Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 03 31, 01:44)
Kaip liūdna čia, visos dingusios  schmoll.gif  Tie patys klausimai, tie patys atsakymai...

Nu kur jau visos, keli puslapiai atgal tiek darbeliu graziu prideta wub.gif o tau vis maza biggrin.gif Tiesa senbuves mazokai beplepa, bet gal ir gerai, vadinasi visoms viskas puikiai sekasi, nera klausimu tai kam apie vejus kalbet mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 31, 11:42)
Darau taip, be problemu viskas.

Papildyta:

mane darbas/seima nuvaike, ir pavasarines ligos.. Jegu randu tik prie kompo prisesti  biggrin.gif

Ir mane...
Dar priedo pertrauka nagams ranku bandau padaryt, tai net nervai nelaiko i tema belist...
Vakar nutariau koju nagus po ilgos pertraukos nusilakuot, tai prasikeikiau doh.gif Mesiu i siuksline Opi black onyx tikrai mesiu. Kazkaip ranku nagam jau buvau pripratus atrodo, pafiksuodavau po naga ir tiek. Nu su koju nagais tai baisu... Per mazi man nagai, nulakuoju naga,net nespeju i lempa ikist, jau viskas i odeles subege doh.gif Turejau vilciu su emi dazais pasizaist (aciu merginom uz uk pardes nuoroda, viska labai greit gavau, nors juodos tulpes buvo out of stock ir rase, kad per 21diena tik tegaus, bet gavau per mazdaug savaite smile.gif ) Na o as su vienos kojos nulakuotais nagais dabar sedziu... Antrajai ir nervu ir jegu pristigau biggrin.gif
Andorinha tavuju vis dar laukiu...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 03 31, 14:33)

Andorinha tavuju vis dar laukiu...

O vargsas tu vaikas, vis pagalvoju, kad pazadejau ir sazine griauzt pradeda doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums sviesus lakai laikosi prasciau nei tamsus? g.gif viska darau taip pat, eiga ta pati, rpiemones tos pacios, zmogus tas pats. tamsus lakas idealiai issilaiko, sviesus po savaites atsilupa... blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos tiek skaitau jusu susirasinejimus ir paciai iskilo visokiu klausimun:) norejau paklausti kiek laiko jums mazdaug islaiko ilgalaikis lakavimas? kokius naudojate lakus?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 31, 14:07)
Nu kur jau visos, keli puslapiai atgal tiek darbeliu graziu prideta  wub.gif  o tau vis maza  biggrin.gif  Tiesa senbuves mazokai beplepa, bet gal ir gerai, vadinasi visoms viskas puikiai sekasi, nera klausimu tai kam apie vejus kalbet  mirksiukas.gif  4u.gif

Nu jau nu jau, keletas darbų ir šimtai tų mačių klausimų... g.gif Suntos va tik darbeliai pagyvino vaizdą thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras, kaip manot, kopijos cia?
http://tarpmergaiciu...-geliniai-lakai
Gal galetumet pasidalinti su kokiais hg prancuziska lakuojat ? Dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2014 03 31, 22:54)
Gal galetumet pasidalinti su kokiais hg prancuziska lakuojat ? Dekui is anksto 4u.gif

Sveiki, cia net ne Harmony. Pirmoje nuotraukoje buteliukai ne tokie, o ir matosi ant soso uzrasas IDO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2014 03 31, 22:54)

Kopijos. Įsižiūrėkit geriau, šone rašo ne HARMONY, bet IDO. Nu bet idomiai rašo- "originalūs". Originalūs Harmony gelish falsifikatai biggrin.gif
Atsakyti
Mano ir mano daryti drauges naguciai, laabai pavasariska ir labai zaisminga wub.gif
P.S. zinau, kad foto labai buitine biggrin.gif
Pagrindas PN 9.10, bet jau taip bjaurybe sunkiai tepais, na o metos spalva tai cuccio veener breakfast in NYC

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiene: 31 kovo 2014 - 22:27
QUOTE(Sarkute123 @ 2014 03 31, 18:58)
sveikos merginos tiek skaitau jusu susirasinejimus ir paciai iskilo visokiu klausimun:) norejau paklausti kiek laiko jums mazdaug islaiko ilgalaikis lakavimas? kokius naudojate lakus?

Panašu, kad neįdėmiai skaitot... Laiko įvairiai- nuo 1 savaitės iki kantrybė išsenka. Daugumoj mergaitės naudoja Harmony gelish, IBD, Perfect Nails, EzFlow trugel, Progel Supernail, Artistic colour gloss, orly gel fx ir kitų firmų priemones.
Raganiene, labai gražūs 4u.gif O kokios spalvytės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliunte: 31 kovo 2014 - 22:25
QUOTE(Sarkute123 @ 2014 03 31, 17:58)

2-6sav
-----------------------------------------
Dar norit paganyti akis... aha !! lotuliukas.gif
Orly Rose-colored glasses 2sl
Orly White Tips 1sl
user posted image
HG Rendezvous 3sl
HG Passion + Orly White tips 1sl
user posted image
IBD Frozen Strawberry 5 ar 6sl nauja skysta spalva, ir labai nedangi, nors labai grazi ji man
HG He Loves me, He loves me not + Passion 3sl
user posted image
Atsakyti