Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 06 02, 15:34)
paskaitykite iherb temoj, nes man ir kazko reikejo, sako jei turit vip kortele, galit pirkti, itariu, kai i men isleidzia gal kokius 200$, tiksliai nezinau, atsiprasau  blush2.gif

Tai cia VIP statusas, kuri igyji, kai per menesi tiek isleidi. Jis be jokios korteles, tiesiog yra, ir tiek. Bet jis duoda tik 5% nuo krepselio, tai 34$ suma, kad ir su nuolaida, vis tiek lieka rizikinga.
Atsakyti
supratau, aciu, tai pirksime iki vip statuso mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytės smile.gif

kaip aš nepaprastai džiaugiuosi, kad Jums taip gerėja, kad pasiekiat tokius rezultatus thumbup.gif O mes va, gėrėme gėrėme glutationą, porieš pabaigą užsakėme kitus, ir jau mėnuo eina, niekaip nesulaukiame....sad.gif mano berniukas be glutationo dabar....ir ka , šuolis jaučiasi atgal....nėra taip kaip buvo prieš glutationo naudojimą, bet vaikutis nervingesnis pasidarė sad.gif šiandien iš kitur vėl užsakinėsim, tikėkimes kad ir tie užsakyti nepaklydo kur, visgi 150 lt bus kaip į balą ....sad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif NENDRE23 mano berniukas taip pat labai piktas pasidare,po gliutationa vartojimo doh.gif ir kas idomiausia i kelnias prisidaro,nors matau,kad nori sysiuko,bet nedaro o po minutes jau slapias blink.gif gliutationa vartojam 2 sav.O gal cardosina galima jau dabar pradeti duoti? g.gif ar kas taip darete?turiu 500mg manau reikes dalinti i dvi dalis?

VIKTORIJAEMILIJA ar galite pasakyti pas koki hemopata lankotes,be visu situ papildu norisi susirasti gera specelista ax.gif o ypac kai zinai,kad jau kazkam padejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai dziaugiuosi del jusu thumbup.gif o jus sakete sitam hemopatui apie gliutationa ir cardosina,kokie jo atsiliepimai? wub.gif
Atsakyti
gal kas nors duotumėte nuorodą tirpaus carnosino? Nusipirkom iš iherb'o tokius:
http://www.iherb.com...r...r=null&ic=9
miltukai iš kapsulės visiškai netirpūs ir negeria sad.gif
Atsakyti
as pirkau is cia http://www.amazon.co...rds=l-carnosine
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2014 06 02, 22:21)
gal kas nors duotumėte nuorodą tirpaus carnosino? Nusipirkom iš iherb'o tokius:
http://www.iherb.com...r...r=null&ic=9
miltukai iš kapsulės visiškai netirpūs ir negeria sad.gif
koks skonis carnosino kapsulemis.?nes mes pirkomes skysta,Jei nieko skonis,supilkite is kart I burnyte ir uzgerti vandeniu,o Jei skonis nekoks,tai mes gluthationa su probiotiku miltukai sumaisome ir uzgeria vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 06 02, 22:06)
koks skonis  carnosino kapsulemis.?nes mes pirkomes skysta,Jei nieko skonis,supilkite is kart I burnyte ir uzgerti vandeniu,o Jei skonis nekoks,tai mes gluthationa su probiotiku miltukai sumaisome ir uzgeria vandeniu.

O jus irgi sita pirkot? http://www.amazon.co...rds=l-carnosine kaip ji reikia sugyrdyti ar galima imaisyti i koki skysti? maniskis is sauksciuko nieko negeria I kiek jo kaina litais iseina jis nera labai pigus Ir kokiam Laikui to buteliukob uztenka
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2014 06 02, 16:51)
Labas mamytės smile.gif

kaip aš nepaprastai džiaugiuosi, kad Jums taip gerėja, kad pasiekiat tokius rezultatus  thumbup.gif  O mes va, gėrėme gėrėme glutationą, porieš pabaigą užsakėme kitus, ir jau mėnuo eina, niekaip nesulaukiame....sad.gif mano berniukas be glutationo dabar....ir ka , šuolis jaučiasi atgal....nėra taip kaip buvo prieš glutationo naudojimą, bet vaikutis nervingesnis pasidarė sad.gif šiandien iš kitur vėl užsakinėsim, tikėkimes kad ir tie užsakyti nepaklydo kur, visgi 150 lt bus kaip į balą ....sad.gif

Tai rasykite laiska siuntejui del uzsakymo negavimo. as tai atgavau pinigus per 2 dienas, be problemu jokiu. ir carnozina uzsisakyk butinai
Papildyta:
QUOTE(zuikytis @ 2014 06 02, 17:44)
Labas 4u.gif  NENDRE23 mano berniukas taip pat labai piktas pasidare,po gliutationa vartojimo doh.gif ir kas idomiausia i kelnias prisidaro,nors matau,kad nori sysiuko,bet nedaro o po minutes jau slapias blink.gif gliutationa vartojam 2 sav.O gal cardosina galima jau dabar pradeti duoti? g.gif ar kas taip darete?turiu 500mg manau reikes dalinti i dvi dalis?

VIKTORIJAEMILIJA ar galite pasakyti pas koki hemopata lankotes,be visu situ papildu norisi susirasti gera specelista ax.gif o ypac kai zinai,kad jau kazkam padejo  4u.gif  4u.gif  4u.gif labai dziaugiuosi del jusu  thumbup.gif o jus sakete sitam hemopatui apie gliutationa ir cardosina,kokie jo atsiliepimai? wub.gif

jus pasiskaitykite pries tai esanciuose puslapiuose viska rasiau smulkiai.

Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2014 06 02, 12:48)
Priminkite, is kur Carnosina siunciates, aciu!

girdejau, kad si firma nebloga, dar siandien ir rytoj jiems taikoma 20% nuolaida http://www.iherb.com...eggie-Caps/4241?
Atsakyti
Mes geriam šį carnosine. Kapsulių ir kainos santykis thumbup.gif . O veikimas visų vienodai aprašomas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Epica @ 2014 06 03, 09:27)
girdejau, kad si firma nebloga, dar siandien ir rytoj jiems taikoma 20% nuolaida www.iherb.com/Paradise-Herbs-L-Carnosine-60-Veggie-Caps/4241?

QUOTE(vilma))) @ 2014 06 03, 10:05)
Mes geriam šį carnosine. Kapsulių ir kainos santykis  :super . O veikimas visų vienodai aprašomas. rolleyes.gif

o jūsų vaikai moka praryti kapsules? ar atidarote ir maišote su kažkuo? ar tirpsta? Man netinka jokie miltukų užgėrimai vandeniu, jų neturi matytis verysad.gif kitaip negeria. o skysto carnosino kaina... aišku, jei nerasiu tirpių miltukų, teks pirkti.
Atsakyti