QUOTE(*rutialia* @ 2014 06 13, 14:44)
O va mano nekalbiukas ( šiaip turėjo hiperaktyvumo bruožų ir kitų elgesio problemų) tai va jam pasijuto labai, sunku susitvarkyt, yra irzlus, aktyvus, nervingas

Jei anksčiau dar mama teti pasakydavo, dabar nieko

Žiauriai liūdna verkt norisi, bet manau dar lauksiu, dar porą savaičių duosiu toliau gliutationą.
Logiškai mąstant jeigu gliutacionas yra labai stiprus antioxidantas, tai pradejus ji vartot, vaikui reikia LABAI daug duot gert, tiek daug tarsi jis sirgtu. Siaip mes to gliutaciono gaunam su maistu, o beto mazo vaiko organizmas yra siaubingai gyvybingas ir butu pats tikrai pilnai pajegus valytis jeigu "galvotu", kad gali ta valyma pernesti. O dabar tikriausiai nesivalo, nes supranta, kad per sunki uzduotis. Taigi mes su tuo gliutacionu padarom intervencija ir sakom "nesvarbu, kad tu organizme galvoji jog esi nepajegus valytis, bet pabandyk valytis ir tau gausis...". Nu ir kai kam gaunasi tikrai, o kai kam nesigauna, bet kol tai vyksta, vaiko organizmui didelis kruvis labai. Ir beto valymasis vyksta per zarnyna, o jis kaip zinia yra gana stipriai sutrikdytas. Tai is principo nenuostabu, kad kai kam nieko nepavyksta tokiu budu pasiekt.
Taip galvojant nenuostabu, kad tas vaikas, kurio raida normali nepajaute jokio skirtumo. Jo organizmas ir taip puikiausiai valosi be jokiu papildomu stimuliatoriu.
Rutialia, pabandyk duot vaikui kartu probiotiku + labai daug vandens. Paziurek, ar reikalai pageres. Labai lauktume atsiliepimu. Kai mano vaikas pradejo kalbet, per visas virusines ligas jis visada kalbet nustodavo. Tai cia labai panasu, kad tiesiog organizmui didele uzduotis ir kalbai nebelieka jegu. Beto as nieko blogo logiskai mastant nematyciau, o galbut tik gera, jeigu siek tiek pristabdysite arba sumazinsite dozes. Leisite procesa labai pamazu, tas daznai duoda zymiai daugiau naudos, nors rezultatas aisku pasimato veliau.
Dar prie visų fantazijų mano leiskite pridurti, kad šitaip mąstyti ir dėliot mintis mane išmokė gyvenimas. Nes penki metai kaip kankina įvairios "nepagydomos" ligos. Bebandant ir beeksperimentuojant kai kurias nepagydomas tikrai pavyko įveikt. Išbandžiau kalnus visokių papildų (pinigais metuojant penkiaženklė suma tikrai būtų )..., ir eilę švelnių ir drąstiškų detoksikacijos metodų, dietų ir pan. Dažnai tekdavo užlipt ant grėbio, stotis iš naujo ant kojų, taisyt klaidas, ieškot priežasčių. Bet buvo ir stebuklingų iškart suveikusių dalykų. Ateidavo ir tikėjimas ir vėl nepasitikėjimas visokiais papildais, gydytojais, metodais... Taigi gyvenimas išmokė mąstyt, todėl ir mąstau garsiai. Gal kam padės