QUOTE(Latte` @ 2014 03 12, 19:50)
Aivara is Saules radijo renginiu

Sveikos merginos
kiek daug prikalbejot, pridiskutavot, o as buvau dingusi, sirgau...
ir tik dabar pradedu is ligos kapstytis... tai visi vestuviniai darbai sustoje buvo beveik. Tik pliusiukus galiu uzsideti ties makiazu ir sukuosena bei pagaliau galutinai sudarytu sveciu sarasu. Aj tiesa dar pagalvele ziedams baigta
Del helio balionu, siandien saules mieste buvau, tai pro balionu parduotuve ejau ir uzbegau paklausti kainu, tai va ka pavyko suzinoti. Vienspalvis balionas pripusta helio - 5 LT, nevienspalvis (su visokiais) piesinukais - 7 LT. Perkant didesni kieki taikoma 20 % nuolaida, bet reikia pirkti ne maziau kaip 50 balionu, sakyciau labai daug
Tie visokie "baibokai" is balionu, tie berniukai, mergaites ir visokios kitokios figuros kainuoja nuo 25 LT.
Dar siandien nusiziurejau raudonus batelius saules mieste Deichmann parduotuveje, visai grazus ir kaina labai nedidele (tik 59 Lt). tik klausimas ar patogus ir del kulniuko aukscio abejoju. Kokio aukstumo batelius jus merginos planuojat rinktis? ar gal jau issirinkot?

Del helio balionu, siandien saules mieste buvau, tai pro balionu parduotuve ejau ir uzbegau paklausti kainu, tai va ka pavyko suzinoti. Vienspalvis balionas pripusta helio - 5 LT, nevienspalvis (su visokiais) piesinukais - 7 LT. Perkant didesni kieki taikoma 20 % nuolaida, bet reikia pirkti ne maziau kaip 50 balionu, sakyciau labai daug

Dar siandien nusiziurejau raudonus batelius saules mieste Deichmann parduotuveje, visai grazus ir kaina labai nedidele (tik 59 Lt). tik klausimas ar patogus ir del kulniuko aukscio abejoju. Kokio aukstumo batelius jus merginos planuojat rinktis? ar gal jau issirinkot?
Oi kaip nesmagu sirgti, te baloniuka, kad daugiau nekistu bacilos kojos

Mane domina tik balionu priputimas, nes juos sakysim is Ebay..

Del bateliu, as rinksiuos vidutinio aukscio, nes mano visi ausktakulniai nera is labai aukstu, todel as nepratusi ir ta diena nesikankinsiu.. Velgi laimo patogumas.. Nors tie labai auksti ir labai grazu, bet ne man...Busiu savimi

Pagalvele gal pati pasidarei?
Sveikutes
jo brangokai su tais balionais bet ka darysi teks
O del bateliu tai zadu rinktis patogius, kad paskui nebutu bedos
nors megstu aukstakulius bet su protu turiu batelius su labai aukstu kulnu kur tik kelis kartus buvau uzsidejus ir tik kelias valandas tai pakui tie bateliai atsiduria rankose nes nebegaliu paeit
tai tikrai tokios klaidos nedarysiu
Dar toks variantas tureti kelias poras
drauge nuotaka turejo net 3 poras
jeigu nutrintu ar pradetu spaust..

As noriu keliu dideliu apie 1m. balionu fotosesijai, tai jauciu vieno ju priputimas kiek kainuos

Manopatirtis su batais zudikais, tokia kaip ir tavo

As apie 3 poras pagalvoju tikrai.. Juolab, kad dar bus specialaus apavo, pvz guminiu man tikra reikes, jei igyvendinsim viena is fotosesijos ideju.. Tai uresiu lagamina batu jauciu

Valio, valio, valio !!! Merginos, pagaliau galiu uzsideti du didelius pliusus !!! Uzsisakiau sukuosena ir makijaza , kuriu keletas pries tai jau buvo atsisake daryti, neva, labai nestandartiska, todel man tai du didziuliai pliusai !!!
Mano bateliai bus tikrai aukstais kulnais, su platforma ant pado ir noriu atviru pirstu, zinau, kad pavargs kojos, todel sokiams persimausiu, bet puse sventes tikrai drasiai atbusiu, man tai nenaujiena, o nutrinti neturetu, kad ir nauji, nes avesiu kojinaites

Papildyta:
P.S.: del savo pliusiuku, tai turiu dekoti Gyvybei22, aciu, Tavo duoti kontaktai mane isgelbejo

Papildyta:
P.S.: del savo pliusiuku, tai turiu dekoti Gyvybei22, aciu, Tavo duoti kontaktai mane isgelbejo

QUOTE(d***a @ 2014 03 13, 08:13)
Rita T., su pliusiukais

d***a, MB dar nori spalvotu inkariuku fotosesijai, kaip akcento

Laikas grįžti į "šeimą"
Truputį savaitę apleidusi vestuves ir dingusi buvau. Pailsėjom, dabar galime toliau planuotis didžiąją dieną.
Kvietimai išdalinti
(na liko dar vienas, bet kol nėra trečio žmogučio, tai neduosim mano sesei, nes noriu įrašyti ir dukterėčios vardą)
O daugiau pas mus kaip ir nieko naujo, tiek tiek, kad pakeičiau darbą, tai kaip reikės prašyti atostogų vestuvėms, net neįsivaizduoju... Apmokamų dar neturėsiu, tai klausimas kiek išleis nemokamų... Kvaila situacija, bet ką padarysi, kad taip gyvenimas klostosi...
Kiek jūs planuojate atostogauti vestuvių proga?

Truputį savaitę apleidusi vestuves ir dingusi buvau. Pailsėjom, dabar galime toliau planuotis didžiąją dieną.
Kvietimai išdalinti

O daugiau pas mus kaip ir nieko naujo, tiek tiek, kad pakeičiau darbą, tai kaip reikės prašyti atostogų vestuvėms, net neįsivaizduoju... Apmokamų dar neturėsiu, tai klausimas kiek išleis nemokamų... Kvaila situacija, bet ką padarysi, kad taip gyvenimas klostosi...
Kiek jūs planuojate atostogauti vestuvių proga?
d***a, MB dar nori spalvotu inkariuku fotosesijai, kaip akcento

[/quote]
Nu vat kaip fainiai su inkariukais

Snowdrop tave su nauju darbiuku