Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas pradėjo žaisti imitavimo žaidimus

Sveikos, kada jusu vaikuciai pradejo zaisti vaizduotes zaidimus? Kad verda valgyti vaikiskoje virtuveleje, maitina leles ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 02 kovo 2014 - 16:47
Geras klausimas thumbup.gif Keista, net pati nepastebėjau kai taip pradėjo vykti savaime. Bet greičiausiai kai jau geriau vaikščioti pradėjo thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiui 1 m. 2 mėn. tai jau pradedam maitinti, myluoti minkštus žaisliukus. Va kai susirgo sloga, tai ir žaisliukams nosį nušluosto, patepa smile.gif Bet aš paskatinau, parodžiau. Ir paraginu kartais - pvz., sakau: "beždžionė nori atsigerti vandenuko". O su mašinėlėm burgzti pradėjo pats ir jau seniai, gal 9 mėn. Šiaip jam įdomiau ne žaisti, o iš tiesų daryti tai, ką aš darau - su tikra šluota, šaukštu, grėbliu, etc...
Atsakyti
Gal nuo kokiu metu ir keliu menesiu, bet daugiausiai atkartodavo mano veiksmus kad masina vaziuoja, ant jos gali kazka pasodinti ir t.t.
Bet sunus pas mus nelabai megsta zaisti labiau megsta jungti kokias jungtis, ar kazka ardyti zaislai mazai traukia blush2.gif
Atsakyti
Na mes 1m 8men ir jau tikrai seniai zaidziam tokius zaidimus. Dabar topas siurbti kambarius savo siurbliuku, jei nesvarus staliukas pats pasiima valo, sluota sluoja kambarius ale, telefonu kalba, dulkes valyneja, kai vonioj bunam tai pasiima sukas ale sukuojasi, pasiima pudros sepetuka ir mane pudruoja biggrin.gif i plaukus sagiukus tipo segasi, nes as i kuoda risu plaukus biggrin.gif na siaip viska megdzioja ka mes darom jau seniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotty: 25 spalio 2014 - 19:38
Anksti, kažkur 1metukų ir kelių mėn.
Atsakyti