QUOTE(simba3 @ 2014 06 22, 14:54)
El gounoje, lb laukiu komentaru
Viešbutis nėra prabangus, bet įdomiai įrengtas.
Maistas man buvo normalus, problemų jokių, visko sočiai.
El Gouna-Egipto Venecija, viskas pastatyta prie kanalų, kurie dirbtinai buvo suformuoti atvedus vandenį iš jūros. Man ji visai nepanaši į Egiptą. Švaru, tylu, ramu, mašinų signalai draudžiami, tai nieks nepypsi. Kam reikia diskotekų - vieta netinkama.
Dalis viešbučio yra kitoje kanalo pusėje, tai valgyti kelia valtele. Dalis namelių-bungalų pastatyti prie pat vandens, iš terasos galima nulipti iškart į jūrą, apsodinta gėlėmis, man atrodė įspūdingai, bet girdėjau kitų atsiliepimus, kad ten drėgnoka.
Pliažas yra vietoje, bet man vanduo ten nepatiko, o kas nori nustatytomis valandomis nemokami plukdo valtelėmis į Zeytouna beach. Galima pakrante ir pačiam nueit, pasidairant į prabangius apartamentus.
Šalia viešbučio yra labai gražūs golfo laukai, takeliais verta pasivaikščioti.
Po miestą važinėja keli maršrutiniai autobusai, bilietas galioja visą dieną, visais maršrutais ir dar valtelėms persikėlimui. Į Hurgadą galima nuvažiuoti maršrutiniu autobusu visai pigiai.
Už El Gounos yra įdomūs pliažai, kur renkasi kaitų gerbėjai, veža tas pats miesto autobusas. Verta pasivaikščioti po Mariną, pasižiūrėti prabangių jachtų, ten yra ir Duety Free parduotuvė.
Ekskursijas jie visur siūlo, bent jau Zeytouna paplūdimyje tai tikrai. Pasiderinkit kainas.
Malonių atostogų