Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Juračiuks @ 2014 03 04, 09:57)
... kai saulė blizgina į langus nerandu vietos ...  biggrin.gif

Jau nepamenu, kada tą saulę mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 04, 10:14)
Jau nepamenu, kada tą saulę mačiau  unsure.gif

taigi vakar plieskė, šiandien dar nesimato, bet gal išlįs, tikiuosi bent jau. Vakar savo plencus apžiūrėjau- nu gal vistik prigis ir tas nulaužtukas sibiriakas g.gif įsodinau kartu su porininku, tai abu vienodai žali mažuliai
Atsakyti
O mano sibiriakai,visai nedygsta unsure.gif Per dvi savaites-nė vieno daigelio.Paprikos su pipiriukais išlindo, o tų-nė kvapo.
Atsakyti
korol sibiri išdidus 1 išlindo, antras nesiteikė karūnos rodyt, o sibirski skorospiely abu išlindo, bet vieną nulaužiau, matysim dabar kas bus- gal dar prigis o gal tik 1 liks ir tas. bet nesiskubino abeji.
Atsakyti
Labas. Gal kas turit kelias seklas pardavimui Magnus H? Arba noretumet keisti i kitas seklas Agatas, Amant, Penis, Columbianum ar kt? Lauksiu Az.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 03 04, 10:19)
taigi vakar plieskė

tai pas jus. Pas mumis nea schmoll.gif
Kaip čia sėjai reiks susikaupt?.. Su šitokiu nusiteikimu ar neliksiu visai be pomidorų biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Buvo minėta, kad IKI Kaune, Vaišvydavoje uždaryta. Šiandien buvau - jau atsidarė po remonto ir sėklų parduotuvėlė veikia pilnu tempu.
Gražaus pavasario ir kuo stipresnės saulės 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
isdygo kotas be galvos g.gif ar jums taip buna? is 20 brooklyn seklu isdygo tik 10, o dar 2 be galvu doh.gif visada daigumas budavo beveik 100% nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
O mano ankstyvųjų vyšniukų sėklos supuvo unsure.gif Teks per naujo sėti
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 03 04, 14:32)
Labas 4u.gif
isdygo kotas be galvos g.gif  ar jums taip buna? is 20 brooklyn seklu isdygo tik 10, o dar 2 be galvu doh.gif visada daigumas budavo beveik 100% nesuprantu unsure.gif

As hibridu kazkaip sejau tik tiek kiek reikia, nes aanksciau sudygdavo100proc. Dabar Brooklyn 3seklos supuvo, nors Delfin isdygo, ir viena Marfa is 2 isdygo, jau 10 dienu nuosejos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2014 03 04, 14:32)

isdygo kotas be galvos g.gif  ar jums taip buna?

Manyčiau, kad pasėta buvo per sekliai.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2014 03 04, 15:24)
Manyčiau, kad pasėta buvo per sekliai.

Nuo "per sekliai" isdygsta su kepurem
Atsakyti