Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 10

QUOTE(Augė @ 2014 04 28, 21:31)
Tiko patiko, bet.. Užsakiau dviejuose vietose ir abi atsauke uzsakymus, neturi, kitoj siulo 3 savaites laukt
šita skirsis daug?  blogesne?

EHI6540FWP naujas modeliukas dar šiai dienai nėra sandeliuose....todėl užsakymas gali užtrukti ir ilgiau nei 3 savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 29 balandžio 2014 - 09:05
QUOTE(Kikker @ 2014 04 29, 11:00)
....,sandeliuose išparduotas .... arba Lenkijos sandeliuose dar reikia ieškoti:)

Jūsų akiračiui praplėsti: visa AEG-Electrolux atvažiuoja į Lietuvą iš sandėlių Lenkijoje, nepriklausomai nuo to, kas ją importuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 04 29, 09:05)
Jūsų akiračiui praplėsti: visa AEG-Electrolux atvažiuoja į Lietuvą iš sandėlių Lenkijoje, nepriklausomai nuo to, kas ją importuoja  4u.gif

Prasiplėskite Savo akirati..juokas pro ašaras..importuotojas...
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau profesionalo nuomonės apie:
- Indukcinę kaitlentę Whirpool ACM 808/BA/S (o gal yra tos pačios spalvos koks modelis su 4 kaitvietėm, be apjungimo?)
- montuojamą orkaitę AKZM 784/S
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 04 29, 09:17)
Sveiki,

norėčiau profesionalo nuomonės apie:
- Indukcinę kaitlentę Whirpool ACM 808/BA/S (o gal yra tos pačios spalvos koks modelis su 4 kaitvietėm, be apjungimo?)
- montuojamą orkaitę AKZM 784/S
Ačiū  4u.gif

Sveiki
ACM 808/BA/S apie kokį apjungimo kalbate? Labai šaunius šie modeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 04 29, 10:48)
Sveiki
ACM 808/BA/S apie kokį apjungimo kalbate? Labai šaunius šie modeliukai  thumbup.gif

apie Flexi Dual'' Zona.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 04 29, 09:57)
apie Flexi Dual'' Zona.

Bet tai ne minusas o tik pliusas.bet dėja modelis tiks vienintelis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 04 29, 11:18)
Bet tai ne minusas o tik pliusas.bet dėja modelis tiks vienintelis.... 4u.gif

suprantu,kad pliusas,betjis man ne itin reikalingas (arba nepilnai suvokiu jo naudą) ir iškelia kainą smile.gif
Bet jei vienintelis, kągi.

Kažkodėl visi renkasi Bosh, Siemens, todėl įdomu buvo išgirsti nuomonę apie mano pasirinkimą. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 04 29, 10:23)
suprantu,kad pliusas,betjis man ne itin reikalingas (arba nepilnai suvokiu jo naudą) ir iškelia kainą  smile.gif
Bet jei vienintelis, kągi.

Kažkodėl visi renkasi Bosh, Siemens, todėl įdomu buvo išgirsti nuomonę apie mano pasirinkimą. Ačiū.

Jus turesite vadinamas bet kokiu atveju 4 kaitinimo zonas bet jai visgi Jūsų namuose atsiras štai toks maisto gaminimo indas
user posted image
jus pasinaudoje ''Flexi Cook'' kaitvietes apjungisite.
Whirllpool produkcija tikrai pakankamai aukštos klasės produktai.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 04 29, 11:57)
apie Flexi Dual'' Zona.

O koks Jums skirtumas: galite naudoti kaip dvi atskiras zonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 04 29, 11:33)
Jus turesite vadinamas bet kokiu atveju 4 kaitinimo zonas bet jai visgi Jūsų namuose atsiras štai toks maisto gaminimo indas
user posted image
jus pasinaudoje ''Flexi Cook''  kaitvietes  apjungisite.
Whirllpool  produkcija tikrai pakankamai aukštos klasės produktai.

Ačiū,mane labiau domina, ar tikrai saugiai ir patikimai galėsiu naudotis ja kaip įprastine 4 vietų kaitlente 4u.gif
Ir dar klausimas. Kaitviečių praplėtimo funkcija indukcinėje kaitlentėje nereikalinga dėl esamoa 'puodo atpažinimo' funkcijos?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 04 29, 12:40)
....Kaitviečių praplėtimo funkcija indukcinėje kaitlentėje nereikalinga dėl esamoa 'puodo atpažinimo' funkcijos?

Kaitviečių praplėtimas (dešinė-viršutinė) gana retas malonumas indukcinėse kaitlentėse.
Dažniau būna kaitviečių apjungimas (kaip Jūsų minėtoje Whirlpool).
O puodų atpažinimas - tiesiog atpažįsta tinkamą puodą ir tiek.
Ir visa tai neturi nieko bendra su vadinamąja free induction.
Atsakyti