Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Princesė. @ 2014 03 26, 13:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokius kursus lanket ? biggrin.gif
pirma kart girdziu kad koju nagai nesilakuoja geliniu laku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

"Gerulius" kursus, maniau parodys kaip viskas profesionaliai daroma, nes kaip namu salygom ir be kursu zinau biggrin.gif Geriau buciau priemoniu uz kursu pinigus pinigus nusipirkusi, nes youtube daugiau atsakymu randu nei kursuose biggrin.gif
Atsakyti
Dar klausima (prie anu) turiu, mane moke su ba-ha, tai po lempos base nuvalyti su cutasept reikia, o kaip del harmony? Pirmam puslapyje parasyta, kad pertekliu nuvalyti svelniai, bet neparasyta,kad su cutasept ar cleanseriu..ir ka reiksia "svelniai" nes kursuose tikrai ne svelniai rode biggrin.gif -nuvalyti, kaip po topo taip pat, kad jokio lipnumo neliktu. o pirma karta kai lakvau, kazkaip praleidau tai, kad nuvalyti reikia, lakavau ant lipnaus ir sutapimas ar ne, bet laikesi labai gerai ir ilgai biggrin.gif tik liejosi spalva siek tiek
Atsakyti
sveikos,

Turiu klausima, manau kad tikrai buvo kalbeta apie tai bet kai reikia neberandu:) puse metu lakuodavau ir viskas buvo gerai, aisku nelaike ilgai, bet dabar jau daugiau kaip menuo visiskai nebesilaiko lakas. Viska darau kaip anksciau, bandziau baze keisti , nieko , tas pats, jau sekancia diena atsilupa nuo galiuku ir lupasi vos ne visas lakas graziai nuo nago, nei nuimineti nereikia. Eiga mano : slifavimas minimalus, nurieb.,baze,spalva, virs. sluoksnis. Ka galeciau pakeisti kad laikytu? Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2014 03 26, 14:32)
Dar klausima (prie anu) turiu, mane moke su ba-ha, tai po lempos base nuvalyti su cutasept reikia, o kaip del harmony? Pirmam puslapyje parasyta, kad pertekliu nuvalyti svelniai, bet neparasyta,kad su cutasept ar cleanseriu..ir ka reiksia "svelniai" nes kursuose tikrai ne svelniai rode biggrin.gif

Jei gerai atsimenu, ba-ha yra viena priemonė bazė/topas, ar ne? Mano sesė bent jau tokią buvo pradžioje pirkusi, kol HG susipirko g.gif Pats principas skiriasi šitų priemonių, HG užsideda kaip gruntas, konsistencija visai kitokia, nei priemonės, kuri atstoja ba-ha priemonę, atstojančią abu sluoksnius.
Dėl kojų nagų lakavimo tikrai nesąmonę supasakojo, aš lakuoju, prieš tai galimas ir pamirkymas, kol sutvarkau odeles ir nagų formą, tikrai apdžiūna nagai. Aišku, nebūtų protinga iš karto po mirkymo lakuoti. Man ir visom mano draugėms su kojų nagų lakavimų geliniu laku nėra buvę jokių bėdų, ir paprastas lakas geriau laikosi nei ant rankų, o gelinis tai kaip prilituotas 4u.gif Kam nagai lėtai augai ir visus 2 mėnesius tvarkingais išvaikščioja.
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2014 03 26, 12:34)
Sveikos, skaitau jau kelinta tema, bet neradau, kad butumet kalbejusios apie koju lakavima, nesumastau ant ko patogiai pasideti lempa doh.gif per kursus sake "koju nagai geliniu nesilakuoja" doh.gif ir kiek cia skaitydama supratau, tai pries gelini manikiuro geriau nedaryti, ta prasme nemirkyt, o kaip su kojom? dazniausiai turbut nori pavasari/vasara pasidaryti pedikiura ir tik tada lakuoti, bet didesne tikimybe, kad nelsilaikys taip gerai ant ismirkusio nago?

Darau ir rankoms su mirkymu visiskai nepriklauso laikymas ar mirkyta ar ne, vadinasi ir pedikiura galite atlikti pries koju nagu gelini lakavima, viskas laikys puikiai, kaip kazkuri mynejo net ir du menesius ir tikrai darosi gelinis lakavimas koju nagams, jie visiskai nesiskiria nuo ranku 4u.gif

Del bazes pertekliaus HG tai reikia nubraukti pertekliu kuris blizga as tai darau teptuku, kitos paralono kempinele, kitos gal kazkokiomis servetelemis, cia jau kaip sugalvosite 4u.gif

Del lempos tai kiekvienas meistras renkasi pagal galimybes, as turiu vaiko laiptuka namuose, ant kurio pasilypet galima tai ant jo ir padedu lempa, buna neauksti visai suoliukai ale gelems, galima ant ju ar tiesiog ant zemes 4u.gif

QUOTE(sandrimix @ 2014 03 26, 16:29)
sveikos,

Turiu klausima, manau kad tikrai buvo kalbeta apie tai bet kai reikia neberandu:) puse metu lakuodavau ir viskas buvo gerai, aisku nelaike ilgai, bet dabar jau daugiau kaip menuo visiskai nebesilaiko lakas. Viska darau kaip anksciau, bandziau baze keisti , nieko , tas pats, jau sekancia diena atsilupa nuo galiuku ir lupasi vos ne visas lakas graziai nuo nago, nei nuimineti nereikia. Eiga mano : slifavimas minimalus, nurieb.,baze,spalva, virs. sluoksnis. Ka galeciau pakeisti kad laikytu? Aciu uz atsakyma.

Nezinau kokios firmos naudojate baze, bet nepamynetas pertekliaus nuemimas jei HG , o taip pat ir bonda galetumete ismeginti arba tiesiog keisti priemones, o gal ir pailset leisti naguciams 4u.gif
Atsakyti
aš tik prieš didelius balius juo naudojuosi,
nes pastebėjau, kad jei nuolatos jį naudoju,
nagai tampa minkštesni
Atsakyti
Pasirodau biggrin.gif 4u.gif
Gelaq juoda ir ruzava
user posted image
Papildyta:
Dar noriu pasidalinti ispudziais apie PN 9.1 spalva. Labai jau jos norejau tai per akcija griebiau biggrin.gif , bet kie su ja turiu vargo doh.gif darar pati einamiausia, bet jau tirsa zaraza, jai tik ciut storiau tai eina pusliem ir nedziusta lempoj, o del tirstumo tai plonu sluoksniu reikia vos neitrinti i naga kad tvarkingai padengti doh.gif PN turiu kokias 7 spalvas, sakyciau kad kai kurios is vis vandeniukas, o sita... unsure.gif cia mano negenai su PN 9.1

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
kaip manot kokį kiekį geriau pirkti 9 ml ar 15ml, nes planuoju lakuoti tik sau... g.gif Kiek maždaug kartų išeina nulakuot, gal kuri bandė skaičiuoti? Ar ilgai nesensta šie lakai?
Atsakyti
[quote=Packa,2014 03 26, 21:23]
Pasirodau biggrin.gif 4u.gif

Nu pirmieji tai pasakiški wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Orly Rose - colored glasses 4sl
IBD Eden 1sl
user posted image

CND Shellac Azure Wish 3sl
HG Brights have more fun 3sl
user posted image

PN 9.12 3sl
IBD Lucky Red 2sl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 03 26, 21:23)
Dar noriu pasidalinti ispudziais apie PN 9.1 spalva. Labai jau jos norejau tai per akcija griebiau biggrin.gif , bet kie su ja turiu vargo doh.gif darar pati einamiausia, bet jau tirsa zaraza, jai tik ciut storiau tai eina pusliem ir nedziusta lempoj, o del tirstumo tai plonu sluoksniu reikia vos neitrinti i naga kad tvarkingai padengti doh.gif

Kaip keista, man šita iš mano turimų PN tobula, užtenka 2 sluoksnių, lakuojasi labai gerai g.gif Jei foto teisingai rodo, tai maniškė tamsesnė, lyg tamsiai violetinė su pilku atspalviu, gal jie labai skirtingas tas spalvas daro g.gif Atrodo Aistyte0724 nemažai spalvų ir PN turi, jos komentarai apie spalvas niekad nesutapdavo su mano, toks jausmas, kad numeriukas toks pats, o lakas visai kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 03 27, 20:35)
PN 9.12 3sl
IBD Lucky Red

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 27 kovo 2014 - 19:58