Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Nering@ @ 2014 03 16, 16:37)

Sis rinkinys nagu priauginimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 16 kovo 2014 - 15:45
QUOTE(andorinha @ 2014 03 16, 15:40)
As asmeniskai nepirkciau rinkinio. Lempa galite rasti LT parduotuvese, HG baze ir topa galima is merginu nusipirkti, laku (nebutinai HG) taip pat.

Aišku, o dar viena klausimukas: ar reikalingas toks daiktas kaip gruntas? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nering@ @ 2014 03 16, 16:15)
Aišku, o dar viena klausimukas: ar reikalingas toks daiktas kaip gruntas? smile.gif  blush2.gif

O kas tas gruntas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 16, 16:17)
O kas tas gruntas?  lotuliukas.gif

Tą ir noriu išsiaiškint biggrin.gif kas jis ir ar jis reikalingas? biggrin.gif
HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas Tai čia gal tas gruntas? biggrin.gif Mano manikiūristė man vis "gruntą" deda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nering@ @ 2014 03 16, 16:27)
Tą ir noriu išsiaiškint biggrin.gif kas jis ir ar jis reikalingas? biggrin.gif
HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas Tai čia gal tas gruntas? biggrin.gif Mano manikiūristė man vis "gruntą" deda biggrin.gif

Jei rimtai, tai manau, kad cia apie baze kalba eina. Taip, ji reikalinga, nors skaiciau, kad kai kurios merginos, kai naudoja strukturini geli, bazes netepa. Pati to nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 16, 16:30)
Jei rimtai, tai manau, kad cia apie baze kalba eina. Taip, ji reikalinga, nors skaiciau, kad kai kurios merginos, kai naudoja strukturini geli, bazes netepa. Pati to nebandziau.

Tai ačiū už atsakymą, nes niekaip nesupratau, kas tas gruntas biggrin.gif
Atsakyti
orin, amber labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber_a @ 2014 03 16, 13:43)
Ačiū už pagyrimus ir kritiką... Tobulėt dar tikrai yra kur.  blush2.gif , o kitų darbeliai nuostabūs  mirksiukas.gif . Tai gi parodau vakarykščius darbelius. blush2.gif

Tam kartui tiek .wink.gif

labai grazus visi darbai wub.gif 4u.gif
o dabar prasau paaiskinti kaip darote taip graziai tvarkingai ir ligiai tios nagus kurie padalinti i 2 spalvas? bandziau daryt, bet tas spalvu sujungimas prie odeliu yra man sunkus. Gal yra kokia tecnika g.gif
Atsakyti
Prasau, atsakykit kas i klausima, nes jau kelinta karta klausiu, bet jauciuos kaip nematoma..manau tikrai kazkas zinos, o as stai pasimetusi nezinau ka daryti.... doh.gif

AR Harmony Gelish balti lakai SHEEK WHITE ir SLEEK WHITE kazkuo skiriasi? nes nezinau kuri uzsisakyti prancuziskam manikiurui... labai prasau , kas nors atsakykit? nes jau pora sav vargstu ir nerandu atsakymo.. verysad.gif

Didelis aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murka*: 16 kovo 2014 - 21:55
QUOTE(Murka* @ 2014 03 16, 22:53)
Prasau, atsakykit kas i klausima, nes jau kelinta karta klausiu, bet jauciuos kaip nematoma..manau tikrai kazkas zinos, o as stai pasimetusi nezinau ka daryti.... doh.gif

AR Harmony Gelish balti lakai SHEEK WHITE ir SLEEK WHITE kazkuo skiriasi? nes nezinau kuri uzsisakyti prancuziskam manikiurui... labai prasau , kas nors atsakykit? nes jau pora sav vargstu ir nerandu atsakymo.. verysad.gif

Didelis aciu 4u.gif  4u.gif

Maciau,bet neatsakau todel,kad tokios spalvos kaip sleek white as negirdejus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 03 16, 21:56)
Maciau,bet neatsakau todel,kad tokios spalvos kaip sleek white as negirdejus.

Man rods, kad tai vienas ir tas pats lakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 16, 21:57)
Man rods, kad tai vienas ir tas pats lakas  smile.gif

HMMM... be tai kodel jis kartais kartais vadinamas SLEEK, o kartais SHEEK... g.gif
Atsakyti