QUOTE(pupyte_ @ 2014 05 30, 20:16)
sveiki, atejo laikas pirkt indukcine kaitlente ir orkaite elektrine,nzn i ka kreipt demesi. skaiciau apie ecoclean, gal ir gerai butu su ja, dar girdejau yra teleskopiniai begeliai, kam jie? kiek stiklu reikia,kad butu 2-3, kuo skiriasi? i kokias pagrindines funkcijas reikia greipt demesi,ka tikrai naudoja seimininkes, nenoriu moket uz funkcijas,kuriunturbut gyvenime nenaudosiu arba kuriu prireiks kartta, du metuose. dar esu uz orkaites rankeneles ispaudziamas, nzn ar gerai,bet uzsiknisau valyt sukamas. ar visos indukcines turi puodo atpazinimo plota, kaip man aiskino siek tai, tai tipo ant dideles skyles uzdedi maza puoda ir kaista tik po tuo puodu, ne visa ta skyle. patarkit prasau is praktikos ir teorijos :-) ir dar, ar zanussi labai jau prastos, nes lyginant su bosh ar siemens kaina skiriasi......i koki r gamuntoja galiu atkreipt demesi. aciu jums uz sugaista laika.
Orkaitė gali išsivalyti pati, jei joje yra PIROLIZĖS funkcija. Savaime išsivalančios pirolizės funkcijos metu, orkaitė įkaista iki 500C oro temperatūros, sudegindama nešvarumus į dulkes. Po to jums teliks drėgna šluoste nuvalyti dulkes.Tokios orkaitės dažniausiai turi 4 stikus(išskirys Siemens ir Bosch)
Katalitinės orkaitės dengtos specialia mikroporine savaime apsivalančia danga, kuri sugeria gaminimo metu ištiškusius riebalus ir neleidžia riebalams prilipti prie vidinių orkaitės sienelių, todėl orkaitei valyti nereikia jokių specialių cheminių valiklių. Kadangi katalitinis paviršius apsivalo pats ,rekomenduojame retkarčiais įkaitinti orkaitę iki 2500 laipsnių temperatūros ir šioje temperatūroje kaitinti valandą, kad aktyviau vyktų savaiminio valymo procesas. Kaitinimo metu patariama iš orkaitės išimti priedus.
Valymo sistema EcoClean yra geriausia valymo sistema po pirolizės. Orkaitės viršutinė, šoninės ir apatinė sienelės yra padengtos nauja ir labai veiksminga medžiaga su akytomis, mikroskopiškai mažomis keramikos dalelėmis. Ši labai veiksminga keraminė danga pašalina riebalų dėmes, panaudodama deguonį ir šilumą. Daugumoje orkaičių į standartinę komplektaciją neįeina EcoClean šią sistemą galima įdiegti papildomai.
Tokios orkaitės dažmiausiai turi 2-3 stiklus
Čia paskaitykite apie kepimo programas,kurios aktualios sunku pasakyti kiekviena šeimininkė asmenybė kuri gamina visai kitaip nei kita
http://www.gorenje.lt/support/5272
Teleskopiniai bėgeliai kepinys su skardele ištraukiamas tarsi stalčius. Šie bėgeliai garantuoja kad kepinį bus lengva apžiūrėti išimti. Skardelė niekada neiškris, todėl sumažėja nusideginimo rizika.
Indukcinės kaitlentės .Šis kaitinimo būdas gerokai pranoksta tradicinius maistas įkaitinamas itin greitai, o temperatūros reguliavimas tikslus tarsi dujinės vyryklės. Naudojant indukcinę kaitlentę nebūtina atsižvelgti ar pasirinktas puodas atitinka kaitvietės dydį dugnas bus kaitinamas tolygiai o pati kaitvietė išliks vėsi nes šiluma kaupiasi tik pačiame inde. Taigi, išbėgus skysčiui, jis neprisvyla, be to vartojama mažiau elektros energijos.
Siūlau kad ir štai tokį jums variantą
SIEMENS HB43GS540 +SIEMENS EH651FE17E
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2014 05 31, 09:39)
Mes irgi renkames indukcine kaitlenet ir montuojama elektrine orkaite. Gal kas turite nuomone apie Hansa. Tik ne juodas.
radom:
http://www.e-senukai...03-hansa_2.html
kita graži labai:
http://www.e-senukai...04-hansa_2.html
Bet vat kalusimas ar viskas yra ko reikėtų nelabai dideliam maisto gamintojui.
Ir jeigu prie ju orkaite:
http://www.e-senukai...01-hansa_1.html
http://www.e-senukai...55-hansa_1.html
Gal yra specialistu pasakytu ar cia normalus pasirinkimas?
Ačiū
Susilaikysiu nuo blogų komentarų bet šių prekių iš arti nežiūrėčiau