Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 293

QUOTE(Gunda @ 2014 02 27, 16:49)
Aš paimčiau vanilinį smile.gif
Kaip reikia kooperuotis?

siuskit i pasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 27, 14:36)
Gal kuri norėtumėt Sephoroj jungtis prie BLISS Body Butter'ių? Perkant tris bet kokius - 30$, kai vieno kaina 29$  bigsmile.gif  As imciau su greifruktais, kas noretu prisijungti prie kitu dvieju??? Beje ir kiekis ju - full size  thumbup.gif
user posted image

Norika, papasakok , kaip cia juos pasirinkti ir ideti ? g.gif
Atsakyti
Sudedi norimus tris butterius į krepšelį po 29$, tada suvedi kodą BLISSLOVE ir automatiškai išmeta galutinė kainą krepšelyje 30$ 4u.gif Aš bandžiau - duoda nuolaidą.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 02 27, 14:55)
Kazkur visos dingusios.... nzn 6 ar 7 tokiam mazuciui ir kuduciui... smile.gif Striukyte pukine turiu mazyliui, 6 dydis, tai dar didele... galvoju si gal 7 neimt...

maniskis 133 ir nekudas,tai 7 idealiai
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 27, 18:06)
Sudedi norimus tris butterius į krepšelį po 29$, tada suvedi kodą BLISSLOVE ir automatiškai išmeta galutinė kainą krepšelyje 30$  4u.gif  Aš bandžiau - duoda nuolaidą.... rolleyes.gif

tai tada prasysiu mergaiciu krepselio kopijas siusti smile.gif nes man tai tik vieninteli tagreifrutini kvapa rodo ir duoda pasirinkti unsure.gif
Papildyta:
Dedu paskutini
DILLARDS krepseli
prisijunkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 27, 18:06)
Sudedi norimus tris butterius į krepšelį po 29$, tada suvedi kodą BLISSLOVE ir automatiškai išmeta galutinė kainą krepšelyje 30$  4u.gif  Aš bandžiau - duoda nuolaidą.... rolleyes.gif

Norika, gal galetum uz mane nusiusti, nes mano labai letas internetas ir negaliu ideti i krepsi. As noreciau apelsininio arba vanilinio.
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2014 02 27, 11:49)
Mergaites i dillards tema ,kitiem metam tapkyciu kailiniu papigiai yra tik 5,99
http://www.dillards....1_301_504165806

Kaip manot, mergaites, ar šita suknyte http://www.dillards....04091327_zi_red su pamusalu?
Atsakyti
MM, palaukit su dillards, tuoj MB gris, gal ko nors nores bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 27, 18:44)
Norika, gal galetum uz mane nusiusti, nes mano labai letas internetas ir negaliu ideti i krepsi. As noreciau apelsininio arba vanilinio.

Tai kurio??? biggrin.gif Nusiūsiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 02 27, 18:50)
Tai kurio??? biggrin.gif Nusiūsiu... 4u.gif

Apelsininio. Bet dar reikia, kad kazkas prisijungtu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2014 02 27, 18:46)
MM, palaukit su dillards, tuoj MB gris, gal ko nors nores bigsmile.gif

laukiu 4u.gif

Dar labai laukiu
HAUTELOOK
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 27, 18:52)
Apelsininio. Bet dar reikia, kad kazkas prisijungtu... smile.gif

Bus padaryta....

Kas jungiatės prie BLISS Butter'ių, rinkitės iš šių, esančių nuorodos psl apačioje http://www.sephora.c...blisslove_image ten jų 5 skirtingi kvapai, dėkit vieną į krepšiuką ir krepšo kopiją siūskit MM, ji pirkdama suves koduką ir gausis vienetas 10$ drinks_cheers.gif
Atsakyti