje keistis turiu 11 dydi i 10

user posted image
[/quote]

As tokiu laukiu 10 dydzio 4u.gif Jei bus mazi - susisieksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ozka15,2014 02 27, 20:27]

user posted image
[/quote]

As tokiu laukiu 10 dydzio 4u.gif Jei bus mazi - susisieksiu mirksiukas.gif
[/quote]
kada gausit? nenoriu as ju pardavinet, fainuciai, dar papildomi raistukai prideti ne odiniai...lauksiu jusiskiu kartu su jumis wub.gif
Atsakyti
Jnkites prie carters 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti