Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

QUOTE(panele_smila @ 2014 06 26, 20:50)
Miss K, manau, kad per ilgai užsibuvo viešnios. Aš vienąkart ploviau su šampūnu nuo blusų, o kitąkart lašinau. Tai po nakties nieko nebuvo. Nežinau, kokios čia monstrės pas Tulku įsikraustė  g.gif  Gal dar kokio purškalo ieškok. Ar maudyt mėgink?

Kad is viso tik kokias 5 blusas radau. As pirma sulasinau, po to pastebejau, kad blusu turi doh.gif tai dabar tik kiausu jos ten pridejusios, bet is kur zinot, issiris ten kas ar ne? O jei lasint, tai nebent dar doze lasiuku, neturim nieko kito ir ieskot ner galimybes siuo metu...

Tiesa, nemazai kas jusu keliaujat su sunimis i pajury, ten kur silta (kroatija etc.) - papasakokit ka naudojat dirofilaria immitis (sirdies kirminai, ar kaip jie lietuviskai) profilaktikai.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(vovere74 @ 2014 06 22, 15:15)
griebė už nugaros kailo

Ir aš esu šitaip R pakėlus biggrin.gif Kai skyriau cool.gif
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 23, 18:07)
Parodyk tą žaislą, Krojuška 4u.gif

Kitą dieną blush2.gif Dabar jau miegu biggrin.gif
QUOTE(Miss K @ 2014 06 26, 15:31)
vakar sulasinau tu lasiuku nuo blusu, bet siandien jos vis dar sekmingai sokineja. Per kiek laiko jos isnykt turetu?

Gali ir neišnykt, ypač, jei yra kiaušinių ... išmaudyk ją kur, kad ir kokiu muilu (išskyrus tą vietą, kur lašus sulašinai).
QUOTE(Gliukas @ 2014 06 26, 16:12)
Oi su šituo net Čelė žaidė! Nerealus! Nors Čelei įtariu šiek tiek jis primena vaikus, ba atsargiai elgėsi su tuo viščiuku.

Šuniui 9 mėnesiai, o aš dar neįkertu, kad namus reik susitvarkyt pagal mažus šuniukus, t.y. paslėpti viską kas 'valgoma'...

Su kiaušiniais reik elgtis atsargiai biggrin.gif R patinka labai labai minkšti žaislai smile.gif

lotuliukas.gif
Maniškė nieko nebenaikina. Užtat kol uždarinėjau juos kambary (R tai įprasta ir jis niekada neprieštaravo), tol ji kasė po durim doh.gif Didžiulį gabalą kiliminės dangos atlupo! Sesė, grįžusi namo, negalėdavo atidaryti kambario durų (vis sutvarkydavom, pakišdavom po tuo slenksčiu ir vėl iš naujo ... ) lotuliukas.gif Žodžiu, ji pasiekė savo - nebeuždarinėjame kambario durų smile.gif
QUOTE(Miss K @ 2014 06 26, 21:52)
papasakokit ka naudojat dirofilaria immitis (sirdies kirminai, ar kaip jie lietuviskai) profilaktikai.

Advocate, bet jis Lietuvoj receptinis mirksiukas.gif Manau, kad LT šiam reikalui jis nedažnai skiriamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kroja: 26 birželio 2014 - 23:01
QUOTE(Kroja @ 2014 06 26, 22:57)
Labas vakaras  smile.gif

Ir aš esu šitaip R pakėlus  biggrin.gif Kai skyriau  cool.gif

Kitą dieną  blush2.gif Dabar jau miegu  biggrin.gif

Gali ir neišnykt, ypač, jei yra kiaušinių ... išmaudyk ją kur, kad ir kokiu muilu (išskyrus tą vietą, kur lašus sulašinai).

Su kiaušiniais reik elgtis atsargiai  biggrin.gif R patinka labai labai minkšti žaislai smile.gif

lotuliukas.gif
Maniškė nieko nebenaikina. Užtat kol uždarinėjau juos kambary (R tai įprasta ir jis niekada neprieštaravo), tol ji kasė po durim  doh.gif Didžiulį gabalą kiliminės dangos atlupo! Sesė, grįžusi namo, negalėdavo atidaryti kambario durų (vis sutvarkydavom, pakišdavom po tuo slenksčiu ir vėl iš naujo ... )  lotuliukas.gif Žodžiu, ji pasiekė savo - nebeuždarinėjame kambario durų  smile.gif

Advocate, bet jis Lietuvoj receptinis  mirksiukas.gif Manau, kad LT šiam reikalui jis nedažnai skiriamas  g.gif

O tas advocate tai tabletes ar lasiukai? Man pardave lasiuku, kurie siaip nuo erkiu ir blusu, bet ir nuo tu kirminu. Ale jei blusos vis dar sokineja, tai nezinau ar pasitiket... Ku daryt? Dar papildomai tableciu ieskot ir dviguba doze varyt?
Atsakyti
na bet argi ner taip kad lasai tolygiai pasiskirsto per kelias dienas ir ima veikt visu pajegumu? Nu bent jau nuo erkiu vos uzlasinus gi neveikia iskart...
o kiausiniai tai kraujo negeria tai ir numirt negali biggrin.gif issiris ikas ir numirs...biggrin.gif

oii tie sirdies kirminai tai kosmaaraass kazkoks... brr..kokia laime kad pasmus LT jiem nepatinka...biggrin.gif

Aita tai kaukdavo kambario duris uzdarius.. Kai neuzdarau tai tyli... uztat i tapetus iniko biggrin.gif

kas i druskininku paroda vaziuosit, ka sutiksim? smile.gif panasu kad pagaliauu ir man pavyks joje sudalyvaut smile.gif Gaila (o gal kaiptik gerai? biggrin.gif ) be Onlės...
Atsakyti
Kaip jums pričioskė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 27, 18:14)

Negąsdink žmonių, pagalvos dar kas nors, kad čia tu taip savo Džiugilijoną nučiaškinai lotuliukas.gif

Nu kas su mūsų Dide darosi doh.gif Taip sapnuoja kažką, kad ne tik cypsi per miegus, bet jau kelis sykius kaip vilkas kaukė doh.gif Kai šokau įš lovos lotuliukas.gif Ana gi miega man virš galvos ir kai užkaukia, tai kaip sirena kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2014 06 27, 18:14)

Cia Dziuga taip isgrazinai lotuliukas.gif taisei taisei kreivimus ir nuzarinai lotuliukas.gif

Vovere, Forsas urzgia, dusauja miegodamas, buna kad netpasoka ko tais biggrin.gif o yra ir uzstauges kaip vilkas, bet as negirdejau. MB pasakojo, man naksti ryte reikejo isvaziuot, keliausi gal kokia 2- 3val.nakties ir isejau is namu, tai Forsas atsisedes ant lovos krasto uzstauge kaip Vilkas, net MB issigando biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Reikia patarimo del jauno vestuko sauso edalo pasirinkimo.Vestukui 2,5 men.Kai pirkom suniuka jis buvo maitintas Royal Canin junior..Nors mums buvo rekomenduota dar kazkiek maitinti siuo maisteliu,bet pastebejau,jog suniukas vis pasikaso ir painkscia.Zinodama ju polinki i alergijas,nusprendziau po truputi pereiti prie naujo maistelio..Del alergiju, paukstiena atmeciau,galvojau apie maisteli su eriena Acana,Hills,Brit Care,bet vet.vaistinej mane atkalbejo ir pasiule pabandyti si-SPECIFIC CPD-S PUPPY SMALL BREED.Ikalbejo nupirkau 1 kg pabandymui…Bet dabar svarstau ar geras pasirinkimas.Perziurejau sudeti,ten pirmoj vietoj grudines kulturos,paskui lasisa.?Ar geras edalas jaunam auganciam suneliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vilmine#: 28 birželio 2014 - 20:26
QUOTE(gold_fish @ 2014 06 28, 08:59)
....Forsas atsisedes ant lovos krasto uzstauge kaip Vilkas, net MB issigando  biggrin.gif

lotuliukas.gif Įsivaizduoju lotuliukas.gif juk vestukai ne iš tų, kurie kaukia.

Šiandien du kartus vos nenualpau šunų miške doh.gif Pirmą kartą tuomet, kai vaikštinėjant Didė atbėgo prie mūsų, o Aprilė atsiliko uostinėdama krūmus, dingo iš akiračio, aš švilpiau švilpiau ir gidžiu parbėga iš kitos pusės, nustebus atsisuku, o į mane parlekia dyyyyydžiulis šuo blink.gif Iš netikėtumo ir išgasčio širdis vos nesprogo, šokas buvo kaip reikalas, prašnekėt negalėjau doh.gif Mes tą šunį, su jo šeimininkais, dar kelis kartus sutikom tam miške, ir kas kart jį pamačius man širdis pradėdavo beprotiškai plakt, galva suktis, ausyse spengt, akyse temt, vis atrodė, kad tuoj nualpsiu. ***** blemba, jau beveik buvau atsikračiusi didelių šunų baimės, jau nebealpdavau su jais susidūrus, suparalyžiuodavo tik trumpam, dabar jaučiu vėl iš naujo reiks su savo fobijom kovot doh.gif
Na o antras siurprizas buvo jau keliaujant link išėjimo vartų. Abi mergos nėrė į krūmus ir šaukiamos negrįžo. Vyras nuėjo jų parsivest, mažė parbėgo, o Aprilė parsirideno - ruda blink.gif doh.gif Blemberis, ta tai talentinga visokius š rast doh.gif Nu nėr buvę šunų miškuose tokių bairių, žmonės ten gi su savo šuniais ateina, žino, kad negalima ten to daryt, nes gi ir pačių šuo gali pasivoliot doh.gif Kažkam ryškiai prireikė nelaiku ir ne vietoj. Parsirita Aprilė, musių debesies lydima doh.gif
Atsakyti
[quote=#vilmine#,2014 06 28, 21:25]
Labas vakaras.Reikia patarimo del jauno vestuko sauso edalo pasirinkimo.Vestukui 2,5 men.Kai pirkom suniuka jis buvo maitintas Royal Canin junior..Nors mums buvo rekomenduota dar kazkiek maitinti siuo maisteliu,bet pastebejau,jog suniukas vis pasikaso ir painkscia.Zinodama ju polinki i alergijas,nusprendziau po truputi pereiti prie naujo maistelio..Del alergiju, paukstiena atmeciau,galvojau apie maisteli su eriena Acana,Hills,Brit Care,bet vet.vaistinej mane atkalbejo ir pasiule pabandyti si-SPECIFIC CPD-S PUPPY SMALL BREED.Ikalbejo nupirkau 1 kg pabandymui…Bet dabar svarstau ar geras pasirinkimas.Perziurejau sudeti,ten pirmoj vietoj grudines kulturos,paskui lasisa.?Ar geras edalas jaunam auganciam suneliui?

Suniukas dar mazas, neskubekit keisti maisto. Kaip daznai kasosi? Pasikasyti gali ir siaip, juk ir jus buna pasikasot biggrin.gif plius auga naujas siurkstus plaukas, gali tai erzinti. Aisku nereiktu duoti zmogisko maisto jokio, jei duodat kokius skanukus - nebeduokit ir stebekit. O gal kokia blusa turi?
Acana daugeliui westuku netiko, nes rudavo kailis, aisku gali jusiskiui ir tikti. Jei pirmoj vietoj kukurzai ir grudai, ieskokit kito maisto ;-)

Vovere, sorry bet labai juokinga biggrin.gif sauki Aprile, o atbega milzinas biggrin.gif
Niu o antrasis bajeris, tai uzuojauta :-)
Atsakyti
[quote=gold_fish,2014 06 28, 22:25]
[quote=#vilmine#,2014 06 28, 21:25]

Suniukas dar mazas, neskubekit keisti maisto. Kaip daznai kasosi? Pasikasyti gali ir siaip, juk ir jus buna pasikasot biggrin.gif plius auga naujas siurkstus plaukas, gali tai erzinti. Aisku nereiktu duoti zmogisko maisto jokio, jei duodat kokius skanukus - nebeduokit ir stebekit. O gal kokia blusa turi?
Acana daugeliui westuku netiko, nes rudavo kailis, aisku gali jusiskiui ir tikti. Jei pirmoj vietoj kukurzai ir grudai, ieskokit kito maisto ;-)

[/quote]
Aciu uz atsakyma..smile.gif Vieni sako ,keiskit maista pats laikas,Royal nera geras maistas,ar lauksit kol isivarysit alergija ir tik tuomet ieskosit kito maisto,kiti sako,neskubekit keisti..Ir dvejoji,nes norisi,kad suniukui butu kuo geriau. I Specific sudeti kukuruzai neieina: Sudėtis: grūdinės kultūros, žuvis ir jos produktai, aliejai ir riebalai, daržovių baltymų ekstraktas, mineralai, pienas ir pieno produktai, cukrus, kiaušiniai ir jų produktai, mikroelementai ir vitaminai, mielės ( β-1,3/1,6 gliukanų šaltinis), metioninas. Sudėtyje nėra sintetinių prieskonių, kvapų, dažančių medžiagų. Antioksidantas: ES aprobuoti priedai.
Kokybiniai rodikliai: baltymų – 24,8 %, riebalų – 13,8 % , ląstelienos – 1,3 %, pelenų – 5,8%, Ca – 1,2 %, P – 1,0 %. 1 kg yra: Vitamino A – 6800 TV, vitamino D3 – 680 TV, Vitamino E – 240 mg, vario – 8,5 mg (6,9 mg vario sulfato).
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 06 28, 22:25)

Vovere, sorry bet labai juokinga biggrin.gif sauki Aprile, o atbega milzinas biggrin.gif
Niu o antrasis bajeris, tai uzuojauta :-)

Juokinga jai tongue.gif O aš su tuom turiu problemų doh.gif
Užuojauta Aprilei, nes jai po to teko maudytis biggrin.gif

QUOTE(#vilmine# @ 2014 06 28, 22:45)
Vieni sako ,keiskit maista pats laikas,Royal nera geras maistas,ar lauksit kol isivarysit alergija ir tik tuomet ieskosit kito maisto,kiti sako,neskubekit keisti..Ir dvejoji,nes norisi,kad suniukui butu kuo geriau.                 

Neblizga savo sudėtim Royal, bet nėra jis toks absoliutus blogis. Mūsų vyresniajai Royal westukams tiko labai, ko gero labiausiai iš visų bandytų maistų. Valgė noriai, kailis augo superinis, jokio kasymosi, viskas buvo gerai. O va jos dukrai jis ir nepatiko ir netiko - rudavo ir kasėsi. Padėtį pataisė Specific. Žinau ne mažai tokių, kas juo maitina. Jis vienas iš sprendimų esant alergijoms, bet klausimas ar jūsų mažiukui tikrai alergija.
Atsakyti