Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų Škotijos Baltieji Terjerai

Na taip, tikrai trumpai.. smile.gif
mums kolkas nusimato laukti maždaug puse metų...o aš tai jau nekantrauju.. bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinote kokios nors info apie veislyna Naujas gagatas? Norim vestuka is ten isigyti...
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2015 03 20, 09:23)
sveiki, gal zinote kokios nors info apie veislyna Naujas gagatas? Norim vestuka is ten isigyti...

Pirmą kartą girdžiu tokį... gal žinot kas savininkas?
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2015 03 20, 10:23)

Sveiki, tai tikrai ne veislynas, greiciausiai veislyno priedelis - na taip anksciau vadino, matyt pirma vada. O kas tetis, kas mama tu suniuku g.gif
pagooglinus radau, kad toks veislynas veisia juodus cvergsnaucerius blink.gif Is kur ten westukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 20 kovo 2015 - 10:41
skelbimas va ju toks:
http://www.skelbiu.l...i-20901043.html

veislyno pavadinima dave pati seimininke paskambinus jai...
apie pati veikslyna normalios info as taip pat nerandu...
Papildyta:
o gal zinote kas vilniuje ar aplink ji kur nors netoli vestukus veisia ir turi nauja vada?
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2015 03 18, 06:44)
Tulku vandens iki siol bijo, jai visi vandens telkiniai vienodai siauba kelia. Bet va baloj pagulet neatsisako...

Miss K, Tulku apskritai yra nenuspėjama biggrin.gif Aišku tik viena, jinai šuo. O daugiau... Vienu laiku iš tavo pasakojimų galėjai galvot, kad ožka (arba iš vaizdelio FB, kaip Tulku pasiduoda dresūrai). Labai nenustebčiau, jei vieną dieną paaiškėtų, kad panelytė įsimylėjo vandenį biggrin.gif
Beje, kaip jos kojos? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Silencee @ 2015 03 18, 12:07)
Na taip, tikrai trumpai.. smile.gif
mums kolkas nusimato laukti maždaug puse metų...o aš tai jau nekantrauju..  bigsmile.gif

Pusmetis ne taip jau ir ilgai smile.gif Bus laiko į valias amunicijai susipirkt, pasiskaitinėt daugiau apie veislę ir priežiūrą, kirpėją nusižiūrėt, atostogas pasistumdyt. Kaip tik ir atkeliaus zuikis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 03 20, 11:30)
Sveiki, tai tikrai ne veislynas, greiciausiai veislyno priedelis

Priedėlis ar veislynas- žmonėms per sudėtinga smile.gif Dauguma mes čia priedėliai...
Atsakyti
Arteja laikas i kirpykla, tiesa pasakius, net pagalvot api etai bijau. Tai bus antras apsilankymas pas profesionala (na bent jau taip maniau pirma karta ir labai suklydau), jei suniukui labai skauda kai ji triminguoja, ar ji kankint ir cypint ar geriau pasinaudot masineles privalumais?
Pirmas trimingas buvo siaubingas, vos nenumiriau matydama kaip mano turtas draskesi is siaubo ir skausmo, ir kaip su ja buvo elgiamasi.

Gal galite patarti kirpeja, kuri butu begalo svelni ir kantri, kad man sirdis nesustotu belaukiant suniuko grozio proceduros pabaigos. Palikti ir ateiti veliau pasiimti nesutinku, nes pirmas kartas pamoke, kaip gali buti negraziai elgiamasi net seimininkui esant. Tas papurtymas net iki siol stovi akyse!!!
Atsakyti
QUOTE(Naujokai @ 2015 03 20, 16:39)
Arteja laikas i kirpykla...

Iš kur esat?
Atsakyti
QUOTE(Naujokai @ 2015 03 20, 16:39)
Arteja laikas i kirpykla, tiesa pasakius, net pagalvot api etai bijau. Tai bus antras apsilankymas pas profesionala (na bent jau taip maniau pirma karta ir labai suklydau), jei suniukui labai skauda kai ji triminguoja, ar ji kankint ir cypint ar geriau pasinaudot masineles privalumais?
Pirmas trimingas buvo siaubingas, vos nenumiriau matydama kaip mano turtas draskesi is siaubo ir skausmo, ir kaip su ja buvo elgiamasi.

Gal galite patarti kirpeja, kuri butu begalo svelni ir kantri, kad man sirdis nesustotu belaukiant suniuko grozio proceduros pabaigos. Palikti ir ateiti veliau pasiimti nesutinku, nes pirmas kartas pamoke, kaip gali buti negraziai elgiamasi net seimininkui esant. Tas papurtymas net iki siol stovi akyse!!!

Siaip jei kailis pesimui pasiruoses, tai skaudet neturetu, gi pesa nebegyva plauka, kuris jau mires ir iskristu ir pats. Turtas draskytis gali ir vien todel, kad seimininkas salia stovi, palikus ji viena gali viskas zymiai skalndziau praeiti: 'nematau gelbetojo, tai ir nesiprasau gelbejamas'. Maniske kaukia, jei as salia, bet kai viena lieka, tai nei garso. Nu manipuliuoja jie, gudrus gi.

Panele smila, Tulku kojos lyg ir gerai. Operavom du kartus, pirma operacija nepavyko, tai kartojom. Dabar dar turi metalo gabala sanary, isims tik dar po 1,5 menesio. Tada bus galima kazka sakyt, kiek ten kas pavyko, kol kas dar jai nelabai ir eiti galima. Bet jau rupuze ir ant lovos sokineja, o eit visai neina - arba begom, arba staigiai stabdo. Zodziu, viska, ko negalima. Nu ir ka tu jai doh.gif pas veterinara, kai nuemem bintus, paleido ja ant grindu pora metru nueit, kad paziuret, kai ji kojas stato, tai ta nuejo metra, apsisuko ir uzleke laiptais i antra auksta. Mes su veterinare rekt pradejom tik tada, kai ji jau virsuj buvo - nu nesitikejom ir ji labai greitai uzleke doh.gif tai cia po menesi trukusio gulejimo lovoj ir grieztai uzdrausto bet kokio judejimo. Nu ozka ji, nu. Ir ka daryt? g.gif

Dresura irgi... 7 metus dresuojam, viskas kaip vanduo nuo zasies - dzin visiskai. Sedet/gulet/stovet - nieko neskiria, nieko nedaro, ateik - ateis tik jei koki kepsni jai prizadesi, fu - atkreips demesi tik jei -iolika kartu pakartosi ir vos tau nusisukus darys savo. Kaip Gliukas savo sunis ten ir ratuku ir ko tik nori ismoko tai man mistika. Maniske nieko nedaro, ne del to, kad nesupranta, o del to, kad nenori. Tai arba as netikusi dresuotoja (nu bet du sunis jau isdresiravau, tik sitas nesiduoda), arba cia suo toks nu ozys.

Tiesa, princese dar nauja bajeri ismoko - dabar nebelaka jokio vandens, kuris pastovejo bent 1 val kambary. Jai matot reikia visad sviezio. Nu jomajo, princese ant zirnio...
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2015 03 21, 02:40)
Turtas draskytis gali ir vien todel, kad seimininkas salia stovi, palikus ji viena gali viskas zymiai skalndziau praeiti: 'nematau gelbetojo, tai ir nesiprasau gelbejamas'

Tiesa, princese dar nauja bajeri ismoko - dabar nebelaka jokio vandens, kuris pastovejo bent 1 val kambary. Jai matot reikia visad sviezio. Nu jomajo, princese ant zirnio...

Labai sutinku su pasisakymu thumbup.gif Tai tinka dar ir vaikams.

Mldc ta Tulku lotuliukas.gif Jumis puikiai dresiruoja biggrin.gif O dėl kojų tai man lb gaila verysad.gif Pas jus juk dar kažkokia bėda buvo, ane? Tik sąnariai buvo prioritetas.

-----
Pas mus yra mūsų kaimo FB psl., kur vietiniai perka, parduoda, maino, atiduoda ir t. t. Pasiskelbė viena visų veislių (!) kirpėja apie save. Aš jai až parašiau užklausą dėl šampūno šiurkščiam kailiui ir baliklio. Jinai dar pasitikslino 'ar mūsų kailis baltas, kad noriu baltinančio šampūno'. Parašiau, kad mano kailis ne baltas, bet mano vestuko (!) taip ir aš 1-2 kartus metuose išplaunu su 'balikliu'. Tada jinai manęs paklausė, kokios spalvos mano šuo ir kodėl aš jį maudau tik 1-2 kartus per metus biggrin.gif Tai mano klausimas būtų: ar norit kas nors kontaktų? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2015 03 20, 19:58)
Iš kur esat?

Esu is Vilniaus.
Papildyta:
[quote=Miss K,2015 03 21, 04:40]
Siaip jei kailis pesimui pasiruoses, tai skaudet neturetu, gi pesa nebegyva plauka, kuris jau mires ir iskristu ir pats. Turtas draskytis gali ir vien todel, kad seimininkas salia stovi, palikus ji viena gali viskas zymiai skalndziau praeiti.

Po tokios patirties sunku kazkaip palikt, bent dabar taip atrodo. Nesuvokiama kaip zmones dirba su sunimis ju nemyledami?! Palikti manau galima ramia sirdim kai jau pazisti kirpeja, o as dar neturiu jos, todel ir ieskau su jusu visu pagalba. Myliu savo pupsika ir rupi, kam patikiu jos kailiuka☺

Papildyta:
QUOTE(panele_smila @ 2015 03 21, 18:22)
Labai sutinku su pasisakymu  thumbup.gif Tai tinka dar ir vaikams.

Mldc ta Tulku  lotuliukas.gif Jumis puikiai dresiruoja biggrin.gif O dėl kojų tai man lb gaila  verysad.gif  Pas jus juk dar kažkokia bėda buvo, ane? Tik sąnariai buvo prioritetas.

-----
Pas mus yra mūsų kaimo FB psl., kur vietiniai perka, parduoda, maino, atiduoda ir t. t. Pasiskelbė viena visų veislių (!) kirpėja apie save. Aš jai až parašiau užklausą dėl šampūno šiurkščiam kailiui ir baliklio. Jinai dar pasitikslino 'ar mūsų kailis baltas, kad noriu baltinančio šampūno'. Parašiau, kad mano kailis ne baltas, bet mano vestuko (!) taip ir aš 1-2 kartus metuose išplaunu su 'balikliu'. Tada jinai manęs paklausė, kokios spalvos mano šuo ir kodėl aš jį maudau tik 1-2 kartus per metus biggrin.gif Tai mano klausimas būtų: ar norit kas nors kontaktų? smile.gif))

"Gerule" kirpeja. As-nenoriu ☺

Atsakyti