Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 293

MeistroMargarita issiunciau nukite gera, parasykite iskart ar uzsakete, dega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 03 02, 13:16)
MeistroMargarita issiunciau nukite gera, parasykite iskart ar uzsakete, dega biggrin.gif

parasiau Jums laiska 4u.gif
Atsakyti
Ar bloomingdales galioja 20 proc kodukas? Ar turite uzsakymu?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 02, 11:54)

as vakar taip susipergyvenau del karo  unsure.gif sakiau, numirsiu ..paryciais drauge is Maskvos pabudo irgi del to paties susipergyvenus- tai dar iki ryto su ja pasirasem..pabudau dabar be samones tokia unsure.gif  unsure.gif
einu skaiciuku siust. ju labai daug

Oi as tai irgi baisiai pergyvenu del visu situ reikalu... verysad.gif is esmes jei bus kokie veiksmai Ukrainoje, tai tikrai ir iki musu ateis. daugiau ar maziau.
Atsakyti
Macys imsit siandien ? Nes paskutine diena kai vyriskom prekem duoda 25 % .
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2014 03 02, 14:33)
Ar bloomingdales galioja 20 proc kodukas? Ar turite uzsakymu?

galioja. renkam nauja 4u.gif

QUOTE(Ciquita @ 2014 03 02, 14:42)
Macys imsit siandien ? Nes paskutine diena kai vyriskom prekem duoda 25 % .

renkam . bet truksta dar truputi vyrisku prekiu ..
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 02, 15:48)
galioja. renkam nauja 4u.gif
renkam . bet truksta dar truputi vyrisku prekiu ..

Tai tik mano vienos yra ?
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2014 03 02, 15:00)
Tai tik mano vienos yra ?

ne, bet dar truksta truputi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 03 02, 10:05)
Sveikos mergaites  4u.gif
Rutule, kokia suknele emei?  ax.gif

Oi, Tantamm, gyva bigsmile.gif Kaip vaikai?
Ėmiau Go Lightly suknelę.

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 02, 13:11)
Nu bet tikrai.. Ir man toks nerimas.. ot tai varzytuves ten.. Tikekimes viskas bus gerai ir neperaugs i kazka daugiau  unsure.gif

Man irgi taip neramu. Atrodo gyveno sau žmonės, kovojo už gražesnę ateitį, atrodo va, pasiekė, ir bac, lopui kažkokiam susišvietė doh.gif Aš dar iki šiol patikėt negaliu, kad kažkas vyksta. Nors namie ištisai CNN live įjungtas.
Jau rimtai, nieko nebenoriu. Net FP suknios nebegražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 02, 15:17)
Man irgi taip neramu. Atrodo gyveno sau žmonės, kovojo už gražesnę ateitį, atrodo va, pasiekė, ir bac, lopui kažkokiam susišvietė  doh.gif Aš dar iki šiol patikėt negaliu, kad kažkas vyksta. Nors namie ištisai CNN live įjungtas.
Jau rimtai, nieko nebenoriu. Net FP suknios nebegražios biggrin.gif

kazkaip nesuvokiama.. gyveni, kuri kazkokius planus metams i prieki , o viena diena atsibundi kazkur ant karo slenkscio unsure.gif

cia toki baisu psl imete man http://www.rosbalt.r...09/1219166.html
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 02, 16:26)
kazkaip nesuvokiama.. gyveni, kuri kazkokius planus metams i prieki , o  viena diena atsibundi kazkur ant karo slenkscio  unsure.gif

cia toki baisu psl imete man http://www.rosbalt.r...09/1219166.html

Tai va.
Bet va, Putinui vis karts nuo karto susišviečia, kad reik kariaut doh.gif Prieš kelis metus bandė Gruziją užimt, dabar nuo Krymo Ukrainą pradeda. Na, labai tikiuosi, kad pavyks pasauliui jį sutramdyt. Juk taip netoli ta Lietuva nuo Ukrainos.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 02, 15:28)
Tai va.
Bet va, Putinui vis karts nuo karto susišviečia, kad reik kariaut  doh.gif Prieš kelis metus bandė Gruziją užimt, dabar nuo Krymo Ukrainą pradeda. Na, labai tikiuosi, kad pavyks pasauliui jį sutramdyt. Juk taip netoli ta Lietuva nuo Ukrainos.

na, ten nesveiku hitlerisku ambiciju zmogelis.. visi ir lygina ivykius su IIPK pradzia , net ir paskutiniu olimpiniu seimininkas Hitleris buvo ..
o baisiausia, kad Rusijos propagandose ir Lietuva visur mini ,kaip neva ruosusia Ukrainai kovotojus doh.gif
Atsakyti