Įkraunama...
Įkraunama...

L-gliutathionas Autistukams

QUOTE(ingulite @ 2014 06 13, 09:11)
O kaip jus ryte  derinat gliutationa ir  kalci? ar kartu duodat? Ir  kodel butent 9val?
duodu kartu,o valanda galite pasirinkt kokia jums patogiausia,valanda kokia neturi reiksmes.

Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 13, 08:50)
O pats zarnynas jau susitvarke? Ta prasme tustinasi ne kietai, kandidos daug? PAs mus kraujyje labai daug kandidos. Tai kraujyje kandida galima isnaikint, bet kas is to, jeigu zarnyne betvarke, tai gausis tas pats kaip kovot su vejo malunais.

Zarnynas lyg ir apsitvarkes,bet jis Kai uzkencia,automatiskai uzkieteje viduriai,ir jis bijo tustintis,del skausmo.Dar skaiciau kad viduriai kieteja nuo streso,o tokie vaikai nuolatos patiria stresa,zinoma ir kandida Daug zalos daro,mes dar neissityreme del kandidos.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 06 13, 08:52)
duodu kartu,o valanda galite pasirinkt kokia jums patogiausia,valanda kokia neturi reiksmes.

Papildyta:

Zarnynas lyg ir apsitvarkes,bet jis Kai uzkencia,automatiskai uzkieteje viduriai,ir jis bijo tustintis,del skausmo.Dar skaiciau kad viduriai kieteja nuo streso,o tokie vaikai nuolatos patiria stresa,zinoma ir kandida Daug zalos daro,mes dar neissityreme del kandidos.

Bet man siaip idomu kaip gliutacionas budamas kaip antioxidantas gali sutvarkyt zarnyna... Hmmm. gal jis ji isvalo ir tokiu budu zarnynas pats susitvarko... Nes kai padideja kraujyje antioxidantu kiekis, tai viskas ima greiciau valytis ir metasi i zarnyna, tas darosi dar labiau apkrautas. Is cia tikriausiai pablogejimas. Bet paskui galbut pradeda valytis pats zarnynas - is ten ir pagerejimas... O jeigu nepradeda, tai pablogejimas stagnuoja. Na siaip nezinau. Man baisoka butu susitaikyt su dar didesniu nervingumu jeigu jis atsirastu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 13 birželio 2014 - 10:22
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 13, 11:06)
Bet man siaip idomu kaip gliutacionas budamas kaip antioxidantas gali sutvarkyt zarnyna... Hmmm. gal jis ji isvalo ir tokiu budu zarnynas pats susitvarko... Nes kai padideja kraujyje antioxidantu kiekis, tai viskas ima greiciau valytis ir metasi i zarnyna, tas darosi dar labiau apkrautas. Is cia tikriausiai pablogejimas. Bet paskui galbut pradeda valytis pats zarnynas - is ten ir pagerejimas... O jeigu nepradeda, tai pablogejimas stagnuoja. Na siaip nezinau. Man baisoka butu susitaikyt su dar didesniu nervingumu jeigu jis atsirastu.

Skaiciau kad kitiems ir viduriai palaisveja,taip greiciau issivalo,pas mus niekas nepalaisvejo,nors dar lankomes pas homeopata,dar pries tai ir homeopatiskai valeme organizma,dingo alergijos,pasidare ramesnis ir t.t.bet tokio suolio nebuvo,kaip nuo gluthationo,nors homeopatiskai gydomes jau 4metus.
Atsakyti
Vintazh o jus pas Olega lankotes 4u.gif
Papildyta:
Mums su viduriukais problemu nera,tik kad puoduko nepripazysta rolleyes.gif kazkur buvau skaiciusi,kad jau po menesio geriant gliutatona matosi pagerejimas ar as cia persiskaiciau g.gif blush2.gif aisku norisi greitu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikytis @ 2014 06 13, 13:05)
Vintazh o jus pas Olega lankotes 4u.gif
Papildyta:
Mums su viduriukais problemu nera,tik kad puoduko nepripazysta rolleyes.gif kazkur buvau skaiciusi,kad jau po menesio geriant gliutatona matosi pagerejimas ar as cia persiskaiciau g.gif  blush2.gif aisku norisi greitu rezultatu  4u.gif

As irgi norejau paklausti ar Vintazh lankosi pas Olega 4u.gif
Atsakyti
Nuolat paskaitinėju šias mamyčių temas apie L-gliutathioną, apie "stebuklingą" daktarą Olegą... Ar kam nors iš tiesų padėjo šitas daktaras? Kokia jo gydymo eiga? Ar yra vaikų kuriems jis realiai padėjo? Gal yra kokia nors jo kaip gydytojo svetainė?
Atsakyti
Labas mamytės smile.gif

Tiesiog noras išsikalbėt, visos kaip suprantu vieno likimo. Pasiskaičius apie gliutationą, įsigijau ir aš jo. Turiu tris sūnus, vienam 4 su puse, kiti du dvyniai greit 3 metukai. Didžkis vėlai pradėjo kalbėt, lankosi pas logopedę, bet su kalba gerėja. Vienas dvyniu nekalba visai, turim mišrų raidos sutrikimą, o mažiausiasis iš dvynukų sparčiai pradeda kalbėt.
Tai va prieš dvi savaites pradėjau duot gliutationą visiem trim. Tai įdomiai, pas didžkį nepastebėjau jokių pasikeitimų, na kalba aišku gerėja ir toliau. Mažėliui kalbančiam irgi jokio skirtumo. O va mano nekalbiukas ( šiaip turėjo hiperaktyvumo bruožų ir kitų elgesio problemų) tai va jam pasijuto labai, sunku susitvarkyt, yra irzlus, aktyvus, nervingas sad.gif Jei anksčiau dar mama teti pasakydavo, dabar nieko sad.gif Žiauriai liūdna verkt norisi, bet manau dar lauksiu, dar porą savaičių duosiu toliau gliutationą.
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2014 06 13, 14:44)
O va mano nekalbiukas ( šiaip turėjo hiperaktyvumo bruožų ir kitų elgesio problemų) tai va jam pasijuto labai, sunku susitvarkyt, yra irzlus, aktyvus, nervingas sad.gif Jei anksčiau dar mama teti pasakydavo, dabar nieko sad.gif Žiauriai liūdna verkt norisi, bet manau dar lauksiu, dar porą savaičių duosiu toliau gliutationą.

Logiškai mąstant jeigu gliutacionas yra labai stiprus antioxidantas, tai pradejus ji vartot, vaikui reikia LABAI daug duot gert, tiek daug tarsi jis sirgtu. Siaip mes to gliutaciono gaunam su maistu, o beto mazo vaiko organizmas yra siaubingai gyvybingas ir butu pats tikrai pilnai pajegus valytis jeigu "galvotu", kad gali ta valyma pernesti. O dabar tikriausiai nesivalo, nes supranta, kad per sunki uzduotis. Taigi mes su tuo gliutacionu padarom intervencija ir sakom "nesvarbu, kad tu organizme galvoji jog esi nepajegus valytis, bet pabandyk valytis ir tau gausis...". Nu ir kai kam gaunasi tikrai, o kai kam nesigauna, bet kol tai vyksta, vaiko organizmui didelis kruvis labai. Ir beto valymasis vyksta per zarnyna, o jis kaip zinia yra gana stipriai sutrikdytas. Tai is principo nenuostabu, kad kai kam nieko nepavyksta tokiu budu pasiekt.
Taip galvojant nenuostabu, kad tas vaikas, kurio raida normali nepajaute jokio skirtumo. Jo organizmas ir taip puikiausiai valosi be jokiu papildomu stimuliatoriu.
Rutialia, pabandyk duot vaikui kartu probiotiku + labai daug vandens. Paziurek, ar reikalai pageres. Labai lauktume atsiliepimu. Kai mano vaikas pradejo kalbet, per visas virusines ligas jis visada kalbet nustodavo. Tai cia labai panasu, kad tiesiog organizmui didele uzduotis ir kalbai nebelieka jegu. Beto as nieko blogo logiskai mastant nematyciau, o galbut tik gera, jeigu siek tiek pristabdysite arba sumazinsite dozes. Leisite procesa labai pamazu, tas daznai duoda zymiai daugiau naudos, nors rezultatas aisku pasimato veliau.

Dar prie visų fantazijų mano leiskite pridurti, kad šitaip mąstyti ir dėliot mintis mane išmokė gyvenimas. Nes penki metai kaip kankina įvairios "nepagydomos" ligos. Bebandant ir beeksperimentuojant kai kurias nepagydomas tikrai pavyko įveikt. Išbandžiau kalnus visokių papildų (pinigais metuojant penkiaženklė suma tikrai būtų )..., ir eilę švelnių ir drąstiškų detoksikacijos metodų, dietų ir pan. Dažnai tekdavo užlipt ant grėbio, stotis iš naujo ant kojų, taisyt klaidas, ieškot priežasčių. Bet buvo ir stebuklingų iškart suveikusių dalykų. Ateidavo ir tikėjimas ir vėl nepasitikėjimas visokiais papildais, gydytojais, metodais... Taigi gyvenimas išmokė mąstyt, todėl ir mąstau garsiai. Gal kam padės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 13 birželio 2014 - 15:10
Mes iegi vartojam, bet ziurekit koks straipsnis:

http://www.vaistai.l...-vezi-3116.html
Atsakyti
QUOTE(Orinta87 @ 2014 06 13, 15:52)

o gal vaistu pramone suinteresuota, kad zmones nestiprintu savo imunines sistemos, nes tada jie sirgs ir pirks vaistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2014 06 13, 17:23)
o gal vaistu pramone suinteresuota, kad zmones nestiprintu savo imunines sistemos, nes tada jie sirgs ir pirks vaistus g.gif
ir as ta pati pagalvojau,nes buvo tokiu straipsniu,kad net cesnakas yra blogai,zuvu taukai blogai,kalcis blogai ir t.t.,zoleles blogai.

Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 06 13, 14:59)
Logiškai mąstant jeigu gliutacionas yra labai stiprus antioxidantas, tai pradejus ji vartot, vaikui reikia LABAI daug duot gert, tiek daug tarsi jis sirgtu. <...>
Taip galvojant nenuostabu, kad tas vaikas, kurio raida normali nepajaute jokio skirtumo. Jo organizmas ir taip puikiausiai valosi be jokiu papildomu stimuliatoriu.
Rutialia, pabandyk duot vaikui kartu probiotiku + labai daug vandens. Paziurek, ar reikalai pageres. Labai lauktume atsiliepimu. <...>
Dar prie visų fantazijų mano leiskite pridurti, kad šitaip mąstyti ir dėliot mintis mane išmokė gyvenimas. Nes penki metai kaip kankina įvairios "nepagydomos" ligos. Bebandant ir beeksperimentuojant kai kurias nepagydomas tikrai pavyko įveikt. Išbandžiau kalnus visokių papildų (pinigais metuojant penkiaženklė suma tikrai būtų )..., ir eilę švelnių ir drąstiškų detoksikacijos metodų, dietų ir pan. Dažnai tekdavo užlipt ant grėbio, stotis iš naujo ant kojų, taisyt klaidas, ieškot priežasčių. Bet buvo ir stebuklingų iškart suveikusių dalykų. Ateidavo ir tikėjimas ir vėl nepasitikėjimas visokiais papildais, gydytojais, metodais... Taigi gyvenimas išmokė mąstyt, todėl ir mąstau garsiai. Gal kam padės smile.gif

Na aš nelinkusi kaltinti glutationo, stebuklu irgi nelaikau, bet tikiuosi ir galvoju, gal reikia daugiau laiko. Geriam mes tik po 250ml vieną kartą dienoje. Dabar sakyčiau šią savaitę mažumėlę nurimo vaikas, bet va kalba dingo visai.

O kas jum iš stebūklintų dalykų buvo suveikusių iškart? Jei napaslaptis? 4u.gif

QUOTE(Orinta87 @ 2014 06 13, 15:52)

Aš linkusi netikėti tokiais straipsniais smile.gif
Atsakyti